درود.
لنز 300-70 یا 300-55 دقیقا برای چند شاخه مورد نظرشون استفاده داره؟
طبيعت و شهر و فيلم
Printable View
سلام، برای تمام شاخه های مورد نظر ایشون!
از فوکال 70 می تونید برای پرتره استفاده کنید، و همینطور به بالا برای سوژه های شهری و همچنین عکاسی طبیعت و حیات وحش
همچنین برای فیلم برداری نمای کلوزآپ خیلی خوبی به شما میده،
با وجود لرزشگیر فوق العاده این لنز تصاویر به هیچ وجه تار نمیشن.
در اینجا می تونید نمونه تصاویر ثبت شده با لنز Tamron SP 70-300mm توسط بنده رو ببینید.
با سلام خدمت دوستان عزیزم
برای یکی از دوستام که اخیرا وارد دنیای عکاسی شده و اطلاعات تطوری کمی داره این سه تا گزینه رو بهش پیشنهاد دادم لطفا در این مورد نظر تون رو بفرمایید تا بهتر راهنماییش کنم
برای عکاسی پرتره و پرتره محیطی ایندور و آوت دور :
1- کانن 6دی به همراه یه پرایم 50 با 1.8
2- کانن 70دی با لنز 24-105 سری L
3- نیکون دی7200 با 18-140
حدود بودجه فعلیش نزدیک 5 میلیون هست
به جهت علاقه زیادش به لنز سری ال کانن گزینه 2 رو بهش گفتم
اما اگر گزینه اول رو بخره بهش گفتم بعدا لنز دیگه هم می تونی تهیه کنی یا اگر با کانن و نیکون موردی نداری 7200 واقعا تو سری کراپ دارها پرچم داره
ممنون میشم اگر توصیه عزیزان رو بدونم و بهش انتقال بدم ؟؟
بین گزینه های پیشنهادیتون همان گزینه یک بهتر از همه است.سنسور کم نویز فول فریم این بدنه برای کارهای محیط بیرونی هم بسیار عالی است.لنز هم اگرچه برای همه نوع پرتره ای مناسب نیست اما لنز خوبی است و بسیاری از نیازهای این نوع کاربری رو پوشش میده.به این تاپیک مربوط نمیشه اما اگر قصد تهیه 50مم اف 1.8 کنون رو داشتید بهتره سری اس تی ام رو تهیه بکنید.
در مورد علاقه به لنز ال اون لنز یک لنز بسیار معمولی است و بهتره به خاطر رینگ قرمزش تصمیم گیری نکنید.با خرید ترکیب اولی پس از مدتی میشه همین 105-24 رو حتی به صورت دست دوم با قیمت خیلی مناسب تهیه کرد و ترکیب مناسبی رو تا مدت مناسبی که خودشون به کسب تجربه بپردازند و نیازشون رو بهتر بشناسند جمع اوری کرد.
آیا در دامنه تا ایزوی 800 این تفاوت 6دی با 70دی ملموس میشه براش ؟
خوب نزدیک 2 برابر اختلاف قیمت بادی هست
سلام
در بین گزینه ها 7200 به نظرم از همه منطقی تر است . ضمنا لنز 24-105 ظاهرا با 70دی در موارد زیادی مشکل فوکوس (شاید هم رزولوشن) دارد. اگر 70 دی را برای خرید انتخاب کردند گزینه مناسب برای آن لنز کیت 18-135 stm و 50 f1.8 stm است.
از نظر نویز اختلاف معنی دار و قابل توجهی ندارند ولی در عکاسی پرتره از نظر بوکه و جزئیات برتری سنسور فول فریم محسوس هست.
سلام. من قصد خرید nikon D7200 رو دارم برای خریدش، خرید حضوری بهتره یا اینترنتی؟ و اینکه باید به چه نکته هایی توجه کنم در مورد اورجینال و آکبند بودن و داشتن همه ی قطعات؟ ممنون می شم راهنمایی بفرمایید.
درود دوستان
قصد خرید یه 70دی کنون به همراه لنز 18-135 stm رو داشتم به همراه 10-18 و همینطور لنز 50 میلیمتر
که البته به مرور زمان
18-135 بعنوان لنز همه کاره
10-18 برای منظره و عکاسی معماری از بخصوص داخلی
50 هم با بخاطر دیافراگمش
اما ریوی های دی 7200 نیکون رو که دیدم و همینطور بخاطر پیشنهاد استادم به سمت خرید این بادی رفتم
و لنز پیشنهادیشون هم 24-120 با اف 4 هست
به مقدار بسیار زیادی مردد هستم و نیازمند راهنمایی شما .ممنون میشه تو این سه مورد راهنماییم کنید
1- این لنز قیمت بالایی داره و واید رو هم از دست میدم
2 - همینطور درباره ی لنز های انتخابی کنون کلی تحقیق کرده بوده ، الان نمیدونم دقیقا چطور و با چه مبلغی میتونم همین رنج فوکال رو روی نیکون بدست بیارم
3 - یه فلش گوداکس مدل کنون هم تهیه کردم که در صورت خرید نیکون بی استفاده میشه
پ.ن: کوچکترین علاقه ای به فیلمبرداری ندارم .
