سلام دوستان عزيز
من گرافيک ميخونم و براي واحد عکاسي بايد يه دوربين ديجيتال بخرم
که مطمئنا علاوه بر استفاده براي واحد عکاسي بعدا توي کار گرافيک هم ازش استفاده ميکنم
حالا ممنون میشم چند تا پیشنهاد خوب برای بدنه و لنز بهم بدید تا روش تحقیق کنم
در ضمن براي بدنه و لنزو و ... حداکثر تا 1.5 ميتونم هزينه کنم
ممنون
دوستان عزیز با توجه به اینکه بنده در رابطه با فن عکاسی کاملا آماتور هستم ولی به ماکروگرافی و پرتره علاقه مندم و انتظار خروجی عالی هم از دوربین دارم بعد از کلی تحقیق به گزینه های زیر رسیدم
canon g12
canon sx40
و
canon slr 550 d
لازم به ذکره کل بودجه ای که برای خرید میتونم بزارم یک میلیونه ... حالا موندم آیا با خربد 550d و لنز کیت 18-55 ( با توجه به اینکه تا چند ماهی توان اضافه کردن لنز دیگه ای را ندارم آیا از خریدم پشیمون نمیشم
متاسفانه بی تجربگی در شناخت تواناییهای این لنز من را حسابی سر در گم کرده
از یکطرف هم با توجه به بالا رفتن بهای ارز در این روزها فرصت چندانی هم ندارم.........
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
سلام دوست عزیز
منظورتون از آماتور چه هست ؟
عکاسان آماتور بهترین عکس ها رو خلق میکنند به خصوص عکاسان خیابانی که همه آماتور هستند(البته من هم عکاس خیابانی هستم ولی آماتور نیستم و یک تازه کار هستم)
این دوربین بسیار دوربین خوبی است و هرگز از خرید آن پشیمان نخواهید شد
18-55 هم برای شروع مناسب است تا نیازهایتان را بشناسید
سلام
با توجه به این مطلب که خودتون اظهار میکنید کاملا آماتور هستید ، پیشنهاد من به شما خرید یک DSLR نه چندان سنگین ( از لحاظ قیمت و امکانات ) مثل کنون 1100D , 550D یا نیکون D3100 , D5100 هست . آنچه مسلمه اینه که کیفیت ، امکانات و ظرفیت ارتقاء این دستگاهها در آینده ( امکان استفاده از لنزهای متنوع با کیفیتهای بسیار بهتر ) اونها رو کاملا از اس ال آر لایک ها متمایز می کنه .
یه نکته دیگه این که در این راه ( اگر واقعا به عکاسی علاقه مند هستید ) صبر و حوصله ، مطالعه ، تمرین و . . . بهترین کمک رو به شما میتونه بکنه
علاوه بر این که در همین تاپیک مطالب خوبی در خصوص انتخابتون هست که با مطالعه اونها به نتایج خوبی می رسید ، سایر مطالب فروم و نوشته های بسیار مفید دوستان کمک شایانی به ارتقاء دانسته هاتون خواهد کرد
موفق باشید
وقتی آنچه را دارید می بخشید ، آنچه را نیاز دارید به دست خواهید آوردپیمان هاشم زاده