سلام
اگر موافق باشید برویم سر اصل مطلب، این موضوع عمق میدان با ریزه کاری های آن زمانی که بحث چاپ CoC یا ابعاد سنسور و ... ترکیبی از همه این موارد در نظر گرفته شود و معیار خروجی چاپ و زاویه دید باشد به خودی خود ابهام برانگیز هست، پیشنهاد میدهم راه ساده تری انتخاب کنید. ساده ترین راه احتمالاً کاربردی ترین آن هم هست.
بلاخره در بحث عمق میدان سر از این بحث هم در میآوریم اما سوال من این بود که با چه ایده ای بحث از این قسمت شروع شد؟ در واقع میخواستم بدانم ایده جدید بود؟
ما میتوانیم ثابت کنیم خروجی لنز 100 مکرو بهتر از لنز فیش آی جدید کانن طبق چارت ها MTF است، این موضوع خیلی هم غیر قابل درک نیست اما نهایتاً فقط همین موضوع ثابت خواهد شد مگر چیزی غیر از این است؟ موردی که خیلی متفاوت از بررسی شما بدون در نظر گرفتن کادر نیست. از منظر کاربردی بودن یا ساده تر دیدن
در بحث عمق میدان نسبت به ابعاد سنسور ساده ترین و گویا ترین جمله یا درب ورودی :) که دیده ام این جمله است که "با سنسور های فول فریم کنترل بهتری روی عمق میدان میتوان داشت"
شما فرض کردید تا کنون این بحث در فروم نشده و به قول فرمایش شما "( احتمالا دوستان هنوز اين مطلب رو نديدند يا جدي نگرفتند ) " و جسارت نباشه با هیجان سعی در اثبات ریاضی این موضوع نمودید. آخر مطلب هم می فرمایید کادر متفاوت است. بعد از این قسمت میخواهید نتیجه گیری کنید که دوستان از شبهه در میآیند؟
از منظر کاربردی بودن: با سنسور فول فریم میخواهیم یک ثبت تمام قد با لنز 85 میلیمتر داشته باشیم در همان مکان با همان فاصله روی سنسور های کراپ بخواهید ثبتی داشته باشید یک ثبت نیم تنه خواهد بود با کادری متفاوت و برداشتی دیگر... یا همانجا اگر بخواهید نیم تنه با فول فریم ثبتی داشته باشید با کراپ احتمالا یک عکس تمام چهره خواهد بود
سوال من مربوط به این قسمت بود که اثبات تفاوت عمق میدان تاثیری مهم تر از تفاوت در ماهیت کلی کادر خواهد داشت؟
البته این یک پیشنهاد است هر فردی میتواند برداشت خاص خود را داشته باشد. از نظر من نگاه به این بحث از این قسمتی که شما اشاره کردید چندان کاربردی نیست.
موفق باشید :)