درود بر شما
"اشتباه لپی" نکردم دوست عزیز ( به خاطر استفاده ی دوباره ی این واژه پوزش می طلبم ؛ شخصا تمایلی به استفاده از آن ندارم ) . منظورم را بسیار واضح بیان کردم ... 100مم از دید من برای پرتره گزینه ی بهتری بر روی کراپدار است . در مورد 85مم انشالله فول فریم که دستتان آمد یک تست بفرمایید تا به صحت و سقم عرایض بنده پی ببرید .
در کامنت قبل اشتباهی که در مورد 85مم رخ داد این بود که باید واژه ی چهره از عبارت "85مم برای پرتره های چهره بر روی فول فریم جذاب است" برداشته شود تا عرایض بنده تکمیل گردد . از بابت این اشتباه ناخواسته پوزش می طلبم . اما در نهایت به صورت خلاصه معتقدم که با 85مم می توان پرتره های خوبی بر روی کراپدار ثبت کرد منتها 100مم جذاب تر است .
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی
ایمان عزیز
با توجه به اینکه شما EF 100mm f/2.8L و EF 70-200 f/2.8 IS II را دارید به نظرم خرید EF 50mm f/1.4 معقول تر از 85 سامیانگ باشد.
ارادت
ویرایش توسط Dariush Chegini : Sunday 17 February 2013 در ساعت 14:14
مسيله اي من و به سمت 35mm متمايل كرده بود شارپنس خوب در f هاي باز و ريويو هاي خوبي بود كه درموردش خواندم ولي درنهايت براي كار من كوتاه است ، نوع پرتره اي كه براي ان قصد خريد لنز دارم پرتره نيم قد و تمام قد است ... بيشتر سوالم درمورد انتخاب بين لنزهاست ...
If you want to find your prince , you will have to kiss a lot of frogs
سلام
نگاهی به پست بنده راجع به 85 سامیانگ بیندازید:
Samyang 85mm f/1.4
علاوه بر این به نظرم قبل از خرید 85 سامیانگ حتما 10-15 شات در شرایط واقعی در حالت فوکوس دستی تهیه کنید تا ببینید تاب و توان تحمل فوکوس دستی بر روی 85 میلیمتر و F/1.4 را دارید یا خیر.
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
درود
نمی دانم به صورت تئوریک بحث می کنید یا تجربه ی عملی در کار با فول فریم و پرایم 85مم دارید ؛ منتهای مراتب اشتباه می کنید . 85مم روی فول فریم فوکال جذابی است . البته اجباری در پذیرفتن این مطلب نیست ... به هر حال ممکن است این فوکال بر روی فول فریم برای شما کاربرد یا جذابیتی نداشته باشد . اما به صورت کلی حائز اهمیت است که شما نمی توانید 85مم روی فول فریم را غیر جذاب قلمداد کنید . پرام 85مم لنز ارزشمندی است ؛ چه بر روی کراپدار و چه فول فریم اما ارزش های آن در فول فریم بیشتر مشخص می شود . خصوصا آنکه با توجه به نبودن ضریب کراپ ، 85مم در فول فریم کاربرد بیشتری پیدا می کند .
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی
دقیقن چه کاربردی؟ میشه بیشتر توضیح بدین؟ فراموش نکینن که داریم در چه تاپیکی صحبت میکنیم. ضمنن بحث فوکال بود نه لنز یعنی در اینکه لنزهای پرایم کلن جذابند حرفی ندارم ولی اینکه فوکال 85 میلیمتر روی فول فریم جذاب است و کاربرد زیادی دارد بحث دارم اگر از جذابیت 85 روی کراپدارها صحبت میکردید حرفی نداشتم. امیدوارم بیشتر توضیح بدهید و من را از این جهالتی که در آن غوطه ورم خارج کنید.
ویگن سرکیسیان
--------------------------------------
Canon EOS 7D, Canon EF-S 15-85