سلام دوستان.
گفتگوی جالبیست.
نظرتو ن درباره 24-70 کانون و24-70 سیگما برای پرتره چیه.آیا بهترین لنز برای پرتره هستند؟یا شارپتر از ابن لنزها هم هست.
ممنون.
این مقاله را بخوانید.
www.akkasee.com/articles/12609
اساسن با بحث لنز مناسب برای پرتره مخالفم، هر لنزی با توجه به خصوصیات تصویریش میتونه برای فرم خاصی از عکس پرتره استفاده شه، حتی یه فیش آی.
![]()
ویرایش توسط nDman : Saturday 5 June 2010 در ساعت 03:30
[Canon A-1 + many FD lenses] & [Fujifilm X-E1 + Fujinon XF 14mm f2.8 R + Fujinon XF 27mm f2.8 + Metabones FD-XF]
اینکه با هر لنزی می شود یک جور عکسی گرفت که پرتره محسوب شود ناقض موضوع این تاپیک نیست.
البته پرتره هم تعاریف مختلفی دارد و نمی توان به همین سادگی هر عکسی را پرتره دانست و یا بر عکس گفت که پرتره نیست. اما منظور از پرتره در این تاپیک تقریباً مشخص است و معلوم است که از چه جنبه هایی و در باره چه لنز هایی قضاوت می شود.
تا آنجا که به لنز مربوط می شود عموماً از یک پرتره انتظار می رود یک بدون اعوجاج و تغییر در اعضای بدن، واضح و اصطلاحاً شارپ و دارای کنتراست و رنگ مناسب باشد. یا مثلاً بوکه خوبی هم داشته باشد . اینجا هم بیشتر در باره همین جنبه ها باضافه قیمت و کیفیت ساخت و فاصله مناسب برای عکاسی با لنز های مختلف بحث می شود.
با سلام به دوستان گل
من یه عکاس آماتور هستم که فعلا کارمو با CANON 500D - Kit 18-55 شروع کردم
از دوستان با تجربه خواهش میکنم مشکل منو با انتخاب لنز برای عکاسی پرتره در فضای باز حل کنن !
واقعآ بین این همه لنز گیر کردم { اگه ممکنه قیمت زیر 1،500،000 تومان باشه }
واقعآ عجله هم دارم لطفآ سریع بهم خبر بدین که پولم از بین نره
ممنون از همگی![]()