بررسی آرتور موریس (از بهترین عکاسان حیات وحش ) درباره ترکیب ۷۰-۲۰۰ ورژن جدید با کانورتر ۲ایکس :
کد:http://www.birdsasart-blog.com/2010/11/13/canon-70-200mm-f2-8-l-is-ii-2x-ii-teleconverter-report/کد:http://www.birdsasart-blog.com/2010/11/18/canon-70-200-with-the-2x-ii-tc-and-the-eos-7d/
بهزاد فراهانچی
TO SEE OR NOT TO SEE
سلام . ميخواستم نظرتون رو در باره اين لنز بدونم :
200-70 اف 4 / Canon EF 70-200mm f/4L USM
سلام دوستان عزیز .
من تو سایت http://www.the-digital-picture.com لنز 70-200 اف 2.8 رو از دو برند نیکون و کانون مقایسه کردم . اما به نظر بنده و خیلی از دوستان تفاوتی در رنج های بالا در این دو برند مشاهده می شود .
که به نظر بنده لنز کانون بهتر هست .
اما دوستان می خوام بدونم به نظر شما کدوم از این دو بهتره . شما فکر کنید من دوربینی ندارم و می خوام یکی از این دو برند رو به خاطر 70-200 انتخاب کنم .
شما کدوم رو پیشنهاد می دین ؟؟
باتشکر احسان
Nikon D90 | AF-S 18-105 F3.5-5.6 | AF 50mm F1.8D | Haida UV Filter 67mm
احسان فراهانی
واقعا فکر می کنید که تفاوت آنقدر محسوس است که کل سیستم (دوربین، لنز ها، فلاش و ...) را تحت تاثیر قرار دهد؟؟ به نظر بنده، انتخاب یک مجموعه تجهیزات به خاطز اختلاف نسبتا جزئی فقط یک لنز مشابه در دو brand کار درستی نیست. نیاز های خود را دقیق تر بررسی کنید و انتخاب آگاهانه تری انجام دهید.
احسان فراهانی
با سلام دوست عزیز
بنده در حدی نیستم جواب سوال شما رو از دیدگاه تخصصی بدم، اما جسارتا میخوام دوتا نکته عرض کنم که امیدوارم از بنده دلخور نشوید.
نکتهی اول در مورد "نیکون باز"!!! اساتید و دوستان گرامی در این فروم خیلی تلاش کردند تا همه به تجهیزات عکاسی فقط به عنوان ابزار نگاه کنند و دیدگاه یه وسلیهی لوکس بهش نداشته باشن و در نهایت این علاقه و طرفداریهای برندی پیش نیاد.
نکتهی دوم هم این که میفرمایید "اگر به عنوان فردی ناآگاه مثل من قرار بود انتخاب کنید"!! خوب جواب سوال شما بدیهی است و هدف این فروم و فعالیت این عزیزان هم در همین راه. که آگاه بشیم و درست تصمیم بگیریم. مطمئن باشید کسی جای شما تصمیم نمیگیره و همه علاقهمند هستن خود شما پس از کسب آگاهی لازم تصمیم بگیرید و در این راه اگر صبور باشید بسیار کمکتون خواهند کرد.
قصدم به هیچوجه جسارت نبود و امیدوارم دلخور نشوید دوست عزیز
سعید غلامی شهبندی
تشکر دوست عزیز .
سلام دوست عزیز .
ممنون از پاسختون .
منظور بنده از نیکونی هستم این بود که نیکون رو دوست دارم . اما اگر واقعا می خواهید بدونید من دقیقا از کنون بیشتر خوشم میاد . اما منظورم از انتخاب این بود که شما ها دلیل های انتخابتون رو بگین . که فکر می کنم اشتباه سوالم رو بیان کردم .
باتشکر احسان
احسان فراهانی
من تقریبا چند وقت که با کیت 450 کانن عکاسی میکردم ( 55-18 ) و الان دیگه نیازم رو برای خرید لنز تقریبا فهمیدم که چیه
و میخوام ی 85-15 برای رنج واید تا تقریبا نرمال بگیرم و برای تله هم 3 تا انتخاب دارم ی 70-200 و دو تا 70-300
1- Canon 70-200 F4 non IS
2- Canon 70-300 F/4-5.6 IS
3- Tamron 70-300 F4/5.6 VC
الته اینم بگم که نمیخوام 70-200 رو با اون دو تای دیگه ( مخصوصا تامرون ) مقایسه کنم
زمینه عکاسیم هم " 1-منظره ( طبیعت ) - 2- گل با کراپ بالا ( کادر بسته ) - 3- پرتره در شهر به همراه کمی هم مستند " هست
حالا با این اوصاف اون 70-200 میتونه برام مناسب باشه یا اینکه تله تر بگیرم ( اصلا با 70-200 میشه گل با کادر بسته گرفت ؟ پرتره شهری گرفت ؟ منظورم اینه که برای این کارا جواب میده ؟ )
بعد ی چیز دیگه ::::
برای اینکه ی مقدار هزینه هام کم بشه میگم
اگه من ( گوش شیطون کر ) اول ی 70-200 بخرم برای واید 135-18 خوبه ؟ ( 135 که به 200 خیلی نزدیکه چطور ؟ می ارزه ؟ ) یا 85-17 ؟
سلام دوست عزیز
ضمن خوشامد گویی به شما، گزینه Sigma 100-300 هم گزینه خوبی است که البته قیمت نسبتاً بالایی دارد (حدود 1100 تا 1200). با هزینه کمتر همان Canon 70-200 F4 non IS هم عالی است و می توانید پرتره شهری بگیرید.
برای واید هم یا همان 15-85 بگیر که یک لنز همه کاره است یا یک اولترا واید که برای منظره عالی است (مثلاً Sigma 10-20 یا Canon 10-22).
موفق باشید.