Printable View
سلام
ببخشید که سوال را دیر دیدم
عکس با 6 دی و لنز 50 میلیمتر f1.4 گرفته شده
اگزیف عکس : iso800 - اف 5 - 1به 125 ثانیه روی دست گرفته شده
دلیل بالابردن اف نامبر این بود که می خواستم عمق میدان خوبی داشته باشم و مناطق بیشتری در فوکوس باشند
البته ایزو 800 برای دوربینی چون 6 دی بالا نیست و چون روی دست عکاسی میکردم بهتر دیدم سرعت کمتر از مقدار مورد نظر نباشه
در ابتدا هدفم برداشتن بک و جایگزینی اون با یک texture مناسب بود لذا بوکه عکس را کاملا تک رنگ انتخاب کردم تا در حذف اون دچار مشکل نشم
برای حذف پشت سوژه از refine edge خود فتوشاپ استفاده کردم البته چون بک تک رنگ داشتم نیازی به حذف کامل اون نبود به ویژه در محل موها بک رو کامل حذف نکردم بلکه بعد از قرار دادن texture یک لایه ایجاد کردم و مد اون رو در color گذاشتم و لبه موها را با براش 100 اما flow 8 به رنگ texture در آوردم به طوریکه لبه موها کاملا در عکس باقی موند.
برای تم رنگی عکس هم یک لایه curve ایجاد شد و اگر در هیستوگرام نگاه کنید کنتراست کانال آبی نسبت به سبز و قرمز پایین آورده شده است. هم از طرف shadow و هم از جانب highlight .
کار اصلی مربوط به سه بعدی سازی اجزای صورت است که برای این منظور دو لایه curve به نام های dodge و burn ایجاد کردم . لایه curve که نقش dodge داره رو از قسمت تن میانی روشن تر کردم و لایه curve که نقش burn داره رو از قسمت تن میانی تیره تر کردم . هر دو لایه curve را با لایه مشکی پر کردم سپس با براش 100 , flow 5 روی قسمت های پوست صورت کار کردم. به سایه روشن ها کاملا نظم دادم و لکه ها را هم با همین لایه ها برداشتم . این قسمت از کار خیلی مهمه و تمرین زیادی لازم داره .
dirt و grain هم از طریق analog efex pro به کار اضافه شده
روی چشمها هر بخش جداگانه کارشده. قسمت ها ی سفیدی چشم تمیز کاری شده و اطراف مردمک هم روشن تر شده کمی . همه این ها به کمک لایه curve انجام شده
در انتها هم شارپ سازی موضعی انجام شده روی قسمت هایی که لازم بود
امیدوارم مفید بوده باشه با تشکر
درست ميفرماييد خودم هم متوجه شدم البته بعد از پلود عكس .
بيشتر توجه هم روي سوژه بود كه تركيب افكت و بكگراندي همسان نتيجه كار رو كمرنگ كرد.
سلام
فایل پیوست 66808
دو مورد به نظرم میاد در نگاه اول:
با وجود کانترست نسبتاً مناسب، دستکاری در اسلایدرها(احتمالاً saturation or vibrance) تن رنگ به نظرم سرخابی بر روی مناطقی از جمله جلوی موها ایجاد کرده. یک تن آبی بالای آستین چپ.
قسمت بتونه کاری و ریتاچینگ شدت بسیار زیاد به نظرم داشته، گاهاً به نظرم اغراق در این مورد زیبایی خودش رو داره(وقتی بحث فشن و ... میشه) اما اینجا به خصوص در قسمت بین لب و بینی بافت صورت از بین رفته و گویی اون ناحیه از صورت اصلاً وجود نداره.
یه فلم رنگ آبی بر روی موها بالای شانه ی چپ دیده میشه.
و اینکه سوال: آیا رنگ لباس رو تغییر دادید؟
سلام جناب نوری
محیط به نر میرسد بیش از حد دمای پایین دارد به ویژه در قسمت پارکت به نظر من نباید همرنگ سازی می کردید
ضمن اینکه می دانم عکس گرفتن از نوزادان و کودکان بسیار سخت است اما فضا تحرک ندارد و سوژه اصلی باید این ساکن بودن را
مرتفع می ساخت. اندکی هم به نظر من کادر بسته تر بود بهتر میشد
حدس میزنم از یک اکشن استفاده کرده اید که اعمال تاثیر یکسان روی تمام قسمت های عکس ، فضای رنگی را تخریب کرده است
رنگ ها در پیش زمینه با لباس تضاد دارد اما این تضاد + رنگ سبز موجود در عینک چشم را خسته می کند.
به نظر من نباید از عینک استفاده می کردید و انعکاس سلف پرتره را ایجاد می کردید
در ضمن تابش نور از جلو ، باعث حذف سایه ها در لب ها و زیر بینی شده که خوشایند نیست
درود و تحسین بابت ثبت زیبایتان.
هرچند آف تاپیک هست ولی بنظرم گفتنش در تاپیکی مهم لازم بود.
دیروز به نکته ناراحت کننده ای برخوردم گفتم با دوستان در میان بگذارم، یوقت خدایی نکرده دچارش نشن.
