در لنزهایی که نشانگر عمق میدان ندارن، فوکوس بی نهایت کحاس ؟
چطور بفهمیم حلقه رینگ فوکوس روی بی نهایت قرار داره ؟
جایی خونده بودم بعضی لنزها فوکوس روی فرای بی نهایت دارن، معنی این جمله چی میتونه باشه ؟
متشکر
در لنزهایی که نشانگر عمق میدان ندارن، فوکوس بی نهایت کحاس ؟
چطور بفهمیم حلقه رینگ فوکوس روی بی نهایت قرار داره ؟
جایی خونده بودم بعضی لنزها فوکوس روی فرای بی نهایت دارن، معنی این جمله چی میتونه باشه ؟
متشکر
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
دوست عزیز اعداد یاد شده نشان از مساحت هر پیکسل دارد که به واحد پیکو متر مربع بیان میشود. بدیهی هست که هر چقدر این اندازه ( برای یک پیکسل ) بزرگتر باشد، فتو دیودها فوتونهای نوری بیشتری رو می تونند جذب کنند که منجر به بهتر شدن کیفیت عکس خواهد شد.
البته این مقدار محاسبات و حساب و کتابی دارد و مساله تراکم پیکسلی هم مطرح هست ولی در کل اندازه پیکسل بزرگتر به دلایلی که عرض کردم بهتر است.
دوست گرامی فرای بینهایت به احتمال زیاد همون Hyper Focal Distance هست که دوستان در پستهای قبلی به طور مفصل توضیح دادند.
اما اگه منظورتون از پیدا کردن فوکوس بینهایت با فوکوس دستی زمانی که لنز قادر به اتو فوکوس نیست مثل فوکوس در نور کم می تونید از روش زیر استفاده کنید.
فرض کنید که میخوایید هنگام شب از ستاره ها عکاسی کنید، در اینصورت زمانی که هوا هنوز روشنه و لنز قادر به فوکوس هست، روی سوژه ای که در فاصله بسیار دور قرار داره اتو فوکوس کنید. بعد از اینکه شاتر رو تا نیمه فشار دادید و عمل فوکوس انجام شد و فوکوس قفل شد، می تونید انگشتتون رو از شاتر برداشته و حالت فوکوس لنز رو از AF یا اتو فوکوس به MF یا منوآل فوکوس تغیر بدید و اگه دوربینتون هم حالت AF/MF داره اون رو هم روی MF تنظیم کنید و دیگه عکاسی نکنید تا هنگام شب.
بااین روش، موقع عکاسی از ستاره ها، اونها رو در فوکوس کامل خواهید داشت.
درود
در تکمیل روش عطاجان، یک روش هم هست که البته وابسته به داشتن Green Laser (از ابزارهای مورد استفاده در نجوم) می باشد.
در این روش حتی در تاریکی هم دوربین می تواند اتوفوکوس کند!
برای این کار نور لیزر را روی جسمی که در فاصله بین 40 الی 60 سانتیمتری قرار داره بتابانید و بعد نور لیزر را در کادر قرار دهید و عمل فوکوس را (دستی یا اتوماتیک) انجام دهید
ارادتمند
آیا میشه با دوربین دیجیتال مثلا کانن 60 دی با لنز 50 یا 15-85 از عکسهای قدیمی عکس گرفت ؟ کیفیت اسکنر جالب نیست آیا کسی از دوستان امتحان کرده ؟ پیشنهاد خاصیدارید؟