سلامدوستان لطفا در مورد تکنیک focus and recompos یکم توضیح بدید. منظور همون فوکوس رویه نقطه مورد نظر توسط نقطه فوکوس مرکزی دوربین و قفل فوکوس و بعد کادر بندی و تغیر کادر هست طوری که نقطه فوکوس وسط کادر نباشد؟ اگه اینطوری هست چرا با نقاط فوکوس کناری فوکوس نمیکنیم؟ دوربین 7 دی همه نقاط فوکوسش کراس هست پس فکر کنم احتیاجی نباشد به این کار؟؟!!
تویه مقالات و فروم سایت چیزی پیدا نکردم !
خب قبلا در دوربینها معمولا فقط نقطه وسط cross type بود و از نقطه مرکزی برای فوکوس استفاده می کردند. اما با پیشرفت سیستم های فوکوس تا حدودی این مشکل برطرف شده و با نقاط کناری هم میشه فوکوس سریع و دقیق داشت. اما هنوز هم عده ای عادت دارند که از نقطه مرکزی استفاده کنند.
فوکوس در چه مدی هست؟ اگر در مد Auto یا Continuous باشد نقطه فوکوس تغییر می کند.ب سلام
من هم 1سوال در مورد فوکوس کردن دارم
این جمله رو بارها به شکل های مختلف خوندم
((برای فوکوس کردن ابتدا روی سوژه مورد نظر گرفته نیم شاتر سپس در حالی که دکمه شاتر را تا نیمه نگه داشتید کادر مورد نظر را طبق قانون 1/3 ببندید و دکمه شاتر را تا آخر قشار دهید)))
من تمام این کارا ها رو به همین ترتیب انجام میدم اما در کادر بندی جدید نفطه فوکوس هم جابجا شده و اون نقطه ای که قبلا فوکوس صورت گرفته نیست
ممنون میشم کمکم کنید