دوستان چگونه میتونم اندازه دهانه لنزم رو متوجه شم؟
من یه فوجی 3300 دارم
میتونم روش هود نصب کنم؟
دوستان چگونه میتونم اندازه دهانه لنزم رو متوجه شم؟
من یه فوجی 3300 دارم
میتونم روش هود نصب کنم؟
سلام به هر دو عزيز
جناب قشقايي دو ارزش ميتواند داشته باشد يكي صرفا ارزش تئوري محض ( شايد چنين سوالي در يك آزمون علمي مطرح شود ... ) ديگر ارزشش اينست كه دوستان گلمون از شبهه در ميآن مثلا همون مثالي رو كه بهنام عزيز زدند ... در واقع كادر عوض ميشود و به دليل سايز سنسور مختلف ( در نتيجه عامل مختلف c در فرمول زير ) عمق ميدان عوض ميشود و سنسور كوچك تر ، عمق ميدان كوتاه تري ميدهد.
اثبات رو دو بار بررسي كردم اگر فرمول عمق ميدان چنين باشد :
هم رياضي قطعا اين حكم را ميدهد ( اتفاقا اثبات ناگواري هم ندارد اگر هم صلاح ميدونيد اثباتم رو همينجا بگذارم ) هم محاسبه گر آنلاين سايت dofmaster . هفده سانتي متر اختلاف عمق ميدان در وضعيت مشابه از دو سنسور مختلف، مقدار كمي نيست ( اشاره به همان مثال پست 1759 )
مگر غير اين است كه يك موضوع مبهم رو قطعي كرديم جناب قشقايي ؟ ارزشي ندارد از نظر شما ؟
FD master
شاهین به این نوشته در همان سایت که لینک دادی دقت کردی؟
Use the actual focal length of the lens for depth of field calculations. Theکراپفاکتور را در محاسبه فوکال لحاظ میکند!
calculator will automatically adjust for any "focal length multiplier" or "field
of view crop" for the selected camera.
x
.
آره وحيد جان . دقيقا بايد فوكال خود لنز جايگذاري شود نه معادلش. من هم در محاسباتم همين كار رو كردم. در فرمول
هم وضعيت همين است f مقدار فوكال لنز است بدون در نظر گرفتن كراپها.
N عدد ديافراگم است
s فاصله تا سوژه است
c هم كه همان شاه كليد بحث است Circle of confusion كه با تغيير سايز سنسور عوض ميشود و جدول مقادير مشخصي دارد.
FD master
Same focal length for both formatsنميدونم ادامه دادن اين بحث مفيد هست يا نه ولي در لينك معرفي شده از ويكيپديا توسط جناب اكبري صريحا اشاره شده كه سايز سنسور در عمق ميدان تاثير ندارد.
Many small-format digital SLR camera systems allow using many of the same lenses on both full-frame and “cropped format” cameras. If the subject distance is adjusted to provide the same field of view at the subject, at the same f-number and final-image size, the smaller format has more DOF, as with the “same picture” comparison above. But the pictures from the two formats will differ because of the different angles of view and the different viewpoints.If pictures are taken from the same distance using the same lens and f-number, and the final images are the same size, the original image (that recorded on the film or electronic sensor) from the smaller format requires greater enlargement for the same size final image, and the smaller format has less DOF. The pictures from the two formats will differ because of the different angles of view. If the larger format is cropped to the captured area of the smaller format, the final images will have the same angle of view, have been given the same enlargement, and have the same DOF.
دوستان الان دهانه لنز من چنده؟
من میخوام براش هود بخرم
Pic03.jpg
همچین چیزی ننوشته. بیشتر دقت کنیدنميدونم ادامه دادن اين بحث مفيد هست يا نه ولي در لينك معرفي شده از ويكيپديا توسط جناب اكبري صريحا اشاره شده كه سايز سنسور در عمق ميدان تاثير ندارد.
دوربین من کامپکت هست
من چون تا حالا از فیلتر استفاده نکردم نمی دونم دقیقا کجاش این شیار قرار میگیره
اینجا عکسای دربینمو میتونید ببینید
http://www.digikala.com/?Page=Album&...-S3300&Image=2