بله ميتونيد استفاده كنيد.
معمولا كنتراست تصوير افت خاصي ندارد اما بسته به مرغوبيت يا عدم مرغوبيت فيلتر ، رزولوشن يا وضوح تصويرتان گاهي به شدت افت پيدا ميكند بخصوص در گوشه ها .
در كل خيلي مفيد نيستند مگر از ناچاري و آن هم مواردي خاص ازجمله فيلترهاي ريناكس
ویرایش توسط شاهین اکبری : Monday 23 July 2012 در ساعت 03:48
بله کاملا درسته ماکرو رو خیلی عالی میگیره
ولی اکثر مواقع نیاز به نور پردازی دقیقتری دارم که ایجاب این رو میکنه کمی از سوژه فاصله بگیرم
همچنین افزایش بزرگنمایی در فواصل نزدیک!
متشکر
پس خیلی ارزش خرج کردن رو وقتی میتونم ماکرو استفاده کنم نداره!
-----
هم کوروش عزیز و جناب اکبری متشکر که وقت گذاشتید!
البته همونطور كه گفتيد مد ماكرو نميتونه كار فيلتر رو انجام بده. آقاي مجید مومنی مقدم ميتونند بهتر كمكتون كنند ايشون فيلتر كلوزآپ ريناكس داشته اند
درود
باز هم بابت پاسخ های قبلی دوستان سپاسگذارم!
------
چند روز پیش مهمانی دعوت شدم ولی متاسفانه برای گرفتن عکس مشکل داشتم تنظیمات داخل خانه برای عکس های دست جمعی رو هنوز متاسفانه خیلی اطلاعات ندارم!
عکس ها هم تعریفی ندارند روی حالت های EXR و اوتوماتیک!
Fuji Film HS20
اگه راهنمایی خاصی دارید مارو هم بی نصیب نزارید!
پیشاپیش متشکر!
با سلام
در مورد فیلتر ها اگه از نظر بودجه مشکلی نیست با کیفیتش رو بگیرید مثل هویا و مطمئن باشید ارزش خرید رو داره .
با یک نگاه به عکس ها جناب کلاهی نژاد که با فیلتر +4 هویا گرفته شده به این موضوع پی میبرید http://aks.akkasee.com/users/33180/photos/ .
البته نقش s200 سالار رو هم نباید این وسط نادیده گرفت
من خودم هم از این فیلتر ها استفاده می کنم(از نوع بی کیفیتش) منتها زیاد تعریفی نداره تا +2 قابل استفاده است و از اون به بعد افت شارینس شدید و خطاهای رنگی آزار دهنده به وجود میاد . اما باز هم راضی هستم . این دونمونه از عکسهایی که با فیلتر +2 گرفتم
عکسهای ماکرو Macro Photography
عکسهای ماکرو Macro Photography
در کل حتی بی کیفیتش هم به نوعی کار راه انداز است و ارزش خرید دارد .
یک توصیه اگر خاستید بی کیفیتش رو بگیرید یک پکی بگیرید که فقط +1 . +2 . +4 داشته باشه . +10 به هیچ دردی نمی خوره و کلا همه جا فلو می شه و هیچ جا هم شارپ نیست .
ویرایش توسط auditore : Tuesday 24 July 2012 در ساعت 19:53
پیمان شکوری من
Nikon d7100 +sigma 20mm1.4 art . nikkor 50mm f1.8g + sigma 150mm macro
Manfrotto 290dual . Manfrotto 804
Tifoto ball head
با سلام.
يك مشكل برام پيش اومده، من وقتي فايلهاي Raw رو در نرم افزار Acr باز ميكنم درجه هاي نور وكنتراست خيلي به سمت بالا وپائين حركت كرده وخيلي بهم ريخته است. ممنون ميشم دوستان بگن ايراد كار از كجاست.
دوربينمم 5D مارك2 و ps 5
فکر کنم درست متوجه سوالتون نشدم. ولی اگه درست فهمیده باشم مشکل خاصی پیش نیومده فقط با موس اونا رو به حالت اول برگردونید یا رو گزینه دیفالت کلیک کنید.
D810 -- 24-120 -- Tamron 15-30 -- Tamron 150-600 -- 20 f/2.8 -- 70-300 VR -- 35 f/1.8 -- Tamron 19-35علیرضا اخلاقی