نوشته اصلی توسط
sky_dvb
با سلام و خسته نباشید خدمت شما دوستان گرامی و با تشکر از دستاندرکاران گرامی که این سایت رو راه اندازی کرده در جهت کارگشایی و کمک به انتخابهای خوب وراهنمایی و بالا بردن سطح اگاهی مردم و بازم متشکرم
من تازه این سایت رو پیدا کردم و الان ی هفته ای هستش که دارم تایپیک هاشو مطالعه میکنم
غرض از مزاحمت اینکه شرکت تعاونی محل کارمون به تازگی از محصولات عکاسی کنن اورده که به صورت فروش اقساطی خوبی داره ه ماه به ماه از حقوق پرسنل کم میکنه راستش گفتیم ی دوربین برداریم ولی به نتیجه قطعی نرسیدم گفتم که از نظر دوستان اهل فن کمک بگیرم تا انتخاب اشتباه نکنم
اولش با خوندن مطالب فکر کردم الفا55سونی ظاهرا بی عیب و نقصه که هم شرکتمون فقط کنن داره و بعد دیدم مشکل داغ کردنو و اینا داره مثل اینکه
الان ی چند تا مدلی دیدم مثل -50d-60d-600d-550d-1100چند تا دیگه اکه الان یادم رفتش حالا
راستش برام مهم نیستش تو چه دسته ای باشن کامپک یا غیره
برای مسافرت رفتم با همکارانم میخوام که عکس واقعا عالی وبا کیفت و رنگ خوب و کم نویز ترین باشه
مگاپیسل واقعی باشه و نه فقط عددی که الکی دهن پرکن باشه
این فرمت راوو (raw(خیلی مهمه؟که باشه ومن عکسمو با پرینتر خونم چاپ میکنم میشه با همین راوو میشه پرینت گرفتش؟در حال جی پی جی- dpi خوب باشه-همه72dpiهستش یا بیشتر هم دارن چون ظاهرا تو چاپ فاکتور مهمی البته نظر اصلی با دوستان صاحب نظر
در کل برای چند سالی بشه روش حساب کرد و بهدن نگم اخ کاشکی یکم بیشتر میزاشتم و بهتر میگرفتم چون همیشه فروش اقساطی خوب دم دست نیستش
ظاهرا سنسور هم باید بزرگ باشه تا کیفیتش بهتر باشه؟
عیب و ایراد خاصی مثل داغ کردن اشکال در ال سی دی -ابدیت فریمور مشکل دار و غیره نباشه
درو حدوداری 1تومن یا بیشتر باشه خیلی مهم نیستش اقساطیه و زیاد محسون نیستش مثل نقدی سخت باشه
بازم ببخشید طولانی شد والا بازار میری فقط میخوان بفروشن نه اطلاعی دارن ونه فنی هستن و جواب درست میدن با تشکر پیشاپیش