سلام دوستان واساتيد محترم
ببخشيد نميدونستم كجا سوالمو بپرسم
توي تهران جايي ميشناسيد كه استوديو واسه چند ساعت اجاره بدن!؟ بدون دوربين و فقط تجهيزات نورپردازي
ممنون ميشم اگر جايي ميناسيد مسيج كنيد واسم
بسيار بسيار شرمنده به خاطر آف تاپيك
سلام دوستان واساتيد محترم
ببخشيد نميدونستم كجا سوالمو بپرسم
توي تهران جايي ميشناسيد كه استوديو واسه چند ساعت اجاره بدن!؟ بدون دوربين و فقط تجهيزات نورپردازي
ممنون ميشم اگر جايي ميناسيد مسيج كنيد واسم
بسيار بسيار شرمنده به خاطر آف تاپيك
مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید..............که ز انفاس خوشش بوی کسی می آید
از غم هجر مکــن ناله و فریــاد که دوش..............زده ام فــــالی و فریادرســــــی مـی آید
لنز 50mm برای نیکون در دو نوع G و D هست AF-D فاقد فوکوس اتوماتیک هست چون تمام دوربین های فول فریم مدل های 2 و 3 رقمی و دوربین های سری D7XXX فوکوس داخل بدنه دارند و نیازی به فوکوس لنز نیست اما لنز AF-S یا همان 50mm f1.8 G هم جدیدتر و هم فوکوس اتوماتیک دارد که در تمامی بدنه های نیکون میتونید استفاده کنید اما در بدنه های غیر فول فریم با ضریب کراپ تقریبا 80mm رو خواهید داشت .
سلام دوستان
من عکاس نیستم ولی کلا به عکاسی علاقه دارم
الان فرصتی پیش اومده برام که میتونم یه دوربین تهیه کنم . دوست دارم دوربینی باشه که بعدا هم بتونم برم کلاس های عکاسی و یکمی آکادمیک با این حرفه آشنا شم و بتونم عکسای قشنگ تری بندازم
میشه راهنماییم کنین در حال حاضر دوربین چه مدل و چه برندی بخرم ؟ حدود قیمت هم از 1500 تا 3 تومن بهم بگید لطفاً
ممنون میشم
من خودم بیشتر نظرم روی کانن هست بخاطر لنز با فوکوس اتوماتیک فقط بین 1100 و 550 موندم . فکر میکنم 550 قدیمی تر باشه درسته؟ با توجه به این که قیمت هر دو تقریبا یکی هست تو رده دست دوم چرا 550 گزینه بهتریه ممنون میشم توضیح بدید
+ این که لطفا اگر تو این بازه قیمتی دوربینی با همین کیفیت قابل قبول و ال سی دی چرخان میشناسید معرفی کنید.
سلام دوستان..نظرتون در مورد دوربین X-E1 فوجی چی هست؟ لنزهاش پیدا میشه؟ در مقایسه با نیکون 5300 چطوره؟ممنون..
سلام دوستان و اساتید گرامی
میخواستم بپرسم جایی رو میشناسید ک بشه با چک کارمندی یه d810 یا a7rii خرید؟
اگه میدونید،بنظرتون چقدر پیش پرداخت و چه مبلقی قسط ماهیانه حدودا باید بدم
ممنون میشم راهنمایی کنید
با سلام
قصد خرید دوربین از دبی را دارم ( طی سفر به این کشور ) دوستانی که اطلاع در این مورد دارند آیا این خرید به لحاظ اقتصادی به صرفه است؟
فروشگاهی رو مدنظر دارید که بشه با اعتماد و با قیمت مناسب از اونجا خرید داشت؟
تاپیک خرید از کشورهای دیگر رو پیدا نکردم با عرض پوزش
با تشکر...
D7100 - Sigma 10-20 F/3.5 - 18-55 Afp - 70-200 F/4 VR - 50 F/1.8G
راستش وقتی پیشنهاد فول فریم رو میبینم یاد تبلیغ مدرسان شریف می افتم
پرتره ؟؟ - فول فریم !!
منظره؟؟ - فول فریم !!
حیات وحش ؟؟ - فول فریم !!
خیابانی ؟؟ - فول فریم !!
کی؟؟ - فول فریم !!
چی؟؟ - فول فریم !!
کجا؟؟ - فول فریم !!
یه پستی داشتم در مورد خرید تجهیزات نمیدونم کجا رفته ولی یه جمله اش یادمه:
" لذتی که با بادی کراپ 7100 و لنزهای خیلی خوبم کسب کردم، با دی800 و دی750 بهمراه بودجه محدود برای خرید لنز کسب نکردم ! "