گزینه 2: کلا 5 میلیون دارم هه هه
گزینه 2: کلا 5 میلیون دارم هه هه
درود
به نظرم 550D کفایت می کنه . برای لنز هم 105-24 لنز خیلی خوبیه . در مورد فلاش و ادوات دیگه هم در تاپیک های مخصوص باید سوال بفرمایید . البته با خرید این دو، فکر کنم حدود 300-400 تومن براتون بمونه. اگر می تونید افزایش بودجه بدید که هیچ ، وگرنه 105-24 دست دوم هم انتخاب خیلی خوبیه .
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی
درود
صد البته که نیاز هست ... من فلاش رو تنها به عنوان نمونه ذکر کردم . درباره ی لنز انتخاب دیگری هم مثل 85-15 وجود داره که به نظرم با فوکالی که داره ، برای پرتره ی چهره کاملا مناسبه و صد البته قیمت خوبی هم داره . ولی برای استدیو 105-24 لنز خیلی خوبیه که اگه بتونن دست دومش رو هم گیر بیارن ، بازم به نظرم ارزشش رو داره . 135-28 هم قیمت خوبی داره و گزینه ی معقولی می تونه باشه (اگر قیمت مدّ نظره) ... ولی بنده کماکان 105-24 رو ترجیح میدم .
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی
با تشکر از زحمات شما عزیزان،میخواستم بدونم با بودجه 3 میلیون و 200 هزار چه دوربین و چه لنزی رو بگیرم؟هدف عکاسی پرتره و همچنین عکاسی خیابانی از اشخاصه
سلام
تا اساتید بیایند!
پیشنهاد بنده fuji X100 دوربین سبک، کوچک، با کیفیت و یک لنز مناسب. کوچکی بزرگترین حسن در عکاسی خیابانی اونهم در ایران است!
البته برای انتخاب یک بدنه به همین دو عنوان نباید بسنده کرد
موفق باشید
[QUOTE=persian.boy;314711]درود
صد البته که نیاز هست ... من فلاش رو تنها به عنوان نمونه ذکر کردم . درباره ی لنز انتخاب دیگری هم مثل 85-15 وجود داره که به نظرم با فوکالی که داره ، برای پرتره ی چهره کاملا مناسبه و صد البته قیمت خوبی هم داره . ولی برای استدیو 105-24 لنز خیلی خوبیه که اگه بتونن دست دومش رو هم گیر بیارن ، بازم به نظرم ارزشش رو داره . 135-28 هم قیمت خوبی داره و گزینه ی معقولی می تونه باشه (اگر قیمت مدّ نظره) ... ولی بنده کماکان 105-24 رو ترجیح میدم .
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی
سلام با تشکر از راهنمایی ها تون چند سوال دارم حالا اگه 60 ی بخرم چه لنزی خویه برای کار استدیو ؟
کلا برای تجهیزات مورد نیاز چقدری باید داشته باشم؟
بازم سپاس
سلام وممنون از راهنمایی تون سوال دیگه ای داشتم 1 شما فکر می کنید 60d با چه لنزی برای کار استودیویی خوبه؟وهمچنین 550d با چه لنزی؟
2 فکر می کنید برای سایر تجهیزات ضروری چه مبلغی باید داشته باشم؟
3 می تونید یک لیست تجهیزات مهم ومورد نیاز رو که کیفیت متوسط باشند به من بدید بسیار ممنون می شوم
سپاس بی کران