خیلی ممنون از راهنمایی
انگار 50 1.8 بیشترین محبوبیتو داره برای پرتره
اگه بگیرم بدون فوکوس اتوماتیک میگیرم ،با فوکوس دستی مشکلی ندارم
ممنون بابت راهنمایی
این گزینه فقط یه کم بخش بوکه کردن برای پرتره تمام قدش منو میترسونه که خوب در نیاد!
بازم ممنون بابت راهنمایی
ولی من بعضی جاها خوندم که 55-300 اصلا میفیت مناسبی نداره
بازم ممنون بابت راهنمایی
-----------------------------------------------------------
واقعا خیلی ممنونم از دوستان و اساتید
فک کنم باید جایی رو پیدا کنم که بزاره لنز های مختلف رو تست کنم و ببینم کدوم جواب کارمو میده
با این اعداد و ارقام به جایی نمیرسم!
چون انگار بیشتر جنبه سلیقه ای داره
ولی بازم گزینه اول من 50 اف1.8 هست نسبت به توصیه شدن بیشتر!
دوباره ممنونم از همه دوستان که اطلاعات زیادی در اختیارم گذاشتن
برم که یه جارو پیدا کنم لنزارو تست کنم
سلام به دوستان و اساتید محترم!
برای عکاسی پرتره در طبیعت، صلاح میدونید فقط بدنه ی دوربین رو بخرم همراه با 50mm/f1.8 یا اینکه دوربین رو همراه با کیت لنزش (18-55) تهیه کنم؟ (در زمینه ای که فعالیت کنم 18-55 به کارم میاد؟)
سوال دومم اینه که فرق لنز 50mm نیکون در سری D و سری G چیه؟ آیا سری G ارزش هزینه ی 300تومن بیشتر رو داره؟
لطفا همه ی دوستانی که در این زمینه تخصص و تجربه دارن راهنماییم کنید. زیاد وقت ندارم.
مرسی از همتون
بله دوست عزیز ، باید عرض کنم این لنز برای پرتره طبیعت خوبه حتی اگه بتونید بیشتر هزینه کنید من 85اف 1.8 رو پیشنهاد می کنم ، درمورد انتخاب بین نوع جی و دی و تفوتهاشون باید بگم:
در ابتدا به نوع بدنه شما بستگی داره که فکر می کنم بدنه های سری 5300 تا 3100 نیکون و مدلهای همرده لنزهای سری دی رو ساپورت نمی کنند چون این بدنه ها موتور فوکوس داخلی ندارند و فقط باید براشون لنزهای سری جی تهیه کنید، حالا فرق لنزهای سری جی با دی اینه که لنزهای سری جی حلقه دیافراگم(اپیچر رینگ) ندارند اما موتور فوکوس داخلی دارند ولی درمورد لنزهای سری دی قضیه برعکس می باشد ، اپیچر رینگ دارند اما موتور فوکوس داخلی ندارند ، اگر قصد خرید بدنه هایی مثل دی 7100 دارید من با توجه به قیمت پایینتر لنزهای سری دی اونهارو پیشنهاد می کنم که هم کیفیت اپتیکی خوبی دارند و هم سرعت فوکوس مناسب و قطعا کارتونو راه میندازند ، حالا برای عکاسی های دیگر مثل منظره و ... که نیاز به یک لنز تقریبا همه کاره دارید اگه هزینه زیر500 میکنید 18-55 سری جدید نیکون و اگر تا 900 هزینه میکنید 18-105 نیکون ضمن اینکه کیفیت اپتیکی هردو لنز راضی کننده هست و اکثر عکاسان با همین لنزها کار می کنند ، شاد و موفق باشید
"If Your pictures aren't good enough, you're not close enough"محمدعلی جعفرزادهROBERT CAPA
دوست من اگر بادی ایشون موتور فوکوس داشته باشه چطوری با سری D اتوفوکوس رو از دست میدن؟فکر کنم اشتباه تایپی داشتید.هر چند اطمینان دارم شما به این موضوع واقفید لیکن برای دوستان تازه وارد میگم که لنزهای سری D نیکون فقط روی بدنه های دارای موتورفوکوس مثلD7000 قابلیت اتوفوکوس داشته و دارای رینگ دستی دیافراگم می باشند.سری G رینگ تنظیم دیافراگم دستی نداشته و در بدنه های موتوردار و فاقد موتور داخلی بدنه نیز قابلیت اتوفوکوس دارد.
سلام به اساتید عزیز
من تا حالا دوربین dsrl نداشتم ولی کم و بیش باهاشون کار کردم.
قصد خرید دوربین کانن 70D رو داشتم (با لنز کیت 18-135)
خیلی دوست دارم که بتونم عکس های پرترهای مانند عکس های زیر بگیرم.
میخواستم بدونم که به نظر شما با چه لنزی میتونم همچین عکس هایی بگیرم؟
استفادهی من اکثرا توی مهمونی ها و سفر هست.
چند صفحه ای رو که خوندم متوجه شدم که با این لنز کیت نمیشه همچین عکس هایی گرفت..
پس باید بادی رو جدا بگیرم و لنزی که شما عزیزان پیشنهاد میکنید.
اینم بگم که نمیخوام صرفا عکسهای پرتره بگیرم...
فقط میخوام لنزی داشته باشم که قابلیت گرفتن همچین عکس هایی که پشت سوژه رو کاملا تار میکنه داشته باشم.
حالا اگه بشه در کنارش یه لنز زوم هم پیشنهاد بدید ممنون میشم.
04845509502155069058.jpg 84007440062175936288.jpg
--
و یه سوال دیگه که دارم اینه که آیا فقط با لنز های ماکرو میشه همچین عکس هایی از چشم گرفت؟
00804495850780323459.jpg 91676150374710942453.jpg
ببخشید زیاد سوال کردم.
تشکر فراوان
در مورد لنز تله همان لنز کیتی که اشاره کرده اید مناسب است زیرا فوکال نسبتا واید تا تله (روی دوربین مورد نظرتان فوکال 215) را پوشش می دهد و می تواند بعنوان تک لنز هم استفاده شود. اگر فوکال بلندتر مد نظرتان است 70-300 تامرون مناسب می باشد.
برای پرتره لنز تخصصی 1.8 85 که البته روی دوربین مورد نظرتان زاویه بسته می شود و باید از سوژه فاصله زیادی بگیرید. اما لنز 50mm (با دیافراگم 1.8 و خصوصا 1.4) احتملا راضیتان می سازد و دارای قیمت مناسب تری هستند.
اگر قیمت مورد نظرتان را بفرمایید بهتر میشود راهنمایی تان کرد.
در مورد عکس چشم هم همینطور است به لنز ماکرو نیاز دارید (یا روش های دیگری که بزرگنمایی 1:1 ایجاد می کند مثل لنز معکوس که البته به سواد فنی بیشتری نیاز دارد)
ویرایش توسط Saleh Kh : Wednesday 21 January 2015 در ساعت 05:06