با سلام
برای عکاسی همون طوری که استادتون فرمودند نیکون 7200 گزینه ی مناسب تری است.
هفته ی پیش برای یکی از آشنایان و اینترنتی گرفتم.
دوربین بسیار خوبی بود و نظرم رو جلب کرد.
اما در مورد لنز باید گفت که 24_120 برای دوربین های فول فریم طراحی شده. درسته کیفیتش مقداری بیشتر از 18_140 که برای کراپدارها طراحی شده ولی باید قیمتی دوبرابر براش پرداخت بفرمایید.
به نظرم اگه همون لنز کیت 18_140 رو بگیرید به قیمت حدود 3650
توکینا 11_16 با قیمت 2100
و لنز 50 f1.8 سری D با قیمت 375
می تونید مجموعتون رو ببندید.
موفق باشید
با سلام . دوستان بنده میخوام یک آتلیه کوچک عکاسی بزنم. یک فروشنده برای من یک دوربین و یک لنز میخواد بده خواهشمندم بگید این لنز و دوربین برای آتلیه مناسبه یا نه؟ دوربینش کانن 550d هست و لنز هم 18-200 هست. ممنون میشم کمک کنید.
سلام دوستان
میخواستم دوربین تهیه کنم واقعا موندم بین انتخاب d5500 یا g3x میخواستم بدونم g3x با لنزی که داره میشه هم تله هم ماکرو و هم واید گرفت در حد نسبتا خوب؟؟
البته d5500 نیکون یه چیز دیگست اما برای تهیه لنز و تعویض و خرید لنزهای اضافی باید هزینه کرد.....
بهر حال اگر کسی اینجا g3x دارد ممنون میشم نمونه عکس هاش رو بگذارد...
سلام به همه دوستان عزیز. بعد از این همه سال واقعا موندم سر دو راهی بین d810 D750 خیلی شبیه هم هستند و عملا تفاوت هاشون ناچیزه . من نیم نگاهی به فیلم برداری هم در دوربین جدیدم خواهم داشت یعنی به فکر فیلم برداری هم هستم . اما این برام خیلی مهم چون سالها دوربین اصلیم برای عکاسی صنعتی و تبلیغاتی خواهد بود ؛ دوربین در اکثر اوقات در آتلیه استفاده خواهد شد شما کدام رو انتخاب میکنید ؟
(با در نظر داشتن ارزش خرید به نسبت قیمت . البته تفاوت قیمتش قابل پرداخته )
ممنون از هر دو عزیز
در اصل تردیدم واسه خرید 70 دی ... بین 70 و 80 و 6 دی که فول فریم هست... منو به سمت دی 7200 کشونده
علت توجه خودم اینه که توی ریویو ها این بدنه حتی از 6ذی هم قوی تر عمل کرده
فایل پیوست 76484
هیچ جایگرین دیگه ای واسه 18-140 نیست که کیفیت مناسب تری داشته باشه
11-16 توکینا هم لنز خوبیه ... ولی با قیمت دو برابر ورژن کنونی
دوست عزیز توی آتلیه نور مهم تره و باید برای خرید فلش و ... برنامه ریزی داشته باشید
دوربین 550 دی کنون متاسب هست واسه اینکار
اما لنز پیشنهادی بهتون شارپنس خوبی نداره و متاسب این کار نیست
میتونید لنز 15-85 با قیمت تقزیبی 1600
یا 18-135 اس تی ام با قیمت 1100
و اگه کار پرتره یا عکاسی از محصول انجام میدید، 50 اف 1.8 با قیمت حدودی 400 تهیه کنید
درود
دوست عزیز من g16 کنون دارم و واقعا ازش راضی ام.
مزایای و معایب دوربین کامپکت انتخابیتون:
کوچک و قابل استفاده و قابلیت حمل خیلی راحت تر
در صورتی که تمایلتون به عکاسی کم شد یه دوربین عکاسی خانکی با کیفیت خوب دارید
کیفیت خوب عکسها
با یه خرید همه جور عکاسی ای میتونید انجام بدید... پرتره ماکرو منظره و ...
این دوربین قابلیت ارتقا و نصب لنز رو نداره... پس نمیتونید هیچ کاری رو به صورت تخصصی باهاش انجام بدید
اما درباره دوربین d5500
از لحاظ کیفیت عکسها برتری فوق العاده بیشتری داره
در صورت تمایل به عکاسی در هر ژانری میتونید لنز مورد نظر و تخصصی اون ژانر رو تهیه کتید که کیفتیش در مقابل مدل کنونی خیلی خیلی بهتر میشه
دوربین سنگین تره و هر کسی نمیتوه باهاش عکاسی کنه ..
