دوستان سلام.
آموزش فارسی در مورد تکنیک های عکاسی منظره و ویرایش اونو میخواستم.اگه هست ممنون میشم لینکشو قرار بدین
اتفاقا یکی از آشنایان بنده چند وقت پیش همین سوال رو داشت و من رفتم براش بازار رو بررسی کردم. اونطور که من دستگیرم شد، تنها تبلتی که برای ادیت جدی عکس میشه روش حساب کرد، تبلت های سری surface pro 3 مایکروسافت هست. حالا از تبلت های این سری هر چقدر مدل توانمدتری بتونید بگیرید، بهتر خواهد بود.
سلام
در این صورت شما انتخاب های زیادی ندارید.
تبلت های اندروید با صفحه نمایش 7 تا 8 اینچ مثل Lenovo Yoga Tablet 2 8.0 انتخاب های مناسبی هستند. البته تبلت هایی با صفحات بزرگ تر هم هست اما عموما کیفیت صفحه پایین تر از 8 اینچی هاست.
تبلت هایی مثل Toshiba Encore 2 WT8-B32CN هم هستند که از سیستم عامل ویندوز استفاده میکنند و مزیت بزرگ آنها دسترسی به نرم افزار های حرفه ای مثل فتوشاپ و لایتروم است اما از هم قیمت های اندرویدی خود امکانات کمتری دارند. مثل صفحه نمایش ضعیف تر و عدم قابلیت استفاده از سیمکارت در مدل نام برده.
با این قیمت کمی دستتان بسته است.
سیدمحمد آقامیرزائی
لطفا تصاویر من را نقد کنید. ویرایش هم آزاد.
Olympus OM-D E-M5 + 12-50mm 3.5-6.3
سلام
اگه با DSLR فیلمبرداری کنیم چه آسیبی به دوربین وارد میشه
و میشه با یک نمونه عکس فرق دوربینی که باهاش فقط شات می گرفتن با دوربینی که باهاش فیلم می گرفتن رو نشون بدید ؟
ممنون
امیدوارم سوالم رو جای نامناسبی مطرح نکرده باشم
در صفحه 53 کتاب دید خلاقانه در عکاسی آقای پترسون دو عدد عکس قرار دادند
uploadfromtaptalk1436994663223.jpg
در عکس بالا دیاف روی f/32ودر عکس پایین رویf/22تنظیم شده است
سوال من اینه :به نظر من عکس پایین دارای عمق بیشتری از عکس بالای صفحه است بنابر این ، عکس پایین باید با دیاف بسته تر نسبت به عکس بالا ثبت می شد در حالی که این اتفاق برعکس افتاده است.(سرعت شاتر در هر دو عکس 1/30ولنز 80-200که در عکس بالا روی ۲۰۰وعکس پتیین روی ۱۵۰ تنظیم شده است)
اگه امکان داره از دوستان این مطلب رو برای من توضیح بدن
درود،
دوست عزیز در عکس پایینی شاهد پرسپکتیو بهتر و القای عمق میدان بیشتری هستیم. عکس بالایی بیشتر به دلیل خطای دید هست و صرف نظر از تنظیمات دوربین، عکس پایینی به دلیل پرسپکتیو و ساختاری که دارد، عمق میدان بیشتری را به بیننده القا می کنه. ثانیا در عکاسی از مناظر که عمق میدان با استفاده از دیافراگم های بسته به دست میاد، اختلاف f/22 و f/32 در حدی نیست که تعیین کننده عمق میدان بیشتر یا کمتر باشه و بسته به شرایط نوری باید دیافراگم صحیح انتخاب شود چرا که هر دو دیافراگم عمق میدان لازم رو در اختیار عکاس قرار میدند.