عکسی از دکوراسیون داخلی منزل یه بنده خدا دیدم که طرف حواسش نبوده و با لباس نامناسب جلوی بوفه قرار داشته. بنده خدا عکس را هم در شبکه های اجتماعی قرار داده....
دوستان حواسشون به بازتاب خودشون در حال عکاسی باشه.
فضای عکس جالبه ولی ظاهرا خیلی رو ادیت وقت نذاشتید چون زمان تغییر رنگ لباس , حاشیه های لباس رو کامل رنگ نکردید (رنگ قرمز سر آستین) و حتی تو قسمتی موهای سوژه رو هم رنگ کردید ( بالاتر از شونه سمت چپ ) - پلک های سوژه هم بنظر میرسه بیش از حد سفید شده باشه .
خلاصه : تمام حس این عکس میتونست توی چشم ها باشه که متاسفانه زیر عینک پنهان شدن , فکر کنم سلف پرتره عنوان مناسب تری برای این عکس بود .
درود جناب معانی.ممنون از نظرتون
استفاده از رنگ آبی در کل زمینه به خاطر ایجاد تضاد رنگی با صورتی لباس بوده.جدا از این قصد داشتم کارم کمی شبیه به کارهای الین الیزابت یا بقیه ی عکاسانی که از بچه های چند روزه عکس میگیرند بشه و این روند کپی از کارهای اون ها چند تا مشکل و کمبود داشته برای اولین بار که قبولش دارم
همین طور دایره ای شکل بودن سبد.45 درجه بودن کودک و خطوط پارکت کف و کادر مستطیلش دلیلی برای این کادر بود.
در مورد بی تحرکی کودک هم حق با شماست اما خودتون مستحضر هستید بعضی کودکان رو نمیشه وادار به لبخند یا اکشنی به سمت دوربین کرد.اکثر شات ها نگاه کودک به سمت والدینش بود که به نظرم جالب نمی اومد.حتی با خنده یا لبخند.بین حدود 50 شاتی که گرفتم این بهترینش بود اما منکر نقد های شما و کامل نبودن عکسم نیستم
بازم تشکر میکنم از لطفتتون
پوز سوژه جالب به نظر میاد! البته کمی پشت دست تو چشم میزنه.
کمی چین های زیر دست چپ چون خود دست چپ به چشم میاد، اون ها هم به چشم میان.+ چروک های روی آستین راست.
به نظرم این نحوه ی ریتاچینگ برای یک سوژه ی مذکر اصلاً مناسب نیست: خصوصاً روی دست ها و سینه توجه جلب می کنه.
به نظر میرسه کمی کیفیت نور مناسب نبوده که احتمالاً مجبور به استفاده از اسلایدرها شده باشید.
بک لایت به این صورت چندان جالب به نظر نمیرسه. یعنی بهتر است ترنزیشن میان سایه و هایلایت بسیار نرم تر باشه و البته بهتره که اثر استفاده از 2 نور برای بک دیده نشه و یکپارچگی نور غالب باشه.
تصور می کنم اسلایدر سایه یا بلک کمی زیاد به سمت روشنی رفته.
یه کوچولو هاتسپات های روی بینی به چشم میان.
حال و هوای عکس بیش از پرتره، به فشن میخوره، با توجه به استفاده از اکسسوری ها و لباس که توجه رو بیشتر جلب می کنه(البته این ایراد نیست).
این نکات اصلاً به معنای بد بودن عکس نیست!!! بلکه عموم پرتره ها قسمتی از این مشکلات رو دارند و هدف از بیانشون تنها و تنها بهبود عکس ها و توجه به این مشکلاته.
فایل پیوست 67435
دوستان اگر قابل بدونین خوشحال میشم مشکلات عکس و ادیت رو گوشزد کنین. ممنون.
ممنون دوستان
بله متاسفانه نور اتاق کم بود و مجبور شدم چراغ هم روشن کنم.
البته رنگ دوطرف لباس در واقعیت هم باهم فرق داره که اینجا بیشتر هم شده.
این هم عکس بدون افکت رنگی روش:
فایل پیوست 67469
توی این عکس یه کمی سعی کردم اختلاف وایت بالانس سمت چپ و راست صورت رو تصحیح کنم. اینطوری به نظرتون بهتره؟
توی ادیت با چه روشی میشه درستش کرد؟
فایل پیوست 67470
سلام
سال نو رو خدمت تمامی دوستان تبریک عرض میکنم
باعث خوشحالیه اگر ایرادات کارم رو بدونم
با سپاس
سلام
فایل پیوست 67532
با سلام ممنون می شوم ایرادات عکسمو بهم بگید
فایل پیوست 67549
با سلام
کادر خیلی بسته است لذا برای چنین کادر بسته ای حذف قسمت راست و مربعی تر کردن کادر رو پیشنهاد می کنم
برای سوژه این کادر مناسب نیست به عبارتی عکس فاقد حس است و بیشتر حالت پرسنلی پیدا کرده است
تنها گزینه ای که می توانست عکس را جذاب کند زیبایی خود سوژه می باشد که آن هم در پشت دمای نامناسب رنگ ها و نیز شات در زمان اشتباه گم شده است
با تشکر
سلام دوستان، مدتيه يه سوال در مورد پرتره ذهنم رو مشغول كرده ... ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
آيا در پرتره گرافي ترجيح بر اينه كه بكگراند سوژه در حين عكاسي كاملا مناسب باشه طوري كه در اديت نيازي به جدا كردن سوژه از بكگراند و چسبوندن اون روي يه بكگراند جديد نباشه؟ (فكر ميكنم فلسفه استفاده از فون همين باشه) يا اين كه تكنيك هاي اديت اونقدر پيشرفته هست كه در صورت مسلط شدن به اونها ميشه سوژه رو به طبيعي ترين وجه از هر بكگراندي (جتي شلوغ و درهم) جدا كرد؟
به عبارتي ميخوام بدونم براي دستيابي به پرتره هاي خوب استفاده از فون چقدر ضروريه و چقدر تاثيرگذار؟
متشكرم
اولین عکس در سال جدید :::happy:::به امید عکس های بهتر با کمک شما دوستان:::happy:::
ایرادات عکس رو بگید لطفا:::blushing:::
فایل پیوست 67645
درود و عرض تبریک دوباره به مناسب سال جدید.
فایل پیوست 67647
سلام
فایل پیوست 67657
فایل پیوست 67660
canon 6d +pentax 50mm f/1.2
درود
فایل پیوست 67666
این اولین عکس بدون رنگی هست که تا حالا ویرایش کردم :)
سلام
فایل پیوست 67710
فایل پیوست 67764
پیرمرد ماهیگیر
فایل پیوست 67827
canon 6d+pentax 50mm1.2
بسیار عالیست. مخصوصا سادگی و هماهنگی موجود در میان رنگها و تاثیر آن روی قوی بودن ترکیب بندی.:-)
شاید اگر من جای شما بودم خط افق را در ارتفاع چشم ها درنظر می گرفتم.
همچنین کادر را از سمت راست بسته تر می گرفتم تا در پشت سوژه(سمت راستش او در تصویر) فضای خالی کمتری وجود داشته باشد و کادر از سمت چپ بیشتر ادامه پیدا کند.
به نظر من اشباع رنگ آبی هم اندکی بیش از حد است(مخصوصا پیراهن و آسمان).
البته نظرات و سلیقه ی شما کاملا قابل احترام است و با توجه به محدودیت های موجود صد درصد در اولویت است.:-)
واقعاً حس پرتره های با نور طبیعی بسیار بالاست.
با این حال:
کمی حالت صورت سوژه به نظر طبیعی نمیاد و یه فشردگی ای تو چشماش دیده میشه.
2 تا هایلایت تو تصویر وجود داره که کاش با تغییر زاویه یا کراپ مانع وجودشون می شدید یا اینکه اثرشون رو با استفاده از ابزار دیگری می کاستید. 1. هایلایت پشت سر سوژه که تقدم داره بر چشم ها و چشم رو گیر میندازه و دیگری تقریباً در خروج چشم از تصویر بر روی شانه ی سمت چپ سوژه که تصور می کنم با کمی کم کردن شدت هایلایت در نرم افزار قابل رفع باشه. (البته به تعبیری! می شود در کلیت تصویر فاصله ی بین دو هایلایت رو به عنوان نقاط قوی تصویر فرض کرد و خط فرضی بین این دو شاید کمکی به تمرکز بر روی سوژه هم داشته باشه که البته نظر من به حالت اول نزدیک تره چون هایلایت اول قدرت زیادی داره و چشم رو درگیر میکنه)
با اینکه زاویه ی عکس زاویه ی چندان متعارفی نیست اما در اینجا نه مزیت شده و نه عیب و همچنان طرفدار استفاده از زوایای متفاوت در پرتره هستم.
سلام
امین خان فایل اشتباه ارسال کرده بودم درخواست دادم مدیران زحمت کشیدن عکس و جایگزین کردن
در مورد سان استار هم با خانواده بودیم قبل از غروب حرکت کردن موقعیتش پیش نیومد ،سه پایه هم نداشتم تا اچ دی ار ثبت کنم به هر حال چیزیه که از دستم میاد بیشتر از این در توانم نیست
در مورد ویرایش هم اگه ویرایش بهتری میتونین انجام بدین ممنون میشم:
فایل پیوست 67862
با تشکر
هیچ مشکلی من نمیبینم توی عکس از نظر گرمی و پوز و حتی فکوس
فقط اگه میخواین دفعه دیگه عکستون حتی بهتر هم بشه، یه مقدار هایلایت ریکاوری رو کمتر بکنین! یعنی اون کوهها رو کمتر ریکاور کنین! بزارین فِید بشن
بعدم یه کوچولو عمق میدان بیشتر! اون بکگراند با اون فاصله بیشتر بلر باشه قشنگتره
ولی در کل خوب و اوکیه عکستون
مرسی
درود
فایل پیوست 67914