چطوری بعضی از عکسها تو گالری HDR هستند ولی تو توضیحش نوشته تک شات ؟ چطور میتونیم تک شات رو HDR کنیم... سپاس از راهنماییتون
چطوری بعضی از عکسها تو گالری HDR هستند ولی تو توضیحش نوشته تک شات ؟ چطور میتونیم تک شات رو HDR کنیم... سپاس از راهنماییتون
سلام
فرق بین Focus Mode (A ,s,c( با AF-Area Mode چیست؟
در صورت امکان لطفا یک منبع فارسی برای این موضوع معرفی نمایید
متاسفانه درفترچه دوربین به زبان انگلیسی هست و من با خواندن آن کاملا گیج شدم
با تشکر
سلام،
چند هفته پیش در تاپیک Large Format کمی درموردش نوشته بودم: عکاسی Large Format
خوب باشید.
کاوه!
[EYES] [576 Megapixel Retina] [2 x Natural 22.3mm F3.2] [ISO 1 -800]
سلام
مدتیه سوالی برام پیش اومده که گفتم جوابش و اینجا پیگیر بشم ...
متوجه مفهوم دقیق بزرگنمانمایی یک به یک که توی لنزای ماکرو وجود داره نمیشم ... یعنی دقیقا سوژه موقع عکاسی چند برابر میشه ؟
If you want to find your prince , you will have to kiss a lot of frogs
سلام.
یعنی اندازۀ سوژه با اندازۀ تصویر ایجاد شده بر روی سنسور برابر باشد.
این نسبت 1:1 هیچ ارتباطی به اندازۀ سنسور ندارد، و از مشخصات و تواناییهای لنز است. ولی در صورتی که سایز سنسور و سوژه را بدانید، میتوانید میزان بزرگنمایی یک لنز را که مثلاً 1:1، 1:2 یا هرچه، را محاسبه کنید.
طبق فرمایش شما چطور وقتی ارتباطی به اندازه سنسور نداره برای دانستن میزان بزرگنمایی احتیاج به دانستن اندازه سنسور و سوژه داریم ؟این نسبت 1:1 هیچ ارتباطی به اندازۀ سنسور ندارد، و از مشخصات و تواناییهای لنز است. ولی در صورتی که سایز سنسور و سوژه را بدانید، میتوانید میزان بزرگنمایی یک لنز را که مثلاً 1:1، 1:2 یا هرچه، را محاسبه کنید.
If you want to find your prince , you will have to kiss a lot of frogs
ویرایش توسط AliShamshirian : Thursday 16 February 2012 در ساعت 16:41
گفتم، مقدار بزرگنمایی فقط به لنز مربوطه، اما اگر بخواهید محاسبهاش کنید تا ببینید مثلاً الان بزرگنمایی شما 1:1 است، یا 1:2 یا هرچه، میتوانید از این ابعاد استفاده کنید...
07.jpg
مثلاً در شکل بالا طول سنسور 22مم بوده، و تصویر 33مم از خطکش، این طول را پر کرده، پس بزرگنمایی برابر است با 22مم بر 33مم، یا 1:1.5
اما در شکل زیر، 22مم از خطکش طول سنسور را پر کرده، چون طول سنسور هم 22مم است، یعنی الان اندازۀ تصویر با اندازۀ سوژه اصلی (خطکش) برابر است و نسبت بزرگنمایی 1:1 است.
08.jpg