کراپدار های کنن روی لنز 40 اف 2.8 به عنوان لنز نرمال برای نیم تنه میتونند حساب کنند...بسیار شارپ از اف 2.8...ارزان قیمت و کوچک....
کراپدار های کنن روی لنز 40 اف 2.8 به عنوان لنز نرمال برای نیم تنه میتونند حساب کنند...بسیار شارپ از اف 2.8...ارزان قیمت و کوچک....
پشت این پنجره جز هیچ بزرگ ، هیچ نیست!
canon Eos 6D +canon ef 17-40 f4 L+ canon ef 50 f1.8 stm+canon ef 100mm f2.8 L macro+ avanar 135 f2.8+ zenitar 50mm f2
پشت این پنجره جز هیچ بزرگ ، هیچ نیست!
canon Eos 6D +canon ef 17-40 f4 L+ canon ef 50 f1.8 stm+canon ef 100mm f2.8 L macro+ avanar 135 f2.8+ zenitar 50mm f2
برای کسانی که در فضا کوچک و آتولیه کار میکنند استفاده از لنز پرایم مزییتی ندارد.در این محیطها استفاده از لنز زوم بیشتر توصیه میشود.
عموما پرترهای استودیویی (مخصوصا چیزی که در ایران مرسوم است) عمق میدان کمی ندارند که در دیافراگمهای بسته لنزهای زوم هم دیتیل کافی دارند.فوکال ثابت هم هم فقط کار عکاس را سخت تر میکند.
کاربرد اصلی لنزهای پرایم در پرترهای خارج از استودیو هست که نیاز به عمق میدان کم در کادرهای باز دارد.
جناب مبین عزیز،
با شما مخالفم ، چون لنز پنجاه Nikkor f1.8 هم برای پرتره بیرون بسیار پرکاربرد است و هم عمق میدان و کیفیت مناسبی دارد، من هم اکنون به پی سی خودم دسترسی ندارم تا ببینم با این لنز پرتره ای دارم که امکان نمایش عمومی داشته باشد یا نه ؟ ولی دو نمونه از عکس های گرفته شده با این لنز را اینجا می گذارم. که کیفیت و عمق میدان این لنز را نشان می دهد.
image.jpg
image.jpg
همینطور که در عکس دوم می بینیم پرتره دوم ، نمای نسبتا بسته ای هم هست.
ضمن اینکه فقط آتلیه هم نیست، گاهی قرار است در محیط های واقعی چون خانه یا حیات یا ... پرتره بگیریم و گاه با نور محیط و با یک فیل لایت یل رفلکتور. ۵۰ برای چنین موقعیت هایی بسیار کاربردی است.
سلام
نظر من (در مورد لنز پرایم در آتلیه و مناسب نبودن 50 برای پرتره) به نظر مسعود نزدیکتر است
فرهاد حسيني
درودی دوباره..
ظاهرن هیچوقت قرار نیست بین انتخاب این دو لنز آشوبگر دوستان به اجماع نظری برسن ! بنده هم با خوندن نظرات جدید دوباره در خرید اون 50-1،4 دچار تردید و دودلی شدم !
جناب مبین و جناب سروش .. نهایتا برای شخص آماتوری مثل بنده که دوست داره یک لتز پرایم هم داشته باشه و مطلقا هم کار استودیویی نمیکنه منتها کیفیت و شارپنس براش خیلی مهمه چه لنزی رو پیشنهاد میدید ؟ البته متظورم فقط بین این 50 و 85 کانن نیست.. در برندهای متفرقه ای مثل سیگما و تامرون و غیره هم اگر لنز مناسبتری پیدا میشه که کیفیت بالاتری داشته باشه بسیار ممنون میشم اگه معرفی بفرمایید..
مبر ز موی سپیدم گمان به عمر دراز
جوان ز حادثه ای پیر میشود گاهی ...
"حامد "
اگر 50 ميخواهيد بگيريد 50 سيگما (سری اول ) از 2 مدل کنون 1.4 و 1.8 از همه نظر بهتره فقط کمی بزرگ تر و سنگين تره
من 3 مدل 50 رو داشتم اما برای پرتره 85 ميليمتر رو ترجيح ميدم و دوباره 85 خريدم
واسه کسی که فقط يک پرايم ميخواد بگيره 50 لنز مناسبيه اما طبق تجربه شخصی من نه ميتونه کار 85 1.8 رو بکنه نه 35 1.4 يه جايی وسط اين 2 تا لنز و بعد از داشتن همه اين لنز ها دوباره به ترکيب 85 35 برگشتم (شايد واسه بقيه اينجوری نباشه و 50 بهتر باشه)
من روی فول فريم از اين لنز ها استفاده ميکنم اما روی کراپ هم پرسپکتيو يکيه فقط زاويه ديد محدود شده (x1.6)
جلال پارسا