متعلقات زیادی بیاد واسش تهیه کنید که هزینه برداره و حجم زیادی رو باید دنبال خودتون جابجا کنید
در کل میتونم بگم اگه یه دوربین خوب میخواید برای ثبت لحظه ها و تا حدی عکاسی کردن از روی تنوع و تفریح ، همون کامپکت رو انتخاب کنید
اما اگه علاقه شدید به عکاسی دارید دوربین حرفه ای رو تهیه کنید
موفق باشید
دوستان نمونه عکس های ماکروی g3x رو میخوام کسی نداره؟؟
ممنون
این تصویر که پیوست فرمودید برای نشان دادن قابلیت احیا شدن عکس توسط سنسور هست . به گمانم اگر بخواهید خروجی لنز 50 F1.8 STM را با 18-140 مقایسه کنید (یعنی شرایط انتخاب خودتان ) چنین تصویری شاید مناسب تر باشد :
فایل پیوست 76512
فایل پیوست 76514
ممکن است برای شما این چنین باشد. ولی پرکاربرد ترین رنج برای عکاسی عمومی محدوده ای در حدود همان لنز 18-135 میلیمتر است شاید حتی با محدوده ی تله کمتر و واید بیشتر. مثلا 24-105 روی فول فریم. مخصوصا در هنگام شروع عکاسی با dslr و همچنین برای انتخاب لنزهای آینده، در اختیار داشتن یک رنج پر کاربرد انتخاب بدی نیست.
55-250 و 70-300 و 100-400 استفاده ی عمومی کمی دارند.
این سوال مربوط به این تاپیک نیست. ولی کلمات زیر را در گوگل جستجو نمایید:
canon g3x review sample
و به این تاپیک ها نگاهی بیندازید:
SLR ارزان قیمت یا کامپکت گران قیمت؟
Canon G3X
البته g3x از یک dslr ارزان با لنز کیتش، گرانتر و سنگینتر است.
درود
هر دو دوربین مورد مقایسه قیمت یکسانی داشتن و احتملا با توجه به بودجشون انتخاب کردن
از طرفی از نظر منو شما بادی حرفه ای بهتر هست، اما شخص دیگه ای که کار خاصی با دوربین نمیخواد انجام بده دوربین حرفه ای بدردش نمیخوره
خود شرکت هم با توجه به شناسایی کاربرها و نیازهاشون دوربین ها رو تولید میکنن
و الا کلا باید فقط دوربین فول فریم ساخته میشد و بس
موفق باشید
چه دوربینی بخرم ؟
سوالی که خیلی ها باهاش برخورد میکنن، چه برای خرید اول و چه برای آپدیت تجهیزات
چند روزی بود میخواستم تجربیاتم رو در قالب یک پست مفصل در اختیار دوستان قرار بدم که خدارو شکر فرصتش پیش اومد
کلاً برای خرید تجهیزات عکاسی چندتا سوال هست که باید به هر کدومشون جواب داد. وقتی جواب این سوالا رو پیدا کردیم، براحتی میتونیم دوربین مورد نظرمون رو انتخاب کنیم.
1.هدف از عکاسی ؟
بعضی دوستان ابتدا برای علاقه وارد این هنر میشن و کم کم به سمت جنبه اقتصادیش سوق داده میشن، بعضیا صرفاً تفریحی، بعضیا دوست دارن فقط وسیله ای خریده باشن و ....
رسیدن به اینکه هدف چیه گاهاً کمی مشکله، اول راه یه چیزی تو ذهن آدم هست ولی بعداً طرز فکر آدم دچار تغییر میشه. به دوستانی که هنوز هدف مشخصی ندارن اکیداً توصیه میکنم تجهیزات گران قیمت خریداری نکنن چرا که در صورت عدم تصمیم گیری مناسب دجار ضرر مالی چشمگیری خواهند شد. میشه با ارزان ترین بدنه ولنز نیز شروع کرد.
2. سطح درآمد؟
خیلی موضوع مهمیه، خدا نکنه پول هنگفتی بابت خرید تجهیزات بدید و ناگهان یک مشکل مالی براتون پیش بیاد، قول میدم از دوربین و لنز و عکس و عکاسی زده خواهید شد. مطمئن باشید اگر کوچکترین دل چرکینی نسبت به هزینه ای که بابت عکاسی کردید، پیدا کنید؛ دستتون به دوربین نخواهد رفت.
تجهیزاتتون رو متناسب با سطح درآمدتون انتخاب کنید.
این نکته برای افراد متاهل بیشتر مورد توجه قرار میگیره.
3. تجربه عکاسی ؟
هرچه تجربه عکاسی بیشتر باشه، انتخاب برای فرد راحت تر خواهد بود. اصولاً کسانی که تجربه بیشتری دارن، انتخاب های پخته تر و درست تری دارن و نهایت بین گزینه هایی بسیار معدود و آن هم از دوستان خیلی نزدیکشون مشاوره میگیرن.
در این زمینه هم پیشنهاد میکنم اگر تجربه خاصی ندارید، از هزینه های زیاد و بیرویه جداً پرهیز کنید.
