از مدیران سایت معذرت میخوام که قبل از دیدن این تاپیک این حرفمو تو یه تاپیک دیگه هم زدم ...(مختارین که پست های قبلی رو حذف بفرمایید)
من قصد خرید DSLR داشتم و با اساتید این سایت هم مشورت های خوبی انجام دادم ولی امروز تو بخش گالری با دیدن عکسهایی از جناب آقای علی اسدی واقعا حس تعجب و تحسینم برانگیخته شد.
http://aks.akkasee.com/photos/195364/?index=3&
ایشون با یه پاورشات عکسهای ماکرویی گرفتن که فقط باید ببینید و نظرات رو بخونید که تو بیشتر نظرات با این جمله رو به رو میشین< با توجه به نوع تجهیزات تلاشتان ستودنی است> .... واقعا الان دچار سردرگمیم که DSLR رو بخرم یا همین 700 تومن بدم بهترین لایک رو بگیرم.... حتما این عکس هارو ببینین تا متوجه سردرگمی من بشین. مشتاقانه منتظر راهنمایی هستم.
هدفم هم از خرید DSLr عکاسی از طبیعت و ماکرو.ولی با توجه به هزینه زیاد لنز ماکرو و دیدن این عکسها کاملا مبهوتم.که چرا وقتی میشه با یک دوربین لایک همچین عکسهایی گرفت چرا 1.5 پول 60D با لنز 18-55 بدم (البته کیفیت اصلی این عکسها نمیدونم چقدره) نظر اساتید واقعا برام تعیین کنندست. علاقه شدیدی هم به عکاسی دارم و الان در هر روز 3-4 ساعت به خوندن مقالات اختصاص میدم.این علاقه هم ناشی از دوران کودکیه که یه دوربین یاشیکا داشتم....ببخشید که طولانی شد.