ویرایش توسط Ali M.Rezaei : Tuesday 16 December 2014 در ساعت 11:25
معمولا بهتر از اسکنر نمیشه ولی تو تعداد زیاد سرعت کارو بالا میبره با 50 نمیشه مگر سایز عکس بزرگ باشه که کادرو کامل پر کنه با لنز تله بهتره چون سایه دوربین...نمیافته مشکل انعکاس و یکنواختی نور هست با کمی ازمایش و خطا و ابزار نرم کننده نور...حل میشه با 1 بار تنظیم دوربین سه پایه نور عکس هارو اسکن میتونید کنید .
درود
بنده تمام مدارکم را که قصد داشتم اسکن کنم بدلیل در دسترس نبودن امکانات در بامداد مجبور شدم با دروبین عکس بگیرم و بعدش هم با فوتوشاپ تحصیح های لازم را انجام دادم!
اتفاقا کیفیتش بد هم نشده و هنگام پرینت هم خیلی با کیفیت هست!
برای عکاسی هم از لنز 50mm F/1.8 II در دیاف F/5.6 استفاده شد.
فقط به یک نکته توجه داشته باشید که برای از بین بردن اثر پرسپکتیو باید حتما لنز و سوژه در یک سطر باشد.
من برای این کار مدارک را با چسب روی در کمد چسباندم و بعد با تنظیم ارتفاع سه پایه عکس گرفتم.
ارادتمند
با سلام
تفاوت Contrast detection و Hybrid detection در چيست و كداميك برتري دارند؟
با تشكر
هر دو سیستت م برای عکاسی در حالت Live View کاربرد دارند. در سیستم فوکوس هیبرید سنسورهای فوکوس فازی (که بسیار بسیار سریعتر از سیستم فوکوس کنتراستی کار می کنند) داخل سنسور دوربین کار گذاشته شده اند که باعث می شود فوکوس بسیار سریع انجام شود.این امر باعث می شود فوکوس سریع در حالت عکاسی و فوکوس ممتد در فیلمبرداری میسر شود. سیستم فوکوس هیبریدی بهتر از فوکوس کنتراستی است.
دوستان چرا بعضی اوقات فایلهای خام کنون با پسوند .dng ذخیره میشن؟
سلام دوستان
لنز ماکرو با فوکال مثلا ۱۰۰ م م میتونه جای یه لنز تله با همون رنج رو بده؟ یا به خاطر ۱:۱ بودن فرق دارن با هم
سلام
بله دوست عزیز هیچ تفاوتی نداره فقط کمترین فاصله فوکوس در لنز ماکرو نسبت به دیگر لنزها کمتر است و بزرگنمایی ۱:۱ هیچ اشکالی در اینکه به عنوان یک لنز تله ۱۰۰ میلیمتر معمولی عمل کند٬ ایجاد نمی کند.
عمق میدان مربوط به فاصله کانونی و گشودگی دهانه دیافراگم می شود و هیچ ارتباطی به ماکرو بودن ندارد.
همانطور که دوستان فرمودند تفاوت ماهوی لنز ماکرو با لنز معمولی حداقل فاصله فوکوس کمتر در لنزهای ماکروست که باعث می شود بتوان از فاصله نزدیک از سوژه عکس گرفت و به بزرگنمائی 1:1 رسید بنابر این لنز 100 ماکرو را می توان به عنوان لنز تله استفاده کرد که با توجه به شارپنس بسیار بالای لنزهای ماکرو، خروجی هم بسیار خوب خواهد بود. تنها نکته این است که لنزهای ماکرو عموماً سیستم اتوفوکوس کندی دارند (برای اینکه بتوانند دقت فوکوس زیر میلیمتر داشته باشند) ، لذا اگر بخواهید از لنز ماکرو 100 م م برای عکاسی از سوژه های متحرک استفاده کنید ممکن است سرعت سیستم فوکوس کفایت نکند ولی برای پرتره عالی است.