بهترين فيلتر های دنيا هم تأثير منفی روی نتيجه کار ميزارند
UV filters test - Description of the results and summary - Lenstip.com
بهترين فيلتر های دنيا هم تأثير منفی روی نتيجه کار ميزارند
UV filters test - Description of the results and summary - Lenstip.com
دوستان نمیدونم با این سایت کار کردید یا نه.
اون اینکه محور عمودی مشخص کننده بوکه است؟ یعنی هرچقدر به صفر نزدیکتر بشه بکگراند فلو تر میشه؟کد:http://howmuchblur.com/#compare-1.6x-15mm-f3.5-and-1.9x-24mm-f2-on-a-0.9m-wide-subject
دوم اینکه خط سبر نشون میده حتی در فاصله 20 متری هم بوکه قوی داریم. همچین چیزی ممکنه؟
How much blur? - A visual background blur calculator
يک لنز 85 1.8 روی فول فريم رو بهش اضافه کردم
اگه مقايسه کنيد ميفهميد اون بوکه اي که ديديد چقدر ضعيفه
دوستان دنبال صفحه اي هستم كه توضيح كاملي از نور سنجي و محور نورسنج دوربين و كاركرد اون در شرايط مختلف رو توضيح داده باشه كه كمك به فهم اين موضوع بكنه.اينكه زماني كه يك سوزه واقعا روشن هست چكار بايد كرد و چطور بايد نور سنجي كرد كه تصويرهمانطور كه هست در بياد و اينجور مسائل.
ممنون
Mehrdad Dehkordi
Nikon D750+Sigma Art 85mm , Nikkor 24-120G ED
محمد ذبیح مند | مقالات سایت عکاسی | لینک مقالات سایت
دوستان عمل reverse کردن لنز برای چه لنز هایی عملکرد بهتری خواهد داشت؟
تا جایی که من دیدم فقط 18-55 رو معکوس میکنن، آیا هرچقدر فاصله واید و تله لنز کمتر باشه، برزگنمایی بیشتری خواهیم داشت؟؟؟
فرمایش شما درسته!
واید کمتر بزرگنمایی بیشتری خواهد داشت.
البته نه با این معنا که مثلا لنز 16-8 را معکوس کنید!
اصولا باید به این مطلب هم توجه داشته باشید که لنزی برای این مورد استفاده شود که کمتر در عکاسی عمومی شما استفاده می شود. چون با باز کردن لنز و معکوس کردن آن گرد و غبار هم ممکنه وارد لنز خواهد شد!!
به همین دلیل است که معمولا از لنز های 55-18 برای معکوس استفاده می شود. (واید خوب و قیمت مناسب)
در مجموع در استفاده از لنز معکوس مهمترین مشکل، تامین نور ورودی به لنز و انجام فوکوس هست که واقعا نیاز به تمرین داره و به راحتی استفاده از لنز ماکرو نخواهد بود.