سلام
گویا دانلود PDF برای بعضی دوستان با درد سر همراه است. شایدم گیر Persiangig است! خدا داند.
یک فایل زیپ شده، مجدد آپلود کردم:
پرشین گیگ - دانلود - poses.zip
.
دوستان سلام من یه سوال دارم ولی فکر کنم خیلی مبتدی باشه ولی خیلی باهاش برخورد میکنم و اصلا نمیدونم منظور از این قضیه چی هستیش
سوال من اینه که در خیلی از موارد که دوستان یا عکاس های دیگه عکسی گرفتن رو برای نمایش قرار میدن (اکثرا در مورد ماکرو و نجوم صدق میکنه) در توضیحات عکسشون میگن که مثلا عکس در ۲۰ شات گرفته شده منظورشون از این ۲۰ شات مربوط به چی هستش یعنی چه چیزی توی این ۲۰ شاتی که میگیرند فرق داره یا چه چیزی رو میخوان اصلاح کنن که این تعداد شات رو میگیرند مثلا خیلی در مورد عکس برداری ماکرو و نجوم دیدم که گفته شده که این عکس در چند شات گرفت شده که من هیچ چیز خاصی توی اون عکس نمیبینم مثلا نه عمق میدان قابل توجه یا چیز های دیگه
و یه سوال دیگه هم برام پیش میاد که این شات ها رو چه جوری با هم یکی میکنن که عکس نهایی رو ارائه میکنن
خیلی ممنون
برای ماکرو ازعمق میدان کم استفاده میشه و باعث میشه چند صدم میلیمتر بیشتر در فوکوس نباشه و برای همین مثلا 50 تا عکس گرفته میشه با نقاط فوکوس مختلف و با ترکیب اینها توسط نرامفزارهای مخصوص عکسی بدست میاد که سوژه کامل در فوکوس باشه
برای نجوم هم حرکت ستارگان و زمین به این صورت ثبت میشه چون مکان ستارگان در عکس اول و آخر با هم تفاوت داره و با ترکیب این عکسها اون حرکت ثبت میشه
خیلی ممنون از پاسخ خوب و سریع تون
یه سوال دیگه این عکس ها رو با فتوشاپ یا لایت روم ترکیب میکنن یا نرم افزار خاص لازم است برای این کار
و اما برای نجوم : بعضی از عکس هایی که دیدم و با چندین شات گرفته شده بودند عکس ها اصلا با هم اختلاف زمانی زیاد نداشتند یعنی در واقع حرکت زمین روشون تاثیری نداشت در مورد اون ها هم دلیل خاصی داره ؟
باز هم ممنون
با سلام
يك سوال از خدمت اساتيد محترم
آيا اين درست است كه اگر سوژه سفيدرنگي در تصوير باشد، White Balance با دقت بيشتري انجام مي گيرد و اگر سوژه سفيدرنگي در كادر نباشد، بايد از يك جسم كاملاً سفيد استفاده شود؟
در صورت پاسخ صحيح، يعني اگر سوژه سفيدي در كادر باشد تا 80 درصد مي توانيم بگوييم رنگ ها به درستي پردازش مي شوند؟
متشكرم
دقیقش این است که از کارت خاکستری استفاده کنید.
البته شنیدم برخی، از یک برگ دستمال کاغذی هم برای تنظیم تراز سفیدی استفاده میکنند. البته که دقیق نیست و بعید است دقتش به 80% هم برسد.
چون، تولید رنگ سفیدی که بواقعیت خیلی نزدیک باشد، برای سازندگان آن جسمهای کاملاً سفید، اصلاً بعنوان یک دغدغه نبوده و نمیتواند ملاکی برای حصول به تنظیم تراز سفیدی با دقتی بالا برای یک عکاس باشد.
اگر برای عکاس، قضیه خیلی مهم نباشد و بخواهد دیمی و ارزان، کار را تمام کند، همان جسم مثلاً سفید ... و اگر حساسیت داشته باشد، یک کارت خاکستری پدر و مادر دار، و اگر خیلی حساسیت داشته باشد، یک کالرچارت چاره ی کار است.
سؤالي در مورد f (عدد ديافراگم) ، نحوه محاسبه f لنز داشتم و اينكه رابطه اي با قطر دايره تصوير دارد يا نه؟
اگر كسي بتواند فرمولي معرفي كند تمامي سؤالاتم به جواب ميرسد
با تشكر
برای مطالعه ی بیشتر: f-number
f-number یک عدد نسبی است، بنابراین نباید با قطر دایره تصویر، رابطه ای داشته باشد.