4. شرایط و محل زندگی ؟
راستش این موضوع کاملاً نسبی است اما خب فکر میکنم لازمه بهش توجه بشه. کارمندی رو در نظر بگیرید که از 6 صبح تا 4 عصر سر کاره، متاهل هم هست، مشغله خانه و خانواده هم داره، ایشون اصولاً وقت عکاسی با DSLR رو نخواهد داشت، وقت برنامه ریزی برای ثبت، وقت پردازش و ....
بهترین پیشنهاد من برای این دسته از افراد دوربین های کامپکت پیشرفته است.
پ ن:
برای دوستان ( چه پولدار و چه بی پول ) که اصرار بر خرید فول فریم ها و 70-200 ها و دیاف 1.4 ها در قدم اول دارن، هیچ توصیه ای ندارم. این دسته افراد تا سرشون به سنگ نخوره حرف کسی رو گوش نمیگیرن.
امیدوارم همیشه درست ترین انتخاب ها رو داشته باشید.
ممنون ازت
یجوری میگی آدم ذلش قرص میشه ;-)
تقریبا تا سه ماه دیگه باید صبر کنم و با همین G16 سر کنم
اگه تغییری توی بازار دوربن ها و قیمت هاشون اتفاق نیافته احتمالا 7200 با لنز کیت رو تهیه میکنم و به مرور لنز نرمال و واید رو واسش تهیه میکنم
ممنون ار شما
بسیار عالی و آموزنده:thumb:
سلام عزیزان
نظر دوستان راجب به نیکون 5500 با لنز 18-140 چیست؟البته با توجه بودجه ام
اگر کسی هدفش از عکاسی پرتره اونم به صورت حرفه ای نباشه بله 7200 گزینه ی بسیار مناسبی هست . ولی پرتره باز ها میدونن که فول فریم ها یه چیز دیگه هستن
درود
دوستان بنده زمانی که اولین گوشی دوربین دارمو گرفتم و برای اولین بار عکاسی کردم و در کامپیوتر نگاه کردم عکساشو کلا از دوربین دیجیتال بدم اومد اون چیزی که میبینی تا اون چیزی که ثبت میشه در گوشی نمایش داده میشه و چیزی که ثبت شده بود و در کامپیوتر قابل رویت بود زمین تا اسمون فرق داشت.
در ابتدا که تحقیق کردم رسیدم به سوپر زومها تصمیم به خرید گرفتم که قسمت شد با ی سوپر زوم کار کردم و خروجی نهاییشو که دیدم احساس کردم همون گوشی بهتر کارمو راه میندازه تا ی دوربین عظیم الجثه و سنگین که بیشتر قیافه ی خوبی داره تا خروجی زیبا و از اونجایی که ادم سمجی هستم کلی تحقیق کردم در مورد عکاسی و دوربینها و لنزها اطلاعاتمو بالا بردم تا با dslrها اشنا شدم چندین بار قصد خرید کردم که بغلت قیمت گرون و مشکلاتی که پیش بینی نشده بود به بن بست خوردم و تا الان با گوشی سر کردم
حالا الان ی گلکسی اس 6 دارم کیفیت خروجی با توجه به تنظیمات دست عالیه ولی مشکلی که هست این دستگاه از لنز و سنسور ضعیفی برخوردار هست برانکه عکس تو نور کم شفاف باشه باید نهایتا ایزورو بذاری رو 100 و سرعت شاتر حداقل رو 1 ثانیه و از اونجایی که موجودات زنده نمیتونن بی تحرک بمونن حتی 3 پایه هم نمیتونه کمکم کنه تا بتونم گل پسرم عکس خوبی بندازم.
سرتونو درد نیارم ی بودجه ی دومیلیونی کنار گذاشتم برای خرید دوربین و از اونجایی که دنیای dslrها شدیدا گیج کنندس اونم برای منی که با این دوربینا سروکار نداشتم الان تصمیم دارم ی d5500 نیکون با همون لنز 18-55 بگیرم قیمتش حدودا 2 تومنه اما ذهنم پر سواله
1.عایا تنظیمات دستی اینقدر خوب هست که بتونم تو نور کم عکسای تمیز و پر جزییات بگیرم
2.همرده ی این دوربین کنون d750 هست ولی کنونها انگار نویز بیشتری تو خروجی دارن مخصوصا تو نور کم کدومشون بهتره برای لو لایت
3.با همین لنز 18-55 میتونم تو نور کم با ایزو پایین و سرعت شاتر بالا عکس خوبی بگیرم اگه نه راه چاره چیه؟
4.این دوربین نسبت به 7200 تو تنظیمات چی کمتر داره من بیشتر دنبال اینم که لحظاتمو به بهترین شکل ثبت کنم علاقه به عکاسی دارم ولی حرفه ام این نیست!
