با توجه به اینکه برای وب خروجی میگیریم، کیفیت بین ۷۰ تا ۱۰۰ با توجه به سایز مورد نظر، با یک کیفیت دیده میشه ولی تفاوت حجم زیادی خواهد داشت. بلور ۰/۱ درصد هم برای این هست که در عکسهایی که شارپنس بالایی دارند، برخی سرویس های وب (مثل فیسبوک) عمل کاهش شارپنس رو اعمال میکنند، که گاها باعث تخریب عکس میشه. بطور تجربی روی این عدد، تخریب خیلی کم میشه و البته شارپنس تحت تأثیر زیادی قرار نمیگیره.
پاینده باشید
سلام و ارادت به همه دوستان و اساتید
سئوال دارم: من برای فوکوس اتومات بر شی مورد نظر مشکل دارم. دوربینم 700 دی هست با لنز کیت 18-55. دقیقا" بلد نیستم چطوری روی قسمتی از سوژه فوکوس کنم. بیشتر اوقات الله بختکی فوکوس می کنم. مثلا" می خوام از چشم فوکوس کنم می افته رو لب یا جای دیگه. تو رو خدا راهنمایی ام کنید
در عکاسی ماکرو بعضی وقت ها می گن از لنز معکوس استفاده می کنیم .
این یعنی چی ؟ مثلا منی که مارک 3 دارم چطوری می تونم ب ینز 105-24 همچین کاری رو انجام بدم ؟ سپاس
سلام
بهتر است از فكوس تك نقطهاي استفاده كنيد. مي توانيد اول كادر را ببنديد، بعد نزديكترين نقطه فكوس نزديك به منطقه اي كه مي خواهيد فكوس روي آن باشد، انتخاب كنيد و سپس فكوس كنيد و عكس بگيريد.
مي توانيد از روش فكوس و Recompose هم استفاده كنيد. يعني دكمه فكوس را در Custom function ها چيزي غير از دكمه شاتر انتخاب كنيد. سپس با مطمئن ترين نقطه فكوس دوربينتان (براي شما همان تك نقطه فكوس مركزي) فكوس كنيد. سپس بدون جابجايي دوربين و فقط با اندكي چرخاندن كادربندي كنيد و سپس دكمه شاتر را فشار دهيد.
Who knows, Who knows
Who knows, which way the whirlwind blows
Or where the trail of tomorrow goes
For a man without a star
از لنز معكوس براي بزرگنمايي هاي زياد در ماكروگرافي استفاده ميشه
به اين حالت كه لنز هر چه وايدتر باشه، در حالت معكوس به شما بزرگنمايي بيشتري ميده
عموماً هم از لنزهاي زوم و گرونقيمت براي Reverse كردن استفاده نميكنند
مثلاً يه ٢٤ ارزون ميتونه گزينهء مناسبي باشه براي اينكار
دوستان ماكروكار پيشنهادهاي بهتري ميتونن بهتون بدن
ضمناً معكوس كردن به مارك ٣ يا 40D بودن دوربين، ربطي نداره، فقط وايد بودن لنزي كه قراره معكوس بشه مهمه
دوستان عزیز به دنبال یک تصویر یا ویدئو در مورد عملکرد دوربین و اجزای دوربین در حالت فوکوس آن هم در لایو ویو هستم
یعنی توضیح دقیق و ترتیب عملکرد داخلی دوربین برای فوکوس در لایوویو!
ممنون میشوم اگر اطلاعاتی در اختیار دارید...
سلام به همگی
ببخشید بنده واسه اصلاح و رتوش عکس هام بیشتر از acdsee استفاده میکنم میخواستم ببینم شما از چه برنامه ای جهت شارپ کردن عکس و.... استفاده میکنید؟
ببخشید یه سوال دیگه هم دارم
کتاب های عکاسی رو از کجا میتونم بفهمم کدوم مناسبه منه؟ و از کجا میتونم تهیه کنم؟ و کجا اطلاعاتی مربوط به اون ها وجود داره ؟