آخ که من مرده همین LCD بالایی ام، اگر 5100 هم اینو داشت چی میشــــــــــــــــــــد ...
12 و 16 مگاپیکسل بودن رو اهمیتی نمیدید ؟
5100 باتری گریپ میخوره؟ ریموت براش هست ؟
کانن 60D رو هم در نظر بگیرید
آخ که من مرده همین LCD بالایی ام، اگر 5100 هم اینو داشت چی میشــــــــــــــــــــد ...
12 و 16 مگاپیکسل بودن رو اهمیتی نمیدید ؟
5100 باتری گریپ میخوره؟ ریموت براش هست ؟
کانن 60D رو هم در نظر بگیرید
خیلی درگیر رزلوشن نباشید.این مقدار اختلاف برای کسی که چاپهای خیلی بزرگ نداره اصلا محسوس نیست.البته در مواردی مثل کراپ های راحت تر به درد میخوره.اما خیلی در گیرش نشید.
دیگه اینکه بله گریپ میخوره مشکل ریموت هم نداره.
60 دی از جهاتی برتر از هردوی اینهاست ولی ممکنه با بودجه شما همخوانی نداشته بشه.
پیشنهاد من همون بود که گفتم.
ویرایش توسط lamagra : Friday 4 May 2012 در ساعت 22:59
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
سلام:
اگه lcd دوم برای شما حکم زیبایی و حرفه ای تر نشان دادن دوربین رو داشته باشه پس ذهنتون رو زیاد درگیرش نکنید، در مورد مگاپیکسل هم باید ببینید آیا نیاز به چاپ در ابعاد بزرگ دارید و در ویرایش عکسهاتون تا چه حدودی به کراپ های سنگین میرسید.
بله باطری گریپ میخوره که با اون میتونید مشکل هندلینگ رو تا حدودی رفع کنید، در مورد انتخاب 60d اگه تاپیک خودش رو مطالعه کنید بیشتر با مزایا و معایب این مدل آشنا میشید.
ولی در کل d5100 + 18-105 انتخاب مناسبی برای شما میتونه باشه.
موفق باشید...
خط رو خط شدیم جناب احمدی
60D به لحاظ سرعت بالاتر شاتر بهتر به نظر میرسه اما ظاهرا لنز 135-18 کنون کیفیت 105-18 نیکون رو نداره
سرعت شاتر بالاتر خیلی مهم نیست و کمتر استفاده میشه
18-105 از 18-135 کنون قوی تر هستش و اپتیک خوبی داره
60D رزولوشن بیشتری داره اما دینامیک رنج اون کمتر هستش و وضعیت نویز دو نمونه نیکونی بهتره اما این تفاوتها روی کاغذه و در خروجی تفاوتی ندارن.
اگر اشتباه میگم دوستان تصحیح کنن
تفاوت خیلی معنا داری بین اون دو لنز نیست. 105-18 کمی بهتره(خیلی کم) در عوض 135-18 بلندتره و سرعت فوکوس اون هم به طرز محسوسی بیشتر.در عوض سر صدای زیادی هم داره. سوال اصلی اینجاست که سرعت بالاتر 60دی به درد شما میخوره یا نه؟
بدنه من از همه اینها سریعتر و دقیقتره.اما مواردی که به همه توانش در این زمینه نیاز داشتم انگشت شمار بوده.
مورد استفاده و علاقه تون دقیقا چی هست؟
همه با هم خط رو خط میشیم!
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
یکی از تفاوت های شما با دیگر دوستانی که برای اولین بار اقدام به انتخاب Dslr می کنند، مطالعه و درک بهتر از اصول اولیه عکاسی و دوربین شناسی ست که قابل احترام است، اما اگر این شناخت کمی ناقص باشد ممکن است باعث وسواس بی مورد و انتخاب اشتباه شود.
شما این اطمینان رو داشته باشید که باسرعت شاتر d5100 هیچ مشکلی نخواهید داشت، و زیاد به 60d فکر نکنید، یکی از دلایل رفتار نویزی ( البته زیاد مشهود نیست ) و با وجود 18-105 انتخاب 18-135 زیاد مناسب نخواهد بود.
dhبا سلام خدمت دوستان
داشتم توی نت دنبال یکhs 10 می گشتم که یک نیکون d2h پیدا کردم با قیمت 550 هزار تومن به نظر دوستان چه طوره . البته قیمتش یکم غیر قابله باوره و طبق گفته فروشنده سالم است . همچنین d70s +28- 105 به قیمت 600 . ممنون می شوم دوستان با تجربه راهنمیی کنند .
با تشکر از تمامی اساتید
سرعت بالا از زمانی به ذهنم رسید که مقاله ای میخوندم در باب عکاسی از آب (انداختن شی در مایع و عکس العمل سریع خارج شدن مایع از ظرف) ، یا مثلا متلاشی شدن شی ای که بهش شلیک شده، و این رو هم میدونم که این فقط یک مد خاص هست که مرتب توان انجامش نیست و شاید فقط در حد یکبار یا دوبار اجرای همچین پروژه هایی لازم بشه
اگر سرعت 5100 برای این منظور کافی باشه فکر کنم انتخاب همون 5100 میشه، گرچه اون ال سی دی نازنین رو نداره ! (به هر حال همه خوبیها همیشه یه جا با هم جمع نمیشن)
جزء اینکه خودمو 2-3 بار درست و حسابی بتوکونم برم سراغ D7000 از نیکون با 105-18 (گرچه باز اونم LCD چرخون نداره) که حدود 3.300 برای من فعلا دیگه خیلی زیاده
سرعت پاسخ دهی اساتید روی سرعت شاتر D60 رو هم کم کرده، سپاسگزارم !