به نظرم اگر نمیتونید از فلاش استفاده کنید و محیط کم نور دارید، به فول فریم فکر کنید.
یه راه حل هم اینه که یه لنز از کسی قرض بگیرید یا اجاره کنید و ببینید با دیاف بازتر عکسهایتان کیفیت مطلوب را دارند یا نه. چون برای عکاسی همایش استفاده از لنز پرایم کمی عجیب به نظر می رسد...! چون تغییر فاصله کانونی ندارید و باید مدام عقب و جلو شوید که عکستان کادر مناسب داشته باشد! باید لنز زوم بگیرید که دیاف بازتر از 2.8 در لنز زوم نداریم. لنزی که دیاف 2.8 داشته باشد در فاصله کانونی مناسب عکاسی خودتون رو پیدا کنید (مثلا 70-200 یا 24-70 یا 16-35) چتدتا عکس باهاش بگیرید ببینید براتون مناسبه یا نه، اگه دیدید بله خرید لنز بسیار عقلانی تر هست. اما اگه دیدید نویز زیادی دارید هنوز هم، بالاجبار باید برید سراغ فول فریم.
امیرحسین
سلام
دوستان دوربین Panasonic GH2 پیدا میشه؟ یا اصلا وارد نشده؟
نظر دوستان در مورد انتخاب بین موارد زیر چیه ؟
زیر 2.400
Nikon D90+18-105
Canon 60D+18-135
یا
زیر 3.000 ت
Nikon D7000+18-105
Canon 60D+15-85
درود
نخست اینکه وقتی شما واسه walkaround در کانن ،لنز 85-15 رو انتخاب کردید ، چرا در نیکون به 85-16 فکر نمی کنید ؟ مشکل دوم هم اینه که بنده در بین آپشن هاتون D90 رو می بینم ولی D5100 رو نه ؟ دلیل خاصی برای این موضوع وجود داره ؟ به نظر بنده D5100 با 85-16 از تمام مواردی که فرمودید بهتره .
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی
در همین تاپیک و تاپیک های مرتبط در این مورد بسیار صحبت شده . و به طور مثال در تاپیک زیر :
انتخاب بین D90 / D7000 / 60D
همانطور که دوست گرامی پسر پارسی هم اشاره کرد ، شما میتونید D5100 رو هم به این ها اضافه کنید . لنز 105-18 برای شروع با توجه به کیفیت و قیمت لنز بسیار مناسبی است . البته 85-16 هم همینطور ولی خب با قیمت خیلی بیشتر .
اما اگر مشکل مالی ندارید به نظرم D7000 برای بدنه ، انتخاب بسیار مناسبی است و بعد به ترتیب 85-16 و بعد 105-18 . هر چند که گفتم در این مقطع میتونید با همون 105-18 شروع کنید و وقتی نیازهاتون رو بهتر شناختید به سراغ لنزهای بهتر بروید.
سلام .. ميشه لطفاً كمكم كنيد ؟!
ميخوام براى كسى هديه تولد دوربين DSLR بگيرم ! ميدونم ايشون طبق تحقاتى كه كرده بود Canon 600D رو انتخاب كرده بود ، هرچند به من ديگران پيشنهاد 550D رو دادن ، ولى اينطور كه متوجه شدم لنز كيت كه روى اين دوربين هست چندان لنز جالبى براى عكاسى نيست ! البته از دوربين 600D هم دو مدل پيدا كردم ، يكى فقط يك لنز mm18-55 داشت و يكى دو لنز كه يك 18-55 و 55-200 ! اختلاف قيمت اين دو دوربين حدود سيصد هزار تومن هست كه براى من زياد هست و اگر واقعاً وجود اين لنز دوم لازم نباشه فشار مالى كمترى متحمل ميشم !
خواستم شما اساتيد و دوستان لطف كنيد و راهنماييم كنيد چون من چيز زيادى از عكاسى نميدونم ! ضمن اينكه ايشون آرشيتكت هستن (اگر كمكى در انتخاب بهتر ميكنه)
اگر ايشون تا به حال دوربين نداشته است و خودش به 600D رسيده بوده كه هيچ ولي اگر قبلا دوربين داشته يا عكاس است بدترين هديه به يك عكاس اين است كه تجهيزاتي بهش كادو بدن كه لازمشون نداشته باشه يا دوستشون نداشته باشه!
لنز كيت هر دو دوربين همان 55-18 است كه لنز خيلي بدي نيست و براي شروع تجربه ي DSLR خوب است. دوست شما در آينده در هر صورت نياز به لنزهاي بهتري خواهد داشت. اون 200-55 هم لنز خيلي معمولي و ارزان قيمتي است (در برابر قيمتش لنز خيلي خوبي است).
به نظرم شما همان 600D با لنز كيت را بخريد و اجازه بدهيد ايشان بعد از مدتي لنز دلخواه خودش را خودش اضافه كند به ويژه اينكه معماران معمولا نياز به لنز هاي وايد با كيفيت خيلي خوب (و پولدارهايش تيلت-شيفت) دارند تا تله.
فرهاد حسيني