سلام
چندتا سوال دارم چون خیلی وارد نیستم
با قیمت حدود 2 میلیون چه دوربینی بگیرم؟
بین nikon d5100 ,d3200 ,d3100 کدوم بهتره و چه قیمتی دارن?
چه لوازم جانبی لازمه که بگیرم؟
قیمت فلش هایی که از دوربین جدا هستند نمی دونم چشم الکترونیکی یا بلوتوثی ؟
سلام
چندتا سوال دارم چون خیلی وارد نیستم
با قیمت حدود 2 میلیون چه دوربینی بگیرم؟
بین nikon d5100 ,d3200 ,d3100 کدوم بهتره و چه قیمتی دارن?
چه لوازم جانبی لازمه که بگیرم؟
قیمت فلش هایی که از دوربین جدا هستند نمی دونم چشم الکترونیکی یا بلوتوثی ؟
اين سوال رو چند جا پرسيدي.يكيش كافي بود.
جوابش برميگرده به نيازت و نوع عكاسيت.اين سه تا دوربين كه اسم بردي همگي گراپدار هستن و از نظر سنسور فرقي زيادي ندارن.از نظر يه سري امكانات و بعضا سرعت شاتر .
در مورد لوازم جانبي هم كه باز بايد ببيني ميخوايي چيكار كني؟الان بهت بگن بيا برو سه پايه خوب بخر ممكنه كارت مثلا خيابوني و مستند باشه كه به دردت نخوره بگن برو فلاش بخر بازم ممكنه مثلا حيات وحش بخوايي بگيري بدردت نخوره. بگن بيا برو نور خوب بخر باز ممكنه اصلا كارت آتليه و پرتره نباشه پس اول همه چيز رو مطالعه كن و با توجه به هدفت بپرس.
ویرایش توسط mm.t : Sunday 9 December 2012 در ساعت 15:56
كيوان نعمت اللهي
تجهيزات من
دوستان بهتون پیشنهاد میکنم حتما و حتما به نیاز هاتون توجه کنید، اول ببینید چه عکاسی میخواید انجام بدبد و بعد برید سراغ انتخاب دوربین و سایر تجهیزات چون من خودم این اشتباه زیاد مرتکب شدم، آخریش همین چند روز پیش بود، که بخاطر امکانات بیشتر چیزیو خریدم که الان میبینم زیاد به کارم نمیاد و اون کالای ساده تر خیلیبرام میتونس مفیدتر باشه... شرکت ها و برند های مختلف حس رقابتی تو آدم ایجاد میکنن که آدم به جزئیاتی اهمیت میده که شاید چندان اهمیتی نداشته باشه به خصوص برای کار شما، مثلا کسی که کار استدیو میکنه 8 فریم بر ثانیه به چه کارش میاد؟؟پس اول زمینه ی کاریتون حتما انتخاب کنید. من دوستی دارم که برای یک نشریه خارجی کار میکنه و مثلا برای عکاسی توی زلزله ی ترکیه فقط یه جی 12 با خودش برده بود...
با سلام
بنده به دلیل حجم زیاد مطالب کمی سر در گم شدم و نمیتوانم برای خرید دوربین تصمیم بگیرم..... به هر حال از اساتید محترم سوال داشتم حدودا 3 میلیون پول دارم و میخواهم برای خرید یک دوربین حرفه ایی هزینه کنم
معمولا عکس برداری از مناظر در زاویه های مختلف و عکسهای خاص خانوادگی با لوکیشنهای مختلف مد نظرم است ممنونم میشوم بنده را برای خرید یک دوربین مناسب راهنمایی بفرمایید
با تشکر فراوان
درود
البته منظورتان را واضح ننوشته ايد كه اين مقدار را ميخواهيد فقط جهت خريد دوربين هزينه كنيد يا دوربين و لنز؟
اما به عرض ميرسانم كه بادي بقول خودتان حرفه اي( اس ال آر) خوب با اين بودجه 7 دي كانون پيشنهاد ميگردد اما چنانچه هر دو مد نظر است بادي 550 دي كانون به همراه يك لنز همه كاره 15-85 كه هم وايد خوبي دارد(منظره و طبيعت) و تله مناسب براي پرتره هاي خانوادگي علاوه براينكه كيفيت به لحاظ اوپتيك،شارپنس، خطاهاي CA , وينيت(بقول دوستان ويگنيت) و بشكه اي (barrel)خوبي دارد و با لنزهاي سري ال كانون نيز رقابت ميكند در بازار كننوني فكر ميكنم ميتوانيد با اين بودجه تهيه كنيد.
علاوه بر موارد فوق الذكر در برند نيكون نيز مواردي وجود دارد كه البته فرقي زيادي با اين دو مدل ندارند و فقط بستگي به تعصب برندي و يا جمع دوستاني دارد كه بتوانيد از لنزهاي آنها استفاده كنيد.
گرچه فکر میکنم کامپکتهای با کیفیت یا حتی بدون آینه ها جوابگوی شما باشند با توجه به اونچه که نوشتید اما پیشنهاد من بدنه هایی مثل 650دی کنون،دی5100 نیکون یا 600دی کنون است.برای لنز هم به نظر من لنز کیت تا 6ماه یدست کم جوابگو است ولی اگر لنزهای بلندتر مد نظرتون باشه در کنون135-18 و در نیکون 105-18 توصیه میشه.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی