سلام می خواستم نظرتونو در مورد sony Alpha A380 بپرسم
سلام می خواستم نظرتونو در مورد sony Alpha A380 بپرسم
فعلا كه ظاهرا به بازار ايران نيامده است و تا قيمتش مشخص نباشد نمي توان نظري داد.
قيمتي كه در اينترنت براي بدنه و لنز كيت 55-18 اعلام شده 850$ است كه به نظرم در اين صورت برد با Canon 500D ( با سنسور CMOS و فيلمبرداري فولHD) خواهد بود.The α380L, α330L and α230L will cost about $850, $650 and $550, respectively. The L series one-lens kit comes with the SAL-1855 standard zoom lens.
فرهاد حسيني
تقریبا همان آلفا 350 است. کمی کوچکتر شده، با وزن کمتر و بعضی از امکانات مانند دکمه قفل نورسنجی و امکان خاموش کردن لرزه گیر از آن حذف شده. سنسور تغییری نکرده ولی ممکن است مکانیزم نویز گیری و پردازش داخلی تفاوت داشته باشد. در مجموع توفیر چندانی با A350 ندارد که شما را معطل رسیدن بدنه جدید نماید.
البته این موضوع در مورد لنز کیت جدید و قدیم صادق نیست.
موفق باشید.
[CENTER][/CENTER]
سلام
بنده علاقه زيادي به عكاسي ماكرو دارم و مشكلي با دوربين خودم با آن مواجه هستم نويز و عمق ميدان زياد است.مدتي است توجه ام به عكاسي ماكرو بوسيله روش لنز معكوس جلب شده. براي رسيدن به اين هدف نياز به يك دوربين SLR مي باشد. اما احساس ميكنم هنوز تجربه كافي براي ورود به دنياي اين گونه دوربين ها را ندارم و همچنين بحث هزينه هم پيش رو هست. فكري كه بنظرم رسيد خريد دوربيني مانند 350d كه قيمت ارزاني دارد و با استفاده از لنزهاي ارزان و روش لنز معكوس ميتوانم به هدفم برسم. شايد نياز به كسب تجربه بيشتر در زمينه ماكرو گرافي و بهره بردن از امكانات همين دوربيني كه در حال حاضر دارم باشد
از دوستان و اساتيد خواهشمندم بنده را دراين مورد ياري بفرمايند.
با كمال تشكر
حمید رضا مهجوری
Lumix DMC-FZ28 + EOS 50D + EFS 10-18 STM +EF100mm macro 2.8
سلام علیکم
چند روز پیش که داشتم فروم رو شخم می زدم، یه پستی دیدم که در اون یکی از دوستان واردتر به یکی از دوستان کمتر وارد راهنمایی داده بود که وقتی میری برای خرید دوربین چه چیزایی رو باید کنترل کنی و به چه نکاتی دقت کنی، مثلا اینکه شماره سریال بدنه رو با سریال جعبه مقایسه کنی و ... حالا اما هرچی میگردم پیداش نمی کنم، از دوستان عزیز خواهش می کنم اگه آدرس این پست رو بلدن به بنده بگن، یا اگه صلاح می دونن در این مورد بنده رو راهنمایی کنن.
یک در دنیا، صد در آخرت...
اينو مي خواستين؟
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=6599
فرهاد حسيني
تست گروهی بین پنج SLR مطرح
Nikon D300 / Olympus E-30 / Pentax K-7 / Canon EOS 50D / Sony Alpha A700
کد:http://www.ephotozine.com/article/DSLR-group-test-11857
دوستان من تصمیم دارم نیکون دی 5000 تهیه کنم قبلن کانن s3is داشتم و از طریق دنبال کردن آموزش های این فروم و ملاقات ها با اصول عکاسی تا حدودی آشنا شدم این تصمیم یجور ارتقاء تلقی میشه.
توی سایت های مختلف از قدرتو قابلیت های این دوربین اطلاعات زیادی گرفتم اما از اونجایی که تصمیم دارم تا مدت زیادی برای بدنه هزینه نکنم و روی لنز ها مانور بدم میخوام مطمئن باشم این بدنه برام میمونه.
توی بازار استعلام های که گرفتم این مدل توسط شرکت نیکون تایلند تولید شده که یکم منو توی شک انداخته.
Nikon D5000
Nikkor 18-55 ,Nikkor 55-200
Canon S3IS
Yashika Electro35-Osram Flash