"If Your pictures aren't good enough, you're not close enough"محمدعلی جعفرزادهROBERT CAPA
با آینه هم مشکلی نیستاز اونجایی که دوربینهای فوجی بدون آینه هستند
سلام .منن یه دوربین sx60 کانن دارم بعضی ها میگن میشه با قیمت کمتر یه دوربین گرفت که کیفیت بالاتری داشته باشه و اساساً این دوربین از نظر کیفیت عکس در سطح پایین تری نسبت به سری های g کانن داره . البته من من با سری جی کار نکردم ولی حس می کنم جزئیات تصویر با این دوربین خوب ثبت نمی شن و فقط زوم بالایی داره آیا این نظرات درسته ؟
ممنون میشم دوستان پاسخ بدن.
سلام
یک سوال برام پیش اومده
من یه فلش اکسترنال Di 700 نایسین بهمراه رادیو تریگر هنل دارم،اگر یک شاخه فلش استدویی (با هر مارکی) اضافه کنم آیا امکانش هست که هر دو فلش رو با رادیو تریگر هنل کنترل کنم ؟؟
(در واقع هردو هم زمان شلیک کنند)
رادیو تریگر من :
لوازم جانبی - ریموت کنترل ترکیبی دوربین و فلاش هنل (کانن) / Hahnel Combi TF
سلام
چند تا تاپیک رو جستجو کردم ولی تاپیک مناسبی برای طرح سوالم پیدا نکردم
ازم خواسته شده که عکاسی رو به صورت خصوصی به کسی آموزش بدم...فقط میخواستم بدونم برای هر جلسه آموزشی چقدر عرف هست بگیرم
سطح دانش هنرآموز پایینه و احتملا نیاز هست که از پایه آموزشش بدم
تعداد جلسات مشخص نیست چون نمیدونم تا چه میزانی و در چه حیطه هایی میخواد آموزش ببینه
فقط دوس دارم بدونم به ازای هر جلسه چقدر ازش دریافت کنم
با تشکر
درود،
دو دوربین داریم.از یک خوانواده مثلا 6 کنون.یکی FF و دیگری کراپ سنسور.
با فرض اینکه از نظر تجاری خروجی عکس هر دو یکی مثلا 18 مگا و جنس سنسور هم اتفاقا یکی باشد(نمیدانم این امکان دارد یا نه).و شما یقینا بدانید که عکسی که میگیرید قطعا روی کامپیوتر کراپ خواهد شد و شما به بخشی از کادر نیاز دارید. و یقینا عکسهایتان کراپ میشود ولو اندک و تمامی لنزهایتان نیز فول فریم هستند (لنزهایتان تاثیری در انتخاب نداشته باشد) آیا میتوان گفت که کیفیت خروجی فول فریم ضعیف تر میشود. چون یقینا سایز کراپ عکس حاصل از فول فریم نیاز به کراپ بیشتری از کراپدار خواهد داشت؟
سلام
وقتی تصویر 18مگا فول فریم را کراپ کنید(چه نرم افزاری چه توسط خود دوربین) به تصویری در حدود 8 مگاپیکسل دست پیدا می کنید. در واقع شبیه مقایسه دو سنسور کراپ 8 و 18 مگاپیکسلی خواهد بود.
در صورتی که لنز کیفیت اپتیکی بالایی داشته باشد و شرایط نوری مناسب باشد برتری با سنسور 18 مگا(در واقع کراپدار) خواهد بود و بلعکس اگر لنز توان تفکیکی پایین داشته باشد و همچنین شما مجبور به افزایش ISO باشید پیکسل های بزرگتر فول فریم(با وجود چگالی و رزولوشن پایین تر) به کمک شما خواهد آمد.
"If Your pictures aren't good enough, you're not close enough"محمدعلی جعفرزادهROBERT CAPA