سلام، کار کسی که اسمش رو به عنوان عکاس تو تیتراژ سریال ها می نویسن دقیقا چیه؟
سلام، کار کسی که اسمش رو به عنوان عکاس تو تیتراژ سریال ها می نویسن دقیقا چیه؟
عکاسی از صحنهها و پشتصحنههای فیلم ...
همچنین عکاسی از بازیگران و یا عوامل ، برای استفاده در گریم یا پوستر و بروشور و ....
سلام
دوستان به دلیل پایین بودن بافر دوربینم دی 7100 میخوام عکسهای خام دوربینو از 14بیت به 12 بیت تغییر بدم با اینکار تقریبا بافر دوربین از 6تا عکس خام به 10عکس خام افزایش پیدا میکنه
سوالی که دارم ایا این تغییر در کیفیت عکسای خام تغییرات محسوسی ایجاد میکنه چون من با چشم خودم متوجه چیزی نشدم
به نظرتون کار درستیه
دوستان چه تفاوتی در لنزهای کنون باعث میشه که بعضی ها مخصوص کراپ و بعضی ها برای فول فریم باشن ؟
و اینکه برای افراد مبتدی مثل من با فروش بدنه کراپ دار و خرید فول فریم البته بعلاوه کلی قرض و بدهی، چه چیزی بدست میارم ؟
ویرایش توسط Amin.Zallaghi : Sunday 21 December 2014 در ساعت 00:05 دلیل: اضافه کردن سوال دوم !
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
سلام
کانن
ef برا فول فریم
efs کراپ
نیکون هم
fx فول فریم
dx کراپ
لنزهای EF اولین بار توسط کنن در سال 1987 همراه دوربنیهای انالوگ eos که از فیلمهای 135 استفاده میکردند معرفی شدند و کنن بعدها از همین مانت برای دورببینهای EOS دیجیتال خودش هم استفاده کرد. با ورود دوربینهای دیجیتال کراپدار که از سنسورهای با قطع APS-C استفاده میکردن و همه گیر شدن اونا کنن به فکر این افتاد که یه لنز مخصوص این دوربینها تولید کنه که هم ارزون تر باشن و هم سبک تر. این شد که تو سال 2003 لنزهای ef-s رو معرفی کرد که فقط مخصوص دوربینهای کراپدار ساخته میشدن.کما اینکه هنوز امکان استفاده از ef ها روی کراپدارها وجود داره. این لنزها همون طور که دوستان گفتن دایره تصویر کوچکتری دارن و المان انتهایی اونا کمی عقبتر از لنزهای ef هست. اما اینکه چه چیزی باعث میشه ef-s ها روی دورببینهای فولفریم کار نکنن برمیگرده به همون زائده انتای لنزهای ef-s چون در صورت استفاده آینه دوربین با انتهای لنز برخورد کنه. تفاوتشون رو میتونی تو این عکس ببینی.
و اما در باره سوال دومتون. با خرید دوربین فولفریم شما علاوه بر گرفتاری مالی کیفیت بالای بدنه، سنسور و امکانات دیگه این دوربینها رو بدست میارید. چون لنزهای EF رو روی همین دوربین کراپدار هم میتونید استفاده کنید و لازم نیست حتما دورببین فولفریم بگیرید.
ویرایش توسط mostafa_1366 : Sunday 21 December 2014 در ساعت 00:58
nikon D5200+18-55+50/1.8 G+ 18-105
فقط لنزهای Third party مانت کنون (مثل تامرون و سیگما و ... )، که کراپدار هستند را می توان بدون نگرانی روی فول فریم بست و شات زد. (روی فوکال لنت های مختلف ممکن است اطراف تصویر سیاه بشود یا نشود.) ولی لنزهای مانت Efs که برای خود کنون هستند، در صورت اولین فشردن شاتر آینه به زائده انتهایی آن ها گیر کرده و می شکند.