ممنون از Art nature عزيز
باقي دوستان هم اگه نظر بدهند ممنون ميشم
ممنون از Art nature عزيز
باقي دوستان هم اگه نظر بدهند ممنون ميشم
نفرموديد كه بعد با يك دوربين APS-C و يك لنز 200-70 ( معادل 320-112 فيلمي) چگونه در استوديو مثلا عكس تمام قد مود بگيرند ؟ :confused:
من ترجيح مي دهم به شما يك بدنه ي ارزانتر مثل 1000D را پيشنهاد بدهم تا بتوانيد با فروش D40 و باقيمانده ي پولتان يك لنز بهتر با رنج مناسب استوديو ( مثلا 105-24) بخريد.
يا آنكه يك D90 نيكن با لنز 105-18 بخريد.
فرهاد حسيني
دوربين عكاسي اتوموبيل نيست كه اگر مدلش پايين باشد كار كسي را راه نيندازد :)
بسته به نوع كار، همين D40 هم مي تواند تا حتا 10 سال ديگر هم كار يك عكاس را راه بيندازد و شايد EOS 1Ds Mark III هم به راحتي كار عكاس ديگري را راه نيندازد !
در هر صورت اگر قصد فروش D40 را نداريد تغيير برند كار عاقلانه اي نيست. نظر من اينست كه فعلا يك لنز خوب بخريد( دوستان نيكني مي توانند بهتان پيشنهاد بدهند و تاپيك لنز مناسب براي پرتره را هم حتما بخوانيد) و با D40 سر كنيد و سر فرصت بدنه را هم آپگريد كنيد.
پي نوشت : با وحيد جان خط رو خط شديم. من در قياس با خريد 40D و 200-70عرض كردم و منظورم صرفا براي تاكيد بر لنز بهتر بود.
فرهاد حسيني
آقايون من دنبال شفافيت و وضوح در عكسهام هستم. اگه اين مشكل با عوض كردن لنز حل بشه چه بهتر. همانطور كه ميدونيد NIKON D40 شش مگاپيكسله.... من نهايت ابعادي كه براي خروجي عكسهام ميخوام 100.70
من بخش مقايسه 50D و D90 رو خوندم. دوستان در بيشتر موارد 40Dرو توصيه كرده بودند
حالا بامبول من سه تا شد
كمكككككككككككككككككككك
ویرایش توسط Epica : Tuesday 2 June 2009 در ساعت 02:21
این داستان بهتر بودن و بدتر بودن با در نظر گرفتن عوامل متعددی است که به نظر من با داشتن دوربین دی40 برای شما خرید یک بدنه دیگر لزومی ندارد. برای لنز هم اگر میخواهید یک لنز همه کاره داشته باشید هیچکدام از لنزهای 200-70 و یا 40-17 به خاطر انکه هر کدام بخش مهمی از فاصله کانونی را ندارند به نظرم قابل توصیه نیستند.
خرید بدنه بهتر نسبت به دی40 مانند دی90 یا 40دی لزوما به خروجی بهتر منجر نمیشود.
40دی نسبت به دی40 نکات برتری مانند سیلینگ بهتر - بدنه فلزی - حداکثر سرعت شاتر 8000/1 در برابر 4000/1
-ال سی دی 3 اینچ در مقابل 2.5 اینچ و.....
اگر بیشتر کار شما در استودیو است خیلی از این برتری ها به شما کمکی نمیکند. شاید مهمترین تفاوت رزولوشن 10 در برابر 6 باشد که در پرینت سایزهای بزرگتر به شما کمک میکند. توصیه من این است که پولتان را بیخود برای بدنه جدید صرف نکنید و لنزی مانند 105-18 به خوبی جوابگوی نیاز شما هست. اکثر کارهای زیبای امیر محبی با دی70 و لنزهای 105-18 و 70-18 گرفته شده اند.