instagram: niazch
کتابهاب زیادی تو زمینهءعکاسی وجود داره که اسامی یه تعداد از اونها رو میتونید از لینک <فروشگاه> در بالای همین صفحه ببینید که طبقه بندی هم شده.
همینطور تو فروشگاه های شهر کتاب، غرفه های هنر و سینما و عکاسی و یا کتابفروشیهای روبروی دانشگاه تهران که تقریبا زمینهءکاریشون کتب هنره
کتابهای انگلیسی هم بصورت PDF در اینترنت بسیار زیاده و لینک خیلی هاشون رو در یکی از تاپیکهای همین فروم (که اسم دقیقش خاطرم نیست) میتونید پیدا کنید (که توسط دوستان همین فروم در اون تاپیک بصورت لینک و توضیحات خلاصه، گردآوری شده)
ضمن اینکه تو گوگل هم میتونید به منابع زیادی (چه فارسی و چه انگلیسی) برسید
در این تاپیک می توانید اطلاعات مفیدی پیدا کنید :
ماکروگرافی با لنز معکوس
موفق باشید .
ویرایش توسط moma.shir : Tuesday 21 January 2014 در ساعت 18:41
محمد علی شیرزاده
تجهيزات من
یک سوال
وقتی نمیشه دوربین رو (با توجه به آن چه که در دفترچه دوربین آمده) به زیر ۰ درجه سانتیگراد برد پس در فصل سرما چه باید کرد؟
ممنون میشم لطف کنید و پاسخ دهید
سلام
من تصور میکنم شدت سرما حالا زیر صفر و یکم بالا پایین تبعا نباید به دوربین اسیبی بزنه .(تا وقتی که اب یا مایعی در اون نفوذ کنه)فقط میماند مشکل باطریها که کارایی خود را از دست میدهند یا بهتر بگویم افت میکنن.که با باطری یدک و غیره حل میشود وهمیطور توصیه شده که از قفل اینه استفاده نشه و ..در مورد لنز چیزی نمیدانم اساتید که در این شرایط کار کرده اند میتوانن بهتر توضیح دهند
درود
اگر عکسی سایز و رزولیشن پایینی داشته باشه و بخوایم با سایز بزرگ (مثلا" 100 در 70) چاپ کنیم میشه اول اون عکس رو با کمی ادیت تو سایز کوچیک چاپ کرد و بعد اسکن رزولیشن بالا ازش گرفت و با کیفیت بهتر (البته بعد از ادیت دوباره) با همون سایز بزرگ چاپش کرد؟
عکس ما 72dpi هست و سایزش 30 در 40 حدودا".من میخوام بعد از ادیت و کمی شارپ سازی و .... اون رو 20 در 30 چاپ کنم.و بعد از اون عکس چاپ شده یه اسکن 1200dpi بگیرم و دوباره لکه ها و ... رو رفع کنم.
میخاوم ببینم شارپنس و کیفیت اون عکسی که بعدا" میخوام 100 در 70 چاپ کنم انقدر میشه که زیاد بد نباشه؟
پیشنهاد شما چیه؟ یه ذره کار حساسه و عکس هم متاسفانه قدیمی نیست (اگه قدیمی بود باز کمبود شارپنس و ... زیاد مهم نبود) در اصل یه عکس HD از داخل یه هتل هست که قراره شخصی بزنه به دفتر کارش
CACTUS.HOSSEIN=INSTAGRAM
CANON M5 + 15-45 / 50MM F1.8 STM / Yongnuo 600ex-rt*2 / Yongnuo YN-E3-RT
سلام
اصولا برای هر دستگاه الکترونیکی محدوده دمایی و رطوبت مشخصی تعیین میکنند که با توجه به المانهای به کار رفته در انها می باشد.دما تاثیر مستقیم بر روی کارایی قطعات الکترونیکی دارد و اگر در دمای زیر صفر از ان دستگاه استفاده شود خروجی ها مطابق با انچه کارخانه پیش بینی کرده نمیشود و کمی تغییر میکنند که شاید تاثیر ان بر روی عکس در دماهای نزدیک به صفر محسوس نباشد.به عنوان مثال برای 5D Mark III ذکر شده 0-40 درجه که به جرات میتونم بگم در خارج از این دماها هم باهاش عکاسی میشه و اگه نشه به دردی نمیخوره!!! نمونش هم در کویر و یا عکاسی اسمان شب که در زمستانها معمولا در دمای زیر صفر است و حتی از نظر نویز در سرما نتیجه بهتر خواهد بود!
باطری هم عامل دیگری است که دوستمون در موردش توضیح دادند…
به عنوان مثال در مشخصات 5D Mark III در قسمت عمر باطری نوشته شده:
(Approx. 950 (at 23°C, AE 50%, FE 50%
850 (at 0°C, AE 50%, FE 50%)
حالا این معنیش این نیست که زیر صفر باطریش از کار میفته بلکه به این معنی است که ممکنه در مثلا دمای ۱۰ درجه زیر صفر تعداد شات بشه ۶۰۰ تا...
نکته بعدی تاثیر دما بر روی قطعات مکانیکی و عملکرد اونها هستش ( انبساط و انقباض ) که باز هم معنیش این نیست که از کار میفتن در دمای خارج از محدوده ذکر شده کارخانه بلکه به این معناست که کارایی انها کمی تغییر میکند و باز هم شاید در خروجی عکس برای ما محسوس نباشد بلکه در شرایط تست آزمایشگاهی مشهود است.به عنوان مثال سرعت شاتر که اگر گفته میشود ۳۰ ثانیه تا ۱/۸۰۰۰ ثانیه ممکن است در دمای ۱۰ درجه زیر صفر وقتی شما شاتر را بر روی ۱/۸۰۰۰ تنظیم میکنی عملا زمان نوردهی ۱/۸۰۰۵ ثانیه بشود و یا بیشتر...
و یا نفوذ پذیری در برابر رطوبت و گرد و غبار به همان علت انبساط و انقباض قطعات….
خلاصه اینکه کارخونه میگه اگه بردیش توی دمای زیر صفر و یا بالای ۴۰ و دوربینت اشکالی براش پیش اومد به من ربطی نداره
در لینک زیر نکات جالبی را خواهید یافت که کاربردی هستند
Tips on photographing in sub-zero temperatures
https://nikoneurope-en.custhelp.com/...ail/a_id/48436