سلام
کسی از تنظیمات 50 دی خبر داره که تو سرعت شاتر های پایین آینه همیشه باز باشه تا چندین شات زده بشه
سلام
کسی از تنظیمات 50 دی خبر داره که تو سرعت شاتر های پایین آینه همیشه باز باشه تا چندین شات زده بشه
اگر یک حرفه را 100سال دنبال کنید در آن موفق خواهید شد.
bugs a rainforest adventure
omid golzar
آینه در slr ها 2 حالت بیشتر نداره. به 50D یا مدل هم مربوط نیست.
1- mirror lock up : برای لرزش کمتر آینه 2 ثانیه قبل از کنار رفتن پرده شاتر بالا می رود.
2- سرعت شاتر B : بالا رفتن آینه و تنظیم پرده شاتر تا زمانی که دگمه شاتر یا ریموت مجدد فشرده شود. از 30 ثانیه تا وقتی باطری تموم بشه.
جملهجور در نمی آید مگر اینکه آینه ای نباشه.مثل mirrorless هاآینه همیشه باز باشه تا چندین شات زده بشه
منظورم از 50D همون کنون بود.
پس کاری نمیشه کرد که آینه همیشه باز بمونه مثلا تا 10 الی .............
اگر یک حرفه را 100سال دنبال کنید در آن موفق خواهید شد.
bugs a rainforest adventure
omid golzar
البته یادم میاد که قبلاً در مقاله ای خوندم که برخی از دیجیتالها این امکان رو دارن و برای حذف صدا و حذف لرزش آینه.
البته اگر برای عدم لرزش بخواهید استفاده کنید این امکان در بیشتر دوربین ها وجود داره که قبل از چکاندن شاتر به مدت یک ثانیه مکث بین حرکت آینه و ثبت تصویر بوجود می آید.
ای کاش هدفتون رو هم بفرمائید
گویا این امکان که آینه برای عکاسی پیدرپی کلاً بالا بماند، در بعضی از دوربینها (مثلاً 1D mkIII) هست، که در CFهای آن فعال میشود (البته الان که گوگلیدم، متوجه شدم).
پ.ن. این پرسش فلسفی برای بنده هم پیش آمده بود که «اصلاً چرا (؟) باید در حالت عکاسی پیدرپی، آینه قبل از هر بار زدن شاتر، بالا و پایین شود»! که هم باعث لرزش شود و هم استهلاک؟ و متأسفانه هیچ جوابی پیدا نکردم.
تنها توجیهی که توسط خودم برای این حرکت پیدا کردم این بود که سوژه بین هر شات دیده شود! یا اینکه مثلاً در حالت Al Servo بین هر شات امکان فکوس کردن باشد!!
حداقل اگر دلیل این موضوع را کسی میداند، ما را هم بینصیب نگذارد ، و ما را از این یأس فلسفی نجات دهد.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson