سلام دوست عزیز
در ادامه ی راهنمایی های مهرزاد جان و آقای چگینی عزیز و دیگر دوستان ، من هم نظرم رو عرض میکنم ،
دوست عزیز ، شما نمیتوانید از دیدن تعدادی عکس نظر بر بهتر بودن یا نبودن یک دوربین بفرمایید ، اول در همه ی مسائل ، یک عکس خوب
، نشان دهنده ی این است که یک عکاس خوب دوربین رو در دست داشته است ، و زیاد ربطی به نوع دوربین ندارد ،
در خروجی خود دوربین ، بیشتر از همه لنز تاثیر گذار خواهد بود ، و بعد سنسور دوربین از نظر ثبت دیتیل تاثیر گذار خواهد بود ، اما همه ی
این مسائلی که از سنسور و نمودار های مختلف بیان میشود ، من و شما ، به احتمال 90 % زیاد در عمل احساسش نخواهیم کرد ،
پس لطفا خودتان رو زیاد درگیر این مسائل نفرمایید ،
حال نسبت به D5100 , 60D باید عرض کنم که ، خوب از نظر سنسور ، D5100 از همان سنسور D7000 بهره میبرد ، و در نویز و دیتیل ، از
60D کمی بهتر است ، ولی خوب همه چیز سنسور نمیشود ، از نظر آرگونومی بدنه ، 60D به مراتب خوشدست تر و بهتر است ،
که از این نظر از D5100 بهتر است ،
ولی خوب ، به نظرم ، بسته به نوع علاقه ی شما به عکاسی ، و آینده نگری اقتصادی نسبت به خرید لنز ، دوربین را انتخاب نمایید ،
و در کل ، زیاد خود را درگیر مسائل نفرمایید ، همه ی دوربین ها خوب هستند ، و واقعا مشکلی از نظر برآورده نکردن نیاز ما در این سطح
ندارند ،
موفق باشید