سلام دوستان
من میخواستم یه دوربین عکاسی بگیرم و حدود 1.5 پول دارم. اما نمیدونم چی بخرم. نظر خودم روی 600d هست، به نظر شما چیکار کنم؟
البته باید بگم که تا حالا عکاسی حرفه ای نکردم و این که میخوام عکاسی برای کارای گرافیکی، عکاسی طبیعت، ماکرو و پرتره استفاده کنم.
ویرایش توسط amirhoseynr : Sunday 24 June 2012 در ساعت 16:07
اولا اینکه: مگه d3100 نیکون از 550d کانن بهتره؟
دوماً مطمئنید که با این قیمت (1080) میشه نیکون d3100 گرفت؟
دوستان کمک کنین لطفا
من مدام نظرم عوض میشه
میخوام کنن بگیرم، باز میبینم که بعضی از دوستان یه نظر دیگه ای میدن و باعث میشه منم نظرم عوض شه
باز دوباره تا میخوام نیکون بگیرم، میبینم که ....
کارشناسان اهل فن لطفا خیال مارو بابت خرید این دوربین راحت کنن
ما کدومشو بگیریم؟ یعنی در جست و جوی کدوم یکیش باشیم؟
پ.ن قیمت رو مد نظر داشته باشین
ویرایش توسط farhad44 : Sunday 24 June 2012 در ساعت 15:36
سلام
دوستان لطفا قوانين رو مطالعه كنند. پست هاي حاوي لينك به سايت هاي تجاري حذف شدند.
فرهاد حسيني
یک بار نوشتم و لینک براتون گذاشتم که پاک شد، به هر حال ...
1- هر دو در یک کلاس هستند و فرق زیادی بینشون نیست، انتخاب بینشون بیشتر سلیقه ایه
2- بله، تو همین وب یه سرچ کنید چند جا رو پیدا میکنید
یه نگاهی به آینده بنداز ببین در آینده چه چیزهای دیگه ای نیاز خواهی داشت، مثلا لنز - فلاش - فیلترها و ....
بعد سبک سنگین کن ببین از لحاظ قیمت - کیفیت - در دسترس بودن کدوم برات به صرفه تره
سلام
جهت اطلاع:
Side by Side Comparison: Digital Photography Review
فرهاد حسيني
والا اون موقع که من تازه میخواستم انتخاب کنم اینجور به ما گفتن
با این حال بازهم نظرم اینه که فرق آنچنانی ندارن و اگر آینده رو مد نظر داشته باشن بهتره، مقایسه ساید بای ساید هم همین نتیجه رو به من داد، البته 11 نقطه فوکوس D3100 جالب بود برام
امـــــــــــــا
خب نظر اساتید ارجحتره آقا میلاد
اگر دنبال کارکرده هم هستید سراغ D5100 رو هم بگیرید
راستی منظورم از سلیقه ای، انتخاب بین دو برند کانن و نیکون در حالت کلی بود، نه دوربین های اسم برده شده، باید در ادامه توضیحات پایین مینوشتم که از این بابت عذر میخوام
ویرایش توسط iman_n21 : Sunday 24 June 2012 در ساعت 17:07
كنن و نيكون هائي كه در يك رده هستند تفاوت چندان زيادي با هم ندارند كه اگر مثلاً نيكون گرفتيد از گرفتن آن پشيمان شويد. توصيه مي كنم به يك مغازه برويد كه هر دو را داشته باشد و هر دو را در دست بگيريد و از هر كدام بيشتر خوشتان آمد همان را بگيريد ولي در كل اگر دلتان پيش كنن است همان را بگيريد.