نسبت به مدل قدیمی عملکرد بهتری از نظر فوکوس و شارپی داره
لینک مقایسه
در مقایسه با 85-15 به نظر شخصی من موتور فوکوسر USM و ساختار 85-15 ارزش قیمت بالاتر را داره!
با سلام دوستان من یه 60دی با لنز 24-105دارم که خیلی راضیم ازش
با این حال تو شرایط نوری کم نویزها ازیتم میکنن سوالی که دارم اینکه 3تومن پول میخوام خرج کنم چند تا گزینه پیش رومه میخواستم من و راهنمایی کنین که یکی شا انتخاب کنم :
1-دوربین ولنز فعلیم و نگهدارم و یه لنز 18-35 سیگما f1.8 بگیرم که 2.5میلیونه
2-بدنه 60دی و بفروشم یه بدنه 6دی بگیرم که خودم زیاد مایل نیستم چون 6دی فلاش رو خودش نداره
و اینم بگم که استفاده من خونگی ولی شدیدا علاقه مند عکاسی هستم ممنون میشم راهنماییم کنید.
درود
فیلتر UV اصلی هست یا ارزان قیمت؟
اگر اصلی نیست (بنظرم اگر هست هم این کار را انجام دهید) دوربین را روی سپایه ثابت کنید و دو تا تصویر در نور و شرایطی که فکر می کنید نویز ایجاد میشود با فیلتر و بدون فیلتر از یک محل بگیرید، و تصویر را چک کنید. و نتیجه را اعلام بفرمایید
مشکل رنگ پریدگی را هم بگذارید بعد از تست ها صحبت کنیم.
فقط لطفا نتیجه را در تاپیک فیلتر UV و بنفش آپ بفرمایید.
دوستان گزارشاتی در مورد ایجاد نویز توسط فیلتر نا مرغوب داده بودند و اتفاقا تصمیم به خرید 6D داشت که با تعویض فیلتر مشکل رفع شد و از خرید دوربین منصرف شد!
ارادت
سلام دوباره ممنون از پاسخگوییتون فیلتر تقریبا ارزون قیمته اسمش هم Phottix ULTRA SLIM 1mm UV Protector Filter 77mm isهست ولی من قبلا بدون فیلتر هم تست کردم تفاوت مشهودی ندیدم دوست عزیز من بیشتر از نویز روی رنگ پریدگی عکس ها مشکل دارم که تو ایزو بالا رنگها بیشتر به سیاه و سفید مایل میشن .
خیر در حالت راو خیلی کمتر که با افزایش شادو تو تنظیمات رفع میشه
شاید جواب نده و یا انجام داده باشید
ولی یک بار Reset Factory کنید دوربین را ببینید درست نمی شود
در نهایت شاید با امکن User Define بشود مشکل را برطرف کرد.
در مورد تعویض دوربین هم بنظرم اگر برنامه جدی دارید بهتره به فکر تعویض برند باشید نه قطع دوربین
مثلا بروید سراغ نیکون و از این سری خرید بفرمایید.
ارادتمند