سلام:
امان از دست فرهاد خان .... جالب بود
صحبت از 85 میلیمتری ها شد ... 85 دیافراگم 1.2 جدای از ویژگی های خاص خود تا دیافراگم 1.8 CA زیادی دارد اما بسته به شرایط نوری قابل کنترل خواهد بود
بعد از این دیافراگم کیفیت این لنز بسیار عالیست مخصوصا در محدوده 4 الی 5.6 این لنز در قیاس با لنز 85 دیافراگم 1.8 اگر ارزشگذاری (حدودی)( با توجه به قابلیت های آن ) کنیم قیمت آن چیزی حول حوش 1400 الی 1500 خواهد بود ( به معیار قیمت های ایران ) بعد از آن عاملی که باعث گرانی بیش از حد این لنز خواهد بود از دیده من قوانین اقتصادی چیزی همانند تیراژ تولید پایین و مشتری های خاص باعث افزایش قیمت تمام شده ( بالاتر) آن خواهد شد. همانطور که میدانید تیراژ تولید عامل تعیین کننده ای در قیمت تمام شده هر جنسی خواهد بود
در کل بنظرم اگر تفاوت قیمت لنز 85 دیافراگم 1.8 حدود 450 و 85 دیافراگم 1.2 به اختلاف 800 هزار الی یک میلیون برای کسی که نیاز به آن داشته باشد و در همان راستای کاربرد لنز از آن استفاده کند ارزش پول پرداختی را دارد.
عرایض من مربوط به 85II است ...
در بعضی موارد مثل لنز کانن 50 دیافراگم 1.8 و 1.4 و 1.2 ممکن است تفاوت ها بگونه ای دیگر باشد فرضا تفاوت قیمت روی دیافراگم 1.8 و 1.4 بسیار ارزنده است و ارزش پول پرداختی را دارد چه برای کسی که 1.8 آنرا میخرد یا برای کسی که 1.4 آنرا..
اما تفاوت قیمت روی 50 میلیمتر 1.4 با 50 میلیمتر 1.2 زیاد معقول نیست مگر آنکه کسی حتما نیاز به لنز E-TTL II ساپورت داشته باشد ظاهرا 50 میلیمتر 1.4 distance info را به دوربین ریپورت نمیکند. البته دوستداران این لنز امیدوارند که در نسخه جدید 50 دیافراگم 1.4 این کمبود برطرف شود.
نهایتا تفاوت قیمت لنزهای همسان به لحاظ فوکال لنت با دیافراگم های متفاوت جدای از کیفیت های اپتیکی و مواردی دیگر ..... به تیراژ تولید آن هم ارتباط خواهد داشت.
و صحبت کلی از دیده من این خواهد بود درست هست که دوستان برای لنزهایی اینچنین ممکن است در پاره ای موارد فاکتور قیمت را لحاظ کنند اما همیشه هم اینگونه نخواهد بود... ممکن است برای یک فردی که میداند نیازش چیست انتخاب لنزی باشد که ممکن است ارزان تر باشد یا نباشد. و تا جاییکه میدانم باور اکثر دوستان فروم اینست که لنز بهتر ابتدا به ساکن باعث عکسهای بهتر نخواهد شد با این دید انتخاب خود را انجام میدهند یا باید انجام داد.با عرض سلام خدمت دوستان
.بنده علاقه شديدی به کيفيت عکس و شارپنس دارم و فکر ميکنم ارزويه هر عکاسی هست که شارپترين عکسها و باکيفيت ترين عکسها مال اون باشه.چرا عموما دوستان از خريد 85 دياف 1.4 خودداری کرده و 85 دياف 1.8 مي خرن.من به شخصه نمونه هاي بسياری از این 2 لنز ديدم یا به قولی اینترنتو شخم زدم.شارپنسّه 1.4 محشر هست.آيا این خرید بخاطر پوله¿يا هميشه این قانون صادق نيست که هرچه دياف بازتر شارپنس لنز بهتر البته بحثم در بازترين دياف نيست!مثلا همون دياف 2
؟؟؟آیا دیاف 2 85 1.8 برابر با دیاف 2 85 1.4؟؟؟
ولی فرمایش شما کاملا درست هست و هر گرانی بی حکمت نیست باید دنبال دلایل آن گشت ...........
فرهاد خان من هنوز دارم میخندم