سلام
جناب چگینی
این تاپیک را خوانده اید؟
Focusing Screen
سلام
جناب چگینی
این تاپیک را خوانده اید؟
Focusing Screen
محمد ذبیح مند | مقالات سایت عکاسی | لینک مقالات سایت
ممنونم. آن تاپیک را - البته بعد از طرح سوالم- یافتم و به طورکامل خواندم که بسیار هم جالب بود ولی جواب سوالاتم از قبیل این که آیا در ایران قابل تهیه هست یا خیر و همچنین تجربیات استفاده از فوکوسینگ اسکرین (مانند تاثیر احتمالی بر اتوفوکوس و نورسنجی) را در آن تاپیک نیافتم.
ارادتمند
پرسشی داشتم.روی لنز بنده که Canon می باشد ( 300-70 ) نوشته شده است فاصله برای ماکرو 1.2 متر.حال اگر هر ثبتی از این فاصله داشته باشیم و سوژه هم حیواناتی نظیر مارمولک، سنجاقک ، سوسک ، پروانه و ... باشد این ثبت در دسته ماکرو قرار می گیرد؟ اگر از گل ثبتی داشته باشیم ماکرو می شود یا طبیعت ؟
همه چیز تا وقتی برای دیگران اتفاق می افتد شوخی و تفریح است.
این واژه ی ماکروی 1.2m، یعنی مینیمم فاصله ای که لنز شما با سوژه باید داشته باشد تا فکوس کند، 120cm است.
ماکرو بودن یک عکس، یعنی مثلاً اگر از یک مربع که 1cm x 1cm عکسی گرفتید که ابعاد تصویر تشکیل شده اش بر روی سنسور دوربین شما همان 1x1 و یا حتی بزرگتر، شد، ماکرو بحساب میاید، در غیر اینصورت CloseUP محسوب خواهد شد. پارامتری برای تمامی لنزها تحت عنوان Magnification عنوان میشود ... این پارامتر برای لنزهای مکرو، 1:1 یا بیشتر، ولی برای لنزهای غیر ماکرو، کمتر است.
همین Magnificatio است که تعیین میکند یک لنز ماکرو است یاخیر ... صرف درج آن واژه ی "Macro 1.2m"، لنزی ماکرو نخواهد بود
پیروز باشید.
سلام
من هم یک سوال داشتم هرچی زور زدم نپرسم نشد در بعضی از عکس های ماکرو دوستان در پاین عکس نوشته اند ( متشکل از 60 شات ) یا یه چیزی تو همین مایه ها من که نفهمیدم یعنی چی 60 تا عکس کوچک بوده شده این عکس یا 60 شات گرفته یکیش خوب درآمده خلاصه نفهمیدم یه جوری به من هم بگید ماجرا از چه قرار من هم بفهمم صواب داره
نه دوست عزیز
متشکل از 60 شات یعنی 60 تا عکس گرفته شده و با نرم افزارهای مخصوص این کار ( Stacking ) بر هم منطبق شده . علت هم اینه که در عکاسی با لنز معکوس عمق میدان بسیار کمه و فقط قسمت کمی از سوژه در فوکوس قرار میگیره . بنابر این باید تعداد عکس زیادی با فوکوس در نقاط مختلف سوژه گرفته بشه و در نهایت با تکنیک stacking ( که مقالات زیادی هم در سایت درباره اش موجوده ) تصویری با فوکوس کامل به دست بیاد.
برای اطلاعات بیشتر مراجعه کنید به
استکینگ. همه چیز در مورد استکینگ
ویرایش توسط peiman_h : Thursday 19 July 2012 در ساعت 22:20 دلیل: افزودن لینک منبع
وقتی آنچه را دارید می بخشید ، آنچه را نیاز دارید به دست خواهید آوردپیمان هاشم زاده
بفرمایید این دو تا برنامه در مورد استکینگ
Helicon Focus 5.2
دانلود Combine ZM 64bit & 32bit
فکر کنم خوب نگردیده بودید
پی نوشت :
با توجه به بهبود سیستم جستجو ، خیلی راحت تر از قبل میشه عناوین و مطالبی رو که مد نظر دارید در سایت پیدا کرده و از اونها استفاده کنید .
وقتی آنچه را دارید می بخشید ، آنچه را نیاز دارید به دست خواهید آوردپیمان هاشم زاده
سلام عرض میکنم خدمت دوستان. نمیدونم جایه درستی سوالمو مطرح میکنم یا نه اگر اشتباه بود لطفا راهنمایی کنن بعد پاک کنن . میخواستم ببینم رو چه مودی بهتری جواب رو برای استفاده از ریموت کنترل میگیرم.( عکاسی از آب در حال حرکت )خیلی ممنون