در یکی از مقالات سایت مربوط به ماکروگرافی حشرات در قسمت استفاده از لنز معکوس.
حالا دقیقاً نمیدونم چون اینجا صحبت از تکنیک لنز معکوس هست، فوکوس بی نهایت آورده شده یا ... ؟
در یکی از مقالات سایت مربوط به ماکروگرافی حشرات در قسمت استفاده از لنز معکوس.
حالا دقیقاً نمیدونم چون اینجا صحبت از تکنیک لنز معکوس هست، فوکوس بی نهایت آورده شده یا ... ؟
فکر کنم منظور همون هایپرفوکال باشه... چند جای دیگه (از افراد غیر حرفهای البته) این اسطلاح رو شنیده بودم... بعضی از دوربین های کامپکت (یه مدل کداکش رو دیدم) یه وضعیت دارن که بازه فکوسشون تقریبان بی نهایته (مثل دوربین های point and shoot فیلمی یا دوربین های بدون فکوس موبایل ها)؛ این مود به فکوس بینهایت معروف شده، یعنی از یه فاصله نزدیک به دوربین تا بینهایت، تقریبا فکوس مطلوب رو داریم (تعریف هایپرفوکال هم همینه دیگه، نقطه ای که اگه روش فکوس کنیم، تقریبا همه جا (در واقع از قدری جلو تر از اون نقطه تا بی نهایت) فکوسه)<br>پ.ن: جالب اینجاست که من چندین بار با این موضوه مواجه شدم که افرادی تعریفی که من نوشتم رو با تعریف جناب عبدالپناه قاطی کردن و به این نتیجه رسیدن که برای داشتن بیشترین بازه فکوس مطلوب، باید رینگ فکوس رو تا آخر بچرخونن!!!!! :)
با سلامدر یکی از مقالات سایت مربوط به ماکروگرافی حشرات در قسمت استفاده از لنز معکوس.
فکر کنم منظورشون اینه:
از دست دادن فوکوس بی نهایت در ماکروگرافی با لنز معکوس
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
درود بر شما
من تجربه استفاده از چند مدل فیلتر UV بر روی چند مدل لنز داشتم ولی همیشه تصویر بدون فیل تر بهتر از با فیل تر بوده که فکر میکردم از کیفیت پائین لنز یا فیل تر باشه...اخیرا از لنز 105-24 Canon استفاده میکنم ولی بازم مشکل افت کیفیت رو دارم.
حالا سوالم اینه که آیا فیل تری هست که تاثیری توی کیفیت نزاره؟ چون از لحاظ تئوری فکر میکنم فیل تر UV می بایست در عکاسی از طبیعت اسمون شفاف تری بده که در عمل من بهش نرسیدم!
و سوال بعدی اینکه آیا اصلا لزومی به استفاده از این فیل تر هست و یا اینکه میشه کلا بی خیالش شد؟
سپاس
در مملکتی که امضا حتما باید خط خطی باشه و یا اشکال هندسی داشته باشه و نمیشه اسم و فامیلت رو با دست خط خودت به عنوان امضا بنویسی ،نمی دونم چه امضایی بذارم پس انگشت میزنم
سپاس برای وقتی که گذاشتید
خیر ... در مورد اثر فیلتر پلاریزه دقیقا میدونم و استفاده کردم...مشکل من در رابطه با فیلتر UV اینه که عکس با فیلتر نسبت به بدون فیلتر انگار مه آلود میشه...البته این اثر اون قدر زیاد نیست که برای هر کسی مشهود باشه و فقط وقتی دو عکس در شرایط یکسان نوری بگیرم و کنار هم بزارم با دقت میشه تفاوت رو حس کرد...
بازم جواب سوال دومم رو نگرفتم :)
آیا لزومی به استفاده از فیلتر UV هست؟