برای این که از جهتی دیگر این دو بدنه را بدون لنز کنار هم قرار دهیم و تست کنیم من پیشنهاد میکنم این رنکیگ را که از لابراتوار دکسو اپتیک است و از اهمیت و اطمینان بالای در تست سنسر برخوردار میباشد ببینید .
کد:
http://www.dxomark.com/index.php/eng...amera-rankings
البته بنده تجربه بدنه های سونی را هم دارم خودم به مدت یک سال الفا 100 داشتم و کمی هم با الفا 700 کار کردم
این تفاوت دینامیک رنج و رفتار نویز را نسبت به دی 90 و دی 300 کاملا حس کردم .
اگر منظور شما ارگنومی بدنه بود فکر میکنم بحث و صحبتی در میان نباشد چون کاملا سلیقه ای بوده و با هیچ معیاری نمیتواند بدنه ها را رتبه بندی کند. ولی پیشنها میکنم هر دو بدنه را در دست بگیرید و چند ثانیه ای از نزدیک بازرسی کنید .
در مورد لنزهای سونی هم باید عرض کنم که لنز کیت خوبی دارد منظورم 70 -18 میباشد ولی با 105 - 18 قابل مقایسه نیست از نظر شارپنس و سرعت فکوس و کیفیت ساخت و ... لنز 300 -75 هم فقط به درد تجربه میخورد البته لنز های سونی مانند 105 - 16 و زایس 80 -16 که سر امد لنزهای دیگر سونی در این رنج هستند ( کمتر از یک میلیون تومان ) به نظر من حد اقل در ایران بسیار گران هستند و به قول معروف همان قدر که پول میدهید آش تحویل نمیگیرید
اول از همه باید از شما و باقی دوستان به خاطر اینکه اینقدر دقیق من رو راهنمایی میکنید تشکر کنم
متاسفانه بنده به علت سواد و تجربه پایینی که در ضمینه عکاسی دارم برام یک مقداری سخت شده از بین اطلاعات و آمار ومقایسه های مختلقی که راجع به برند ها و بدنه ها صورت گرفته به نتیجه قطعی برسم
شاید اطلاع یافتن راجع به خروجی های این دوربین ها به من کمک بسیاری بکنه که بتونم نتیجه نهایی رو بگیرم
سوال بنده این است که خروجی های این دوربین ها نسبت به هم چقدر تفاوت دارد و در خروجی کدام یک بهتر عمل میکنند و اینکه این اختلاف در خروجی به نسبت اختلاف قیمت ها آیا فاحش است یا خیر
چون با توجه به مطالب اندکی که بنده از شما اساتید یاد گرفتم (و مطالعه تاپیک گفته شده) خیلی وقت ها مقایسه روی کاغذ با خروجی نهایی که شما میگیرید متفاوت است
با سپاس فراوان از لطف شما