سلام دوستان
نمیدونم جای درستی سوالمو مطرح می کنم یا نه
یهCANON 550Dبالنزکیت وسه ماه کارکرد گیرم اومده حدود 900تومان بنظر شما ارزش داره؟
چقدر میارزه؟
سلام دوستان
نمیدونم جای درستی سوالمو مطرح می کنم یا نه
یهCANON 550Dبالنزکیت وسه ماه کارکرد گیرم اومده حدود 900تومان بنظر شما ارزش داره؟
چقدر میارزه؟
مسعود بیرامی
Jhowan photography
راستش قیمت دقیقی از نوش ندارم اینروزا هم که قیمتا خیلی نوسان داره
مسعود بیرامی
Jhowan photography
اگر در حد نو باشد قیمت آن همین است و ارزش خرید داردیهCANON 550Dبالنزکیت وسه ماه کارکرد گیرم اومده حدود 900تومان بنظر شما ارزش داره؟
درودممنون از راهنمایی تون
راستش من علاقم به نیکون بیشتر بود مخصوصاd90یاd5100بالنز18-105 بنظرم کاملامناسب بود.ولی با این وضع قیمتای نیکون فکر کنم باید بیخیالشون بشم
انتخاب نهایی با خود شماست اما یادتان باشد که انتخاب هر یک از این برند ها شما را پشیمان نخواهد کرد اما توجه داشته باشید که باید تا سالها به برندی که انتخاب میکنید کار کنید و تغییر برند هزینه بردار است
موفق باشید
سلام
من در طی بیست روز آینده باید دوربین حرفه ایی تهیه کنم
نظرم روی دوربین های اس ال ار کنون هستش !
بودجه ام حدودهای 1 میلیونه ولی میخوام چیزه خوبی باشه که بشه باهاش عکس های قشنگی انداخت ...
برای کلاس های عکاسیم باید دوربین تهیه کنم
دوستان اگه میتونن بهم بگن کدوم دوربین ها برام مناسب تره ...
سلام و خسته نباشید
راستش من اولین باره که میخوام DSLR بخرم و تا الان فقط دوربین کامپکت داشتم
علاقه به عکاسی دارم و مسافرت هم زیاد میرم و بیشتر عکس هایی که گرفتم تو طبیعت و محیط باز و این جور جاها
راستش خیلی جاها رفتم که دوربین کامپکت به دردم نخورده ( مثلا یه اکواریوم بود که واقعا قشنگ بود ولی اصلا یه عکس خوب از اونجا ندارم )برای همین به فکر خرید دوربین حرفه ای افتادم
فکرکنم دوربینی که میخرم سالها داشته باشم و صاحب اول و اخرش خودم باشم و فکر هم نکنم هم به فکر خرید لنز بیفتم
با توجه به شرایط و محیط هایی که از دوربین استفاده میکنم نیکون مناسب تره برای من یا کانن ؟؟؟
بین این 4 تا دوربین نیکون دی3100 و 5100 و کانن 550 دی و 600 دی کدوم برای من مناسب تره ؟؟؟؟؟
یه چند تا نکته دیگه : نیکون دی3100 کار من راه میندازه یا ارزش داره بیشتر هزینه کنم برای 5100 ؟؟؟؟
اختلاف قیمت بین 550دی و 600دی قابل توجیه هست یا نه چون اون جور متوجه شدم این 2 تا دوربین خیلی شبیه هم هستن ؟؟؟؟
اخرین سوال ( ببخشید که زیاد شد ): اینکه من دوربین از امریکا تهیه میکنم همون جور که میدونین اونجا دوربین های refurbished وجود داره که اختلاف قیمت زیادی با دوربین های نو و فابریک دارن ( مثلا تو دی5100 حدود 200دلار اختلاف وجود داره ) و این جور که متوجه شدم هیچ مشکلی ندارن و مشکلاشون رفع شده و گارانتی تعویض هم دارن و اینایی هم خریدن هیچ مشکلی باهاشون نداشتن ...
به نظرتون ارزش خریدن دارن با توجه با اینکه من این دوربین چند سال میخوام نگه دارم ؟؟؟
تشکر ( اگه زودتر جواب بدین ممنون میشم )