کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
نه نه، سری ال که سلطانه، منظورم اینه: صوتی، تصویری و دوربین :: لوازم عکاسی و فیلم برداری :: لنز دوربین :: لنز Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM - گارانتی ایده آل - چاره: فروشگاه اینترنتی
منظورم از 70-300 تامرون هم این بود: صوتی، تصویری و دوربین :: لوازم عکاسی و فیلم برداری :: لنز دوربین :: لنز Tamron SP 70-300mm F/4-5.6 Di VC USD - نورنگار - چاره: فروشگاه اینترنتی
آقا تمنا میکنم اسم یک سوپرزوم مثل sx50 رو نیارید ! این کار یعنی بستن تمام انتخابهای آینده در عکاسیتون.البته اگه دارید که هزینه کنید و قصدتون هم ببین و بگیر باشه که هیچ.امثال این دوربین رو برای تله نساختن بلکه صرفا یک سوپر زوم هست واسه اونا که دوست دارن یه تلسکوپ داشته باشن! اطمینان داشته باشید اگه بخواهید یک شات از یک گنجشک روی سیم برق خیابان بگیرید اصلا با خروجیش حال نمی کنید.در مورد لنزهای SIGMA هم که معروفن به تخم مرغ شانسی.یکی میگیری خوبه بعدی مفت نمی ارزه.اما بنظرم TAMRON SP 70-300mm F/4-5.6 Di VC USD بد نباشه.
دوستان کسی تجربه کار با AF-S NIKKOR 80-400mm f/4.5-5.6G ED VR رو داره ؟ اطلاعات فنی رو از توی سایتها پیدا کردم اما دنبال مواردی از تجربه و کیفیت شارپنس می گردم.آیا جهت استفاده در DX FORMAT لنز مناسبیه؟
product_01.png
دوستان کسی خودش تجربه کار با TAMRON SP 70-300mm F/4-5.6 Di VC USD رو داره؟ می خوام نسبت به ۷۰-۳۰۰ غیر ال کانن بدونم.
ضمنا کسی دست دوم تامرون قیمتش رو میدونه؟
ویرایش توسط Moeen Salehi : Sunday 12 January 2014 در ساعت 14:21
Enjoy My Flutes Sounds
http://www.noteahang.com/M_T/Works
دورد
قصد خرید یه سوپر تله برای نیکون دارم. متاسفانه نیکون دراین رنجه خیلی باعث رنج دوستان میشه. چون واقعا کم کاره !
لذا خواهش میکنم باتوجه به اینکه میخوام یه جایگزین برای 150-500بخرم اگه پیشنهادی دارند که از لحاظ کیفیت یا فوکال یا هرچی.. بتونه از لحاظ ذهنی , بخشی رو جبران کنه , بفرمایند. ممنون میشم.
سلام
80-400 جدید(AFS) به نظر گزینه خوبی میاد.در ضمن به نظر میرسه با TC 1.4 هم جواب میده البته روی بعضی بادی ها.
Nikon Nikkor AF-S 80-400mm f4.5-5.6G verdict | Cameralabs
Nikon Lens: Zooms - Nikon 80-400mm f/4.5-5.6G ED VR AF-S Nikkor (Tested) - SLRgear.com!
"If Your pictures aren't good enough, you're not close enough"محمدعلی جعفرزادهROBERT CAPA
دوستان این لنز چطوره : SIGMA 70-300MM F 4-5.6 DG APO
Canon EOS 6D / Canon 16-35mm F4 / Canon 70-200mm F4 IS / Sigma 150mm F/2.8 / Jupiter-37A 135mm F3.5 / Zenit 58mm F2- Instagram