5. نیکون d5500 بگیرم یا 5300 یا نه اصلا نیازی به این هزینه نیست همون 3300 هم کارمو راه میندازه یا مثلا ی بادی رده پایین بگیرم با ی لنز خوب تا 2 ملیون فقط ترسم از اینه که تنظیمات دستگاه سرعت شاتر دیافراگم و ایزو و.... دستو پامو بگیره و نتونم لذت ببرم از کار با دستگاه و چون ادم حساسی هستم دلمو بزنم کلیم هزینه کردم بازم همون اسمارت فونه بیشتر بکارم بیاد چون مسایلی مثل وزن و سختی تو حملو نقلشو اینام هست و بقول دوستان باعث بشه کلا قید دوربینمو بزنم
6.پیشنهاد خودتون چیه ی توضیحی در مورد میرورلسها اگه بهم بدید منون میشم که مثلا دوربینی مثل کنون eos m تو چه سطحی قرار میگیرن ارزش پرداخت هزینشو داره یا نه و تنظیمات دوربین تا چقدر مثل dslr های اینتری لول مثل d5500 هست
با تشکر فراوان ممنون از وقتی که میذارید
دوست عزیز با توضیحاتی که شما دادید بهتره اول فرق بین بدنه های مختلف رو مطالغه بفرمایید و تصمیم بگیری ایا داشتن امکان خاصی براش ما نیاز است یا خیر! رفتار نویزی دوربیهای نیکون و کنون اختلاف وحشتناکی ندارد ولی طبیعتا روی بودجه محدود نیکون کمی منطقیتر به نظر میرسد. در مورد کاربردی که شما میفرمایید کنون هنوز لنز ارزان و مناسبی برای رنج مورد نظر شما عرضه نکرده و اگر امکانات اضافی D5300 برای شما کاربردی ندارد D3300+18-55AFP-VR+35/1.8G-DX نزدیک به همین بودجه شما تمام خواهد شد.
5500 که هیچ و به نظر بنده حقیر خودتون رو درگیرش نکنید! ولی با اینکه سنسور 3300 و 5300 خیلی بهم نزدیک ائه 5300 تو این موارد برتری داره:
داشتن اسکرین متحرک
داشتن نقاط فوکوس خیلی بیشتر و طبیعتا عملکرد بهتر روی اتوفوکوس و دنبال کردن سوژه
داشتن wifi داخلی و gps و امکان اتصال به تلفن هوشمند برای کنترل دوربین یا انتقال دیتا
درود
مرسي بزرگوار شما لطف داريد
پس با اين حساب همون ٥٣٠٠ رو ميگيرم و تو چند ماهه آينده هم اون لنز پيشنهادي دوم رو كه فرموديد تهيه ميكنم فكر ميكنم كاملا جوابگو نيازم باشه مخصوصا كه ٥٣٠٠ به گوشي وصل ميشه و ميشه كنترلش كرد تا حدودي از خود گوشي فقط اين لنز ١٨-٥٥ afp-vr رو پيدا نكردم با اين دوربين تو فروشگاهاي اينترنتي تفاوت زياد هست با vr2 هاي رايج
دلیل اینکه تاکید کردم AF-P VR اینه که مطمئن باشید پک جدید خریداری میکنید و درگیر نو یا دست دوم بودن کالا نشید! در ضمن afp-vr به نظر من بخاطر داشتن ماکرو 1:2.5 ارزش پول اضافی که میپردازید رو داره! و اخرین نکته من همین الان چک کردم تابلو ترین فروشگاه انلاین نزدیک 1840 با بیمه موجود داشت این پک رو پس مطمئن باشید موجوده!
درود
دوست عزیز قطعا dslrها چندین سر و گردن بالاتر از کامپکت ها و موبایل ها هستند
در تکمیل فرمایشات جناب Rax
پاسخ سوالات شما فقط و فقط نظر شخصی بنده می باشد:
1. در نور کم اگر با فلاش عکس بگیرید که دیگر جای بحثی ندارد و میتوانید با سرعت بالاتر عکس بگیرید، اگر منظورتان بدون فلاش است میتوانید تا حدی که خروجی نویز دار نشود ایزو را بالا ببرید و نوردهی را جبران کنید و خروجی را میتوان در برنامه هایی مانند "لایت روم" به طرز چشمگیری روشن تر کرد. (البته با فرمت RAW)
2. با توجه به نمونه تصاویری که در dpreview وجود دارد نیکونی ها نسبت به هم رده کنونی نویز کمتری دارند، البته خیلی محسوس نیست. مشاهده
3. شما اول مشخص کنید از چه چیزی میخواهید عکس بگیرید؟ شاید یک لنز پرایم اف 1.8 بیشتر به کارتان بیاید.
4. اگر حرفه تان عکاسی نیست فعلا دور دی7200 را خط بکشید.
5. شما با توجه به اینکه تازه شروع به عکاسی با dslr می کنید به نطر من هرچه دوربین سطح بالاتری بگیرید زودتر از عکاسی زده می شوید لذت عکاسی به این است که مرحله به مرحله تجهیزات را ارتقا دهید، شاید دی3300 نیاز فعلی شما را برآورده کند مگر اینکه همین اول کار نیاز به امکانات بیشتر داشته باشید...
