پس از سالها عکاسی دریافتم هنرمند واقعی خداست. چرا که او خلق میکند و ما ثبت!
آری اوج هنر ما، ثبت هنر اوست! www.tabarpix.ir
سلام خدمت دوستان؛ یکی از دوستان بنده برای آموزش آکادمیک و با بودجه 3.500 برای تجهیزات به بنده رجوع کردن و بنده هم با توجه به بودجه و مهارت ایشون به عنوان یک مبتدی تجهیزات زیر رو پیشنهاد کردم:
700D + 18-135 STM + Hoya PL Filter
50mm f/1.8 STM + UV Filter
Vanguard Espod 203AP Tripod
میخواستم نظر شما رو هم بدونم که کاستی ها و زوائد این لیست رو ذکر بفرمایید.
اسماعیل کارگر
.::فَارَالتَّـنُّـور::.
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
سلام
برای شروع عکاسی میخام یه بدنه نیکون بخرم یه لنز 18-140 هم دارم
به نظرتون D7000 بخرم یا D5300?
نهایت تا 2 تومن میتونم هزینه کنم
ممنون
5300 امکانات وای فای و ال سی چرخان و...داره و برای کاربرانی که کم عکاسی میکنن اغلب جذاب تره
امما اگر زیاد با ذوربینتون کار خواهید کرد و دوس دارین دوربینتونو دوس داشته باشین!!احتمالا مزایای 7000 براتون شیرینتر و کاربردی تر خواهد بود.بدنه محکمتر. داشتن دگمه و دایال بیشتر برای عکاسی جدی تر و سریعتر دسترس بودن به اپشن ها.وجود ویزور بزرگتر که بعد از عادت واقعا وجودش امتیازه خوبی هست ...
دوستان با فروش بدنه 60D و افزایش 1500 بودجه برای بدنه جز 70D چه پیشنهادی دارید
Sent from my SM-J320F using Tapatalk
هرکدام جایگاه خود را دارد اگر یکی برتری کامل داشت دیگری از بازار خارج میشد
مزایای ۵۳۰۰ که بنده خودم با آن کار میکنم ال سی دی چرخان وزن سبکتر نداشتن فیلتر AA و در نتیجه جزییات بیشتر در عکس
مزایای۷۰۰۰ داشتن موتور فوکوس داخل بدنه و بدنه مقاوم در برابر گرد و خاک و داشتن دکمه های کنترلی بیشتر و توانایی مستر بودن فلاش
حال نیاز خود را بسنجید
سلام بر اساتید فن ....
دیگه خسته شدم از بس سرچ کردم....
من یه دوربین سبک و کارامد میخوام و کلا ادمی نیستم که تعویض کنم چیزی رو(یه چیزی میگیرم که کلا خوب باشه نخوام تعویض کنم)....
تا 5 تومن میخوام خرید کنم و بیشتر مد نظرم خروجی خوب و سبک بودن هستش(عکاسی خیابانی و پرتره و سفر)....
کسی پیشنهادی واسم داره!
خودم فعلا به نیکون D5500 رسیدم...
خواهشا کمک>>>>>>>