جناب alisunny شما برای لنز و بادی 12 تومن هزینه در نظر گرفتین یا برای کل تجهیزات آتلیه ؟
اگر برای تجهیزات آتلیه بودجه جدایی کنار گذاشتید یا اینکه این تجهیزات رو دارید که هیچ، در غیر اینصورت باید به فکر لوازم دیگه هم باشید
سلام دوست عزیزسلام دوستان
قرار هست یک D600 بگیرم
برای خرید لنز، چه لنزهایی رو برای کار پرتره(هم بیرونی و هم آتلیه) پیشنهاد می دید؟
همچنین یک لنز ماکرو هم میخوام! چه لنزی بگیرم؟
با توجه به اینکه نمیخوام در کل بیشتر از 12میلیون خرج کنم!؟!
به نظر من برا داخل استودیو و عکسهای واید توی باغ 120-24 جدید کارت رو راه میندازه.
برا بیرون هم یه f.28 70-200 عالیه .
اگه 70 200 سنگینه برات به 85mm f1.4 هم میتونی برا بیرون فکر کنی. یه کمی دستتو میینده برا کادر بندی ولی شارپنس و بوکه شگفت انگیزی بهت میده .
منصورف هم میگه 50mm f1.4 برا کار عروسی از همه بهتره .
البته من نمیدونم با این وضع ریال و دلار ( ) خریدن یه لنز پرایم 1700 دلاری اصلا کار درستی هست یا نه.
موفق باشی .
پشت این پنجره جز هیچ بزرگ ، هیچ نیست!
canon Eos 6D +canon ef 17-40 f4 L+ canon ef 50 f1.8 stm+canon ef 100mm f2.8 L macro+ avanar 135 f2.8+ zenitar 50mm f2
مسلماً این نظر شخصی است اما برای کاربر فرضی که به چشم یک راهنمای حتمی به پست نگاه کند این قطعیت غلط انداز خواهد بود.من تا حدودی فکر کنم برای پرتره حتی بهتر از ماکرو عمل میکنه!
.
بله این نظر شخصی منه به عنوان کسی که این لنز رو داره و باهاش ماکرو میگیره. از یه نظر این لنز برای پرتره بهتره و اونم طول لنزه. مخصوصا روی فول فریم.
برای ماکروی حشرات روی کراپدار هم گاهی کوتاهه و باعث فرار کردن سوژه میشه ولی برای پرتره همچین مشکلی نداریم و میتونیم تو شرایط کاملا کنترل شده از شارپنس و بوکه ی بسیار خوب این لنز استفاده کنیم.
پشت این پنجره جز هیچ بزرگ ، هیچ نیست!
canon Eos 6D +canon ef 17-40 f4 L+ canon ef 50 f1.8 stm+canon ef 100mm f2.8 L macro+ avanar 135 f2.8+ zenitar 50mm f2
با حدود هزينه ٣٥٠٠ دلار چه دوربين و لنزي پيشنهاد ميشه ؟
مورد استفاده : علاقه ، سفر ، گاهي كارهاي جنبي مثل عروسي (خارج از ايران گاهي براي هزينه كمتر از عكاسان به اصطلاح اماتور استقبال ميشه ) ، بيشتر استفاده براي مناظر شهري و طبيعت و پرتره هست
نيكون يا كنون هم مهم نيست و تعصب برندي وجود نداره
ممنون
6دی و 105-24
یا
دی600 و 120-24 جدید.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
6دی رو به خاطر امکانات جدیدش و احتمالا درز بندی بهتر . سیستم فوکوس جدید با ادعای کنون در مورد حساسیت این سیستم فوکوس بیشتر از مارک 2 میپسندم.سنسور و پردازنده جدید رو هم اضافه کنید.
اما در مورد لنز شخصا 105-24 رو بهتر میدونم.اگر هم از قبل 105-24 رو دارید که چه بهتر.نصف راه رو طی کردید.باقی مبلغ رو میتونید صرف تفریحات دیگه بکنید یا اگر خرید عمری مد نظرتون هست همه مبلغ رو صرف خرید مارک3 بکنید که دیگه تا سالها به بدنه فکر نکنید.ولی شخصا ضروری نمیبینم.تا افق عکاسی شما تا کجاها ادامه داشته باشه براتون...
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی