سلام دوستان.
گفتگوی جالبیست.
نظرتو ن درباره 24-70 کانون و24-70 سیگما برای پرتره چیه.آیا بهترین لنز برای پرتره هستند؟یا شارپتر از ابن لنزها هم هست.
ممنون.
این مقاله را بخوانید.
www.akkasee.com/articles/12609
اساسن با بحث لنز مناسب برای پرتره مخالفم، هر لنزی با توجه به خصوصیات تصویریش میتونه برای فرم خاصی از عکس پرتره استفاده شه، حتی یه فیش آی.
ویرایش توسط nDman : Saturday 5 June 2010 در ساعت 03:30
[Canon A-1 + many FD lenses] & [Fujifilm X-E1 + Fujinon XF 14mm f2.8 R + Fujinon XF 27mm f2.8 + Metabones FD-XF]
اینکه با هر لنزی می شود یک جور عکسی گرفت که پرتره محسوب شود ناقض موضوع این تاپیک نیست.
البته پرتره هم تعاریف مختلفی دارد و نمی توان به همین سادگی هر عکسی را پرتره دانست و یا بر عکس گفت که پرتره نیست. اما منظور از پرتره در این تاپیک تقریباً مشخص است و معلوم است که از چه جنبه هایی و در باره چه لنز هایی قضاوت می شود.
تا آنجا که به لنز مربوط می شود عموماً از یک پرتره انتظار می رود یک بدون اعوجاج و تغییر در اعضای بدن، واضح و اصطلاحاً شارپ و دارای کنتراست و رنگ مناسب باشد. یا مثلاً بوکه خوبی هم داشته باشد . اینجا هم بیشتر در باره همین جنبه ها باضافه قیمت و کیفیت ساخت و فاصله مناسب برای عکاسی با لنز های مختلف بحث می شود.
با سلام به دوستان گل
من یه عکاس آماتور هستم که فعلا کارمو با CANON 500D - Kit 18-55 شروع کردم
از دوستان با تجربه خواهش میکنم مشکل منو با انتخاب لنز برای عکاسی پرتره در فضای باز حل کنن !
واقعآ بین این همه لنز گیر کردم { اگه ممکنه قیمت زیر 1،500،000 تومان باشه }
واقعآ عجله هم دارم لطفآ سریع بهم خبر بدین که پولم از بین نره
ممنون از همگی