سلام
من هم نظرم رو در مورد فکوس و نقاط فکوس و عملکرد آن بگم البته یک نظر کلی :)
- حقیقت امر این است اگر دقیق و بی خطا بخواهیم در مورد عملکرد و چگونگی فکوس یک دوربین صحبت کنیم تقریباً امری محال است چون ندیده ام هیچ کارخانه ای این الگوریتم جهت رسیدن به یک فکوس دقیق و بی خطا مربوط به دوربین های تولیدی خود را جایی شرح داده باشد. این از این
- در مورد حرکت به سمت آفتاب ... من اعتقاد دارم شرایط بد نوری شاید تعبیری باشد که بتوان در این خصوص استفاده کرد که لزوماً یک شرایط کم نور نیست، شرایط بد نوری میتواند شامل نقاط پرنور هم باشد. یا به زبانی ساده سیستم فکوس دوربین میباید از 3 تا 255 تا 3 تا صفر قادر به فکوس باشد و هر دوربینی بیشترین محدوده را پوشش دهد احتمالا از سیستم فکوس مطلوب تری برخوردار است. بحث لنز فعلا این میان در نظر گرفته نشود همچنین سرعت فکوس لنز و دوربین
خیلی اطمینان ندارم اگر به سمت منبع نور زیادی چون آفتاب حرکت کنید دوربین فکوس کند.
- من فکر میکنم هر استفاده کننده ای میباید به رفتار و عملکرد فکوس دوربین خود مسلط باشد. فقط در این صورت میتوان بهترین نتیجه یا معقول ترین نتایج را بدست آورد با دقت به این رفتار ممکن است دوربین با چند نقطه فکوس فعال، منطقه دورتری را مناسب تشخیص داده و آنجا فکوس کند ( حالتی که انتخاب نقاط فکوس به اختیار دوربین باشد )
- و خیلی اطمینان ندارم رفتار هر دوربینی با دوربینی دیگر در فکوس یکسان باشد. من هیچ تعجب نمیکنم اگر دوربین D5000 نیکون جایی فکوس کرد که دوربین D3s قادر به فکوس نباشد. اما برآیند تمامی حالت از عملکرد دوربین D3s انتظار نتایج بهتری از سیستم فکوس پیشرفته آن میتوان داشت.
- و اینکه A-DEP مد در دوربین های کانن انتخاب نقاط فکوس با دلایلی دیگر انتخاب میشود
با دقت به این نکات و ... بطور کل با این دید، احتمالاً بتوان پذیرفت مناطقی که از کنتراست مطلوبی ( نسبت به عملکرد سیستم فکوس دوربین ) برخوردار باشند فکوس بهتری میتوانند در اختیار دوربین های امروزی قرار دهند و مواردی دیگر و نکاتی دیگر ... که دوستان اشاره خواهند کرد
موفق باشید :)