همان دی5100 رو بخرید و شک به دل راه ندید.دوربین بسیار خوبیست با کیفیت خروجی بالا و امکانات مناسب.
همان دی5100 رو بخرید و شک به دل راه ندید.دوربین بسیار خوبیست با کیفیت خروجی بالا و امکانات مناسب.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
سلام دوستان.
من میخوام تو این هفته 1دوربین بخرم حدود قیمت 1500 حالا 1مقدار بالا پایین چندتا آیتم برام مهمه:
1.کیفیت عکس برداری خیلی خوبی داشته باشه (بالای 12 مگاپیکسل) و سایز حسگر نسبتا خوبی داشته باشه( کم نویز بودن برام مهمه)
2.فیلم برداری full hd و باکیفیت و زوم قابل قبول برام مهمه. (آیا تعویض لنز میتونه در زوم تاثیر زیادی بزاره؟)
3.بیشتر دوربین های حرفه ای و DSLR مدنظرم هست.
خودم چند مدل 600D , 550D, D5100 رو دیدم اگر راهنماییم کنید خیلی ممنون میشم
سلام دوستان من میخوام فردا 1دوربین بخرم بین 650D و D3200 موندم اساتید اگر راهنمایی کنن ممنون میشم
با سلام
دوست گرامی بهتر بود بجای این سوال میپرسیدید نیکون یا کنون؟
شما با انتخاب دوربین در اصل یک برند رو انتخاب میکنید
و برای انتخاب خوب باید به خیلی چیزها فک کنی و از خودت سوال کنی
ببین تو چه زمینه ای میخوای فعالیت کنی ماکرو ،منظره ، عکاسی خیابانی ، تله گرافی یا ...
و با توجه به علاقتون به تجهیزات مورد نظرتون میرسین و بعد اون میتونین تصمیم بگیرین کدوم برند راحت ،سریعتر ، ارزان تر و از همه مهمتر در دسترس تر هستش و میرین سراغ همون
شاید الام فقط یه دوربین با یه لنز خواسته باشی اما بعدا خواه یا ناخواه کارت گسترش پیدا میکنه و اگه برندی که انتخاب میکنی نتونه نیازهاتو براورده کنه حسابی کسل میشی
موفق باشی
دوست عزیز اگه امکان بود که هر دو بدنه را از نزدیک ببینید و در دست بگیرید بهتر خواهد بود.
من این امکان را نداشتم و مثل شما دو دل بودم (بین 550D و D5100) ولی پس از مشاوره با دوستان سایت و تمایل خودم 600d خریدم.
فکر نمیکنم اگه نیکون خریده بودم ضرر میکردم مهم علاقه و عکاسی کردن هستش
امیدوارم خرید خوبی داشته باشید و از عکاسی لذت ببرید.
حمید رضا خاقانی
سلام
من میخوام یه دوربین بخرم برای عکاسی پرتره بین 60Dو600Dگیر کردم
هردو دوربین با لنز18-135
ممنون میشم راهنماییم کنین
امیر دانش
http://www.amirdanesh.com
سلام.18-135 لنز سافتیه و دیافراگم بسته ای داره فکر میکنم برای کار پرتره مناسب نیست.تو این گرونی ارزانترین لنزی که لااقل از نظر کیفیت مناسب باشه 15-85 استسلام
من میخوام یه دوربین بخرم برای عکاسی پرتره بین 60Dو600Dگیر کردم
هردو دوربین با لنز18-135
ممنون میشم راهنماییم کنین
رضا آدینه