آخه من اینهمه آتلیه رفتم ندیدم عکاس لنزشو عوض کنه ؟ آیا واقعا لازمه جفتشو بگیرم؟؟
آخه من اینهمه آتلیه رفتم ندیدم عکاس لنزشو عوض کنه ؟ آیا واقعا لازمه جفتشو بگیرم؟؟
راستش انتخاب خودم در ابتدا 70-200 بود اما چند تا ریویو تو یوتیوب و سایت ها دیدم میگفتن این لنز برای تصویر برداری اصلا پیشنهاد نمیشه.
من بودجم برای لنز 2 میلیون تومان تا 2 میلیون و پانصد تومان هست. دوست دارم حدالامکان 2 تا لنز بخرم. اگر پیشنهادی دارید ممنون میشم راهنمایی کنید.
مرسی
سلام
من هفته پیش برای خرید لنز 250-55 IS II و تامرون 300-70 به چندین فروشگاه مراجع کردم (از جمهوری و انقلاب تا پایتخت و... ) قیمتی که برای کانون is II گرفتم از 400 بود تا 550 با گارانتی ایده ال ولی با قیمت های مختلف!!! چند سایت فروشگاه دوربین معتبر هم قیمت این لنزو 450 نوشتند که میشه آنلاین سفارش داد، مدل stm هم بین 750 تا 900 بود، یک فروشگاه هم در مرکز خرید گلستان مدل is را 950 میفروخت!!!!...
خواستید تهیه کنید حتما از فروشگاه معتبر خرید کنید. لنز تامرون هم فقط 2 جا موجود داشتند که قیمتش در یک فروشگاه 470 و در فروشگاه دیگر 600 بود...
در کل تصمیم گرفتم کمی صبر کنم و لنز Tamron SP 70-300mm f/4-5.6 Di VC یا Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM تهیه کنم قیمت هردوشون 1400 تا 1500 بود
Canon EOS 6D / Canon 16-35mm F4 / Canon 70-200mm F4 IS / Sigma 150mm F/2.8 / Jupiter-37A 135mm F3.5 / Zenit 58mm F2- Instagram
جناب چگینی و عطا جان ممنون میشم کمکم کنید و نظرتونو بگین.جناب چگینی لنز 55 250 چطور لنزیه؟
دوست عزیز قطعا جناب چگینی در این زمینه خیلی بهتر می تونند نظر بدند.
با اجازه ایشون و با نمونه عکسهایی که از این لنز دیدم و همچنین ریویوها، این لنز نسبت به قیمتی که داره لنز بسیار خوبیه. شارپنس خیلی خوبی داره و کاملا ارزش خرید داره.
تنها نکات منفی مربوط به مانت و بدنه پلاستیکی و کیفیت بوکه نه چندان دلچسب است و از نکات مثبت، کنترل خوب خطاهای اپتیکی مخصوصا ca و شارپنس بسیار خوب این لنز هست.
در کل با توجه به قیمت و کارایی، خرید این لنز پیشنهاد میشه.
موفق باشید.
لنز 55-25 IS لنز بدي نيست به شرطي كه انتظار خارق العاده اي از آن نداشته باشيم و توقعي به اندازه پولي كه بابت آن مي پردازيم داشته باشيم. از نظر كيفيت، قابل مقايسه با 18-55 است. يعني اگر از 18-55 راضي هستيم، از اين لنز هم راضي خواهيم بود!
لرزشگير خوبي دارد (خصوصاً ورژن IS II) و كيفيت خروجي آن تا حدود 170 م م نسبتاً قابل قبول است. ولي از آن پس افت مي كند. مزيت آن به جز قيمت ارزان، وزن سبك و ابعاد كوچك آن است .ضمناً اين لنز براي ماكروگرافي از حشرات نسبتاً بزرگ مانند سنجاقك و پروانه هاي بزرگ هم مناسب است.
اگر بتوانيد بيشتر هزينه كنيد (حدود دوبرابر يعني 900 هزار تومان) 55-250 STM گزينه بسيار بهتري است. اپتيك اين لنز خصوصاً در بازه 135 الي 250 م م بسيار بهبود پيدا كرده و كيفيت بسيار مناسبي دارد.