نگران تنظیمات شاتر و دیافراگم و ایزو هم نباشید بخشی از لذت عکاسی به همین تنظیمات دستی می باشد.
ارادتمند
با ارتقای پلکانی تجهیزات مخالف نیستم ولی با اینکه از کف شروع کنیم چرا.دلیلی نداره تا این حد جیب صاحبان صنایع رو شارژ کنیم.بهتره کار رو دست کم با یک میان رده مثل 5200 ولنز 105-18 شروع کرد.نکته ای هم در خصوص فلاش مطرح شد که در اون اشکالی نمی بینم جز یک مورد که شاید خوب برداشت نکرده باشم ولی اینجا ذکر میکنم که فلاش وسیله ای برای جبران نوردهی نیست.بلکه وسیله ای برای اصلاح نور دهی است.
با تشکر.
درود
همانطور که این دوستمان (majidw980) گفتن حرفه شان عکاسی نیست پس در دراز مدت هم نیازی به ارتقای بدنه نخواهند داشت و حتی در صورت ارتقا زیاد جیب صاحبان هم پر نمی شود.
هدف خروجی مناسب در نور ضعیف است که به نظر من دو لنز 18-55 و 35 اف 1.8 کاربردی تر است. استفاده از فلاش هم برای جبران سرعت شاتر مطرح کردم. (در تاریکی)
ارادتمند
درود!
عزیزی از عزیزان با بودجه سه میلیون قصد تهیه بادی کراپدار نیکون دارند. من براش جستجو کردم و با در نظر گرفتن لوازم جانبی دو گزینه زیر رو یافتم:
D7000 + 18-105 + 50 f/1.8D و سه پایه و یک عدد فیلتر
D5300 + 18-140 +50 f/1.8G و دیگر هیچ!
حالا بنظر شما کدوم مجموعه معقول تره؟ با توجه به اینکه اصلا قصد فیلمبرداری هم نداریم.
درود
در چه ژانری میخواهند عکاسی کنند؟
این دو بدنه مزایا و معایبی نسبت به هم دارند
سری 7xxx راه را برای کوچ به فول فریم های نیکون در آینده هموار می کند و همان تنظیمات رده فول فریم را دارند، بدنه محکم تر، نمایشگر دوم، سرعت شاتر بالاتر و فوکوس سریعتر از برتری های سری 7xxx می باشد.
در مقابل هم 5300 نسبت به 7000 از سنسور و پردازشگر جدیدتر و همینطور نمایشگر چرخان و وای فای داخلی بهره می برد.
در مورد لنزها هم باید خودشان تصمیم بگیرند که اختلاف 35میلیمتر اهمیت دارد یا خیر.
ارادتمند
درود
مرسی از شما و همه ی دوستان که کمک میکنند
ولی لنز ۱۸-۵۵ رو من چک کردم همین مدل که شما فرمودید ولی حالت ماکرو 1:3.5 هست نمیدونم یعنی لنز دیگه ای هم با این مشخصات هست یا کلا همشون همین ۱:۳.۵ هستند
ممنون میشم اگه این یک موردم راهنمایی کنید امروز دارم میرم برای خرید ممنون از لطف و عنایت همه دوستان به این حقیر
به اعتقاد بنده تهیه پایین ترین رده از سری 7xxx ارزنده تر خرید سایر کراپهای نیکونه.چندی پیش با یک عدد 3300 متعلق به یکی از دوستان عکاسی میکردم و و اقعا از همه چیزش کلافه شدم.از کیفیت پایین ال سی دی گرفته تا فقدان نمایشگر دوم و دردسر نداشتن غربیلک جلویی و پردازنده کند و بدنه کوچیک و نه چندان با کیفیت.شاید برای برخی مهم نباشد ولی وقتی قراره بطور جدی با یک ابزار سر و کله بزنید و مدت زیادی رو باهاش بگذرونید اونوقت بعضی از همین موارد به ظاهر کوچک پررنگ میشه.حالا باز سری 5xxx قابل تحمل تره.ولی در هر صورت همون D7000 تولید 2010 در رده نیمه حرفه ای هنوز یک سرو گردن بالاتره.خصوصا اینکه با داشتن موتور فوکوس داخلی دست شما رو در استفاده از لنزهای قدیمی تر که بعضا ارزشمند هم هستند باز میزاره.لنزهایی مثل Nikon AF 50mm f/1.4D و Nikon AF 50mm f/1.8D و Nikon AF Micro 200mm f/4D IF-ED و Nikon AF Fisheye 16mm f/2.8D و Nikon 35mm F/2 AF D و Nikon AF NIKKOR 28mm f/2.8D و Nikon AF NIKKOR 20mm f/2.8D Lens و Nikon 135mm f/2 D و Nikon AF 85mm f/1.4D IF و ...که بعضا نمونه ای در سریG نداشته و در صورت در دسترس بودن ارزانتر از سری G هستند.در کل پیشنهاد حقیر گزینه اول هست.
درود
جا داره از تمام دوستان گل كه كمك كردن مخصوصا كاربر rex عزيز ي تشكر بكنم و خسته نباشيد خدمتتون عرض ميكنم بابت راهنمايي سريع و عاليتون
رفتم بازار d5300 با كيت لنز af-p 18-55 اصلا نبود يا قيمت پرتو پلا بود يا نهايتا لطف ميكردن لنز ي 5500 رو باهاش ميخواستن عوض كنن كه اصلا جالب نبود و d5300 با اون لنز چند جا داشتن كه ١٨٠٠ كمتر نميدادن در صورتي كه قيمت دوربين بين ١٦٥٠ تا ١٧٠٠ بود خلاصه اينقدر خستم كردن با ي مشت حرف مفت و چرنديات اخرش همون d5500 گرفتم با كيت لنز 18-55 af-p به قيمت ٢٠٥٠ ديدم به ٢٠٠ تومن اختلاف ميارزه جنس جديد و پدر مادر دار بگيري با همون كيت لنز مورد نظرم تا اينكه دستگاه تيكه و پاره بخوام تهيه كنم.
موفق و موعيد باشيد در پناه حق
برادر دلیل داره که دوستان اینجا راهنمایی رو سعی میکنند با دقت انجام بدهند! شما داخل این فروم سوال کردی و حتی بنده نوشتم که فلان فروشگاه انلاین تابلو که نمیشه اسمشو برد داره میده فلانقدر! شما چطور ممکنه از بازار 5500 با AF-P VR خریده باشین 2050 وقتی اختلاف قیمت 5500VR2 و 5300AFPVR حداقل 350 هزار تومانه! شما با لنز AF-P خالی خریدین این قیمت و دلیل اینکه بنده هی تاکید داشتم حدود قیمت 5300 با اون لنزی که عرض کردم با بیمه حدود 1800 خورده ایه و 5500 نخرید همین بحث بود!
خرید لوازم عکاسی علاوه بر مشاوره دقت هم لازم داره! من میدونستم که ممکن ائه شما این اشتباه رو بکنید و به همین دلیل تاکید کردم اون فروشگاه معروف انلاین میده اینقدر که شما اگر رفتید و نبود یا حرف نا حساب زدند درگیر خرید کردن از بازار نشید گرچه از همونجا هم دل خوشی ندارم چون قطعا گرونتر میدن ولی جلوی اینطور موارد رو میگرفت!
ممنونم از راهنمایی شما. یه سوالی که برای من پیش اومده، این که چطور Expeed 2 روی D7000 سرعت 6 فریم در ثانیه داره، درحالی که Expeed 3 روی D3200 خودم 4 فریم؟ گویا کیفیت کار در عمل با کاغذ خیلی فرق داره.
متشکرم. ژانر خاصی مطرح نیست، ایشون هم مثل بنده هر از چندگاهی یه سبکی رو ناخنک میزنند.
فقط پردازشگر درگیر کانتینیوس نیست برادر! 3تا فاکتور داره! یکی رزولوشن (طبیعتا دوربین شما 50% فایلی که تولید میکنه حجیمتره) و یکی محدودیت فوکوس بخاطر داشتن سرعت و دفت و تعداد نقطه فوکوس متفاوت و اخریشم محدودیت مکانیکی سروو ها و اجزاش داخلی برای کانتینیوس بالاتر! شما هر دوم از این فاکتور رو در نظر بگیرید برای خودشون گلوگاهی هستند! هر کدوم حذف بشند شاید این عدد بالاتر و بالاتر بره! مثلا سونی توی سری NEX بدون فوکوس نزدیک 2برابر کانتینیوس میده (و خیلی برندهای دیگه هم اینکارو الان کردن) و یا روی سری SLT که ایینه تقریبا ثابته ائه نزدیک 2برابر نرمال کانتینیوس میده! مثال پردازش سریعترم که خیلی واضحه 7دی بخاطر دوال بودن فریم ریتش به نسبت دوربین های با سنسور و پردازشگر مشابه خیلی بالاتره!
درود
لنز دستگاه دقیقا موردی هست که شما فرمودید 18_55 af_p vr و دقیقا با چیزی که تو اون سایت هست یکی هستند تو همون سایت این دستگاهو با لنز afs vr2 18_55 بقیمت ۲۱۸۵ داره میفروشه و البته بیمه برای دوربین جداگانه مبلغ ۴% میاد رو مبلغ کل دستگاه و از کجا معلوم فروشگاه یا فروشنده اون کارت بيمرو بفرسته برای شرکت و مبلغو برای خودشون بر ندارن (فعل حال تا ١٠ روز ميتونم از طريق خود نماينگي ايدآل اقدام به بيمه دستگاه كنم)و همچنین موارد تحت پوشش هم انچنان کاربردی برای ی کاربر خونگی نداشت و من اون ۸۰ تومنی که بیمه میخواست ازم بگیره برای خرید sd card بهتر هزینه کردم و البته کیف حمل دوربین
باز هم تشکر میکنم از لطف محبت شما نسبت به این حقیر بله بدون راهنمایی شما واقعا سخت بود خرید و مطمعنا اگه کمکهای دلسوزانه ی شما نبود بنده هرچقدر هم تحقیق میکردم باز هم در مورد جزئیات لنز اشتباه میکردم
موفق باشید
سلام خدمت استادای عزیز
دوستان من یه D5200 دارم با یه 18-105 و یه 50 ، ولی خب چند وقته احساس کمبود میکنم مخصوصا نویز عکس هام زیاده ، حالا به نظر شما با مبلغ 2 میلیون یا یه خورده بیشتر بادی دوربینم و عوض کنم و برم یه D7200 بگیرم یا این که با این مبلغ یکی دوشاخه فلاش بگیرم ( تو هر سبکی هم دوست دارم عکس بگیرم ،پرتره محیطی هم میگیرم) ولی خب مثلا چند شب پیش از یه مراسمی باید عکس میگرفتم که به شدت اذیت شدم چون نور کم بود
با تشکر
اگر تنها دلیلتون برای تعویض بدنه مشکل نویز هست باید بگم بین نویز این دو بدنه تفاوت چشمگیری در ایزوهای بالا مشاهده نمیشه. برای نویز کمتر ناچارا باید به سمت فولفریم کوچ کنید :::whistling:::
فایل پیوست 76641
درود
والا قيمتي كه ميدادن حدود ٢ الي ٢١٠٠ بود بدون بيمه منتهي سخت ميشد فروشنده ي منصف و بي حاشيه پيدا كرد اينقدر گشتم تا شخص مورد اطمينانمو پيدا كردم با اينكه قيمت حدود ٥٠ تومن بالاتر از كف قيمتي بود كه بهم ميدادن ولي بازم ريسك نكردم البته هنگام خريد دوربين خودم تست كردم و ي تستر باطري هم داشتند كه اون هولوگرام روي باتري اگه اصلي نبود كاملا مشخص ميشد بعد از خريد هم دوربينو بردم نمايندگي تو طبقه ١١ ساختمان المينيوم و تمام قطعات و خود دوربينو از لحاظ نرم افزاري و سخت افزاري چك كردن بعد از اطمينان رفتم دنبال خريد كيف و رم دستگاه تقريبا ي هفت خان رستمو در كردم ولي ارزشو داشت حتي اين حساسيتو براي رم و كيف هم كم نكردم و تمام بازار براي خريد بهترين جنس موجود زيرو رو كردم هنوز كمر و دوتا پاهام از ديروز درد ميكنه واقعا خسته و كلافم كرده بودن ديگه
موفق باشيد
با سلام.
خواستم از دوستانی که اطلاعات بیشتری در مورد افت قیمت دوربین ها از زمان عرضه اولیه تا ماهها و سالهای بعد دارند بپرسم که برآوردتون از قیمت دوربینی مثل 80 دی تا یک سال آینده چی هست و حدودا این افت قیمت چند درصد هست؟ ممکنه یه مقدار سوال منطقی ای به نظر نرسه که البته من هم دنبال جواب کلی ای هستم و یه تخمین حدودی می خوام داشته باشم؛ یکی از عزیزانم قصد خرید دوربین داره که اتفاقا خیلی راغب هست دوربین فعلی من رو ازم بخره (70 دی) و باعث شده ناخوداگاه به فکر ارتقاء به 80 دی بیفتم. قیمت بادی 80 دی در حال حاضر در یکی از فروشگاه های معتبر تهران 4150 هست که البته اگر قصد خرید داشته باشم فقط بادی رو تهیه می کنم.
تشکر.
ضمنا ممنون میشم دوستان با بودجه ی تا 2 تومان (و احتمالا اندکی بیشتر) دوربین SLR کنونی رو معرفی کنند. (مموری و فیلتر و کیف در بودجه محاسبه نشده و این بودجه فقط برای دوربین ولنز کنار گذاشته شده).
چیزی که به نظر خودم می رسه 700 دی هست که با لنز 18-135 در حال حاضر 2260 هست.
درود
در بازار جهانی دوربین 80دی با هم رده نیکونی (دی7200) قیمت برابری دارد اما در بازار ایران به دلیل جدیدالورود بودن اختلاف میلیونی دارد.
قطعا در آینده ای نزدیک شاهد کاهش چشمگیر این بدنه خواهیم بود.
همین گزینه خودتان مناسب است.
ارادت
تشکر.
700 دی در بازار ژاپن و آمریکا به نام های متفاوت Kiss X7i و Rebel T5i موجوده. با توجه به اینکه در یکی از فروشگاه های داخلی مدل Kiss X7i رو هم با احتلاف قیمت اندکی گذاشته بود اختلافی از نظر کیفیت بین این سه مدل هست یا خیر؟