نمیدونم باز منتظر نظرات دیگه بمونم یا نظرم رو بگم؟
این عکس بسیار جذاب هست ؟ چرا ؟
چون توسط عکاس حرفه ای گرفته شده ... ولی شرایط آزمایشگاهی نبوده...
اما نکته جذابتر؟
جناب حاجی آبادیان... دقیقا درست متوجه شدن... بدون در نظر گرفتن گرین(نویز نیست اصولا) نگاتیو در آسمان... در این نگاتیو جزئیات بیشتری قابل مشاهده است ... اما ؟
نکته شیرین این تست کجاست؟
بابا ! اون نگاتیو 6*6 داره! یعنی 6 سانتی متر نگاتیو داره... یعنی دوربین مدیوم فرمت میباشد! یعنی دوربین D2X بیچاره حتی سایز 135 نداره و APS است! و یعنی اون دوربین لنز فیکس داره و این لنز زوم داره!
لنز 12-24 اصولا بی کیفیت ترین لنز در مقایسه های یک به یک میباشد... و بیشترین اشکالات تصویری در اون مشاهده میشه...
D2x در ثانیه بیشتر از 5 فریم عکس میگیره...
و هر کاری میتونید باهاش بکنید... میتونید با دو تا لنز از 12 تا 200 رو تو کیف کمریتون داشته باشید و کمتر از 5 ملیون تومان هزینه کنید.... ولی برای اون 6 در 6 باید 6 ملیون هزینه کنید 4 تا لنز داشته باشید که هر کدوم هم فیکس هستن... برای هر عکستون 10 مدل محاسبات ریاضی فیزیک کنید... 3 پایه اصولا باید داشته باشید... اصلا شکل عکاسیتون فرق میکنه... هنر عکاسی به گمان من محاسبه نیست... شناخت کادر خوبه... کشف لحظه هاست...
باز میتونید بگید نگاتیو بهتره...
خیلی بهتره ایده هایی که شخصی هستن رو شخصی بررسی کنیم.... برای شخص بنده نگاتیو به این دلیل بهتره....
یادمون باشه... میشه با یه 602 عکاس شد. یادمون باشه با یه 717 همه کاری میشه کرد... فقط عمق میدان شما کوتاهه... یادمون باشه با یه 300 دی یا دی 50 که گمانم کم کم بشه اونا رو با یه لنز حدود 600 ، 700 هزارتومان خرید... میشه بهتر از 125 عکاسی کرد... باز بگیم نگاتیو ... بله... با زنیت 122 هم میشه... برای هر کسی این داستان فرق میکنه... ولی باید بدونیم بحث کیفیت میکنیم؟ بحث راحتی میکنیم؟ بحث قیمت میکنیم ؟ یا بحث شخصی؟
اما نکته ای که جناب حاجی آبادیان در مورد چاپ عکس گفتن...
چاپ عکس دیجیتال کیفیتی بسیار بهتر از نگاتیو داره...(در همین تهران خودمون)
حتی اگر شما نگاتیوتون رو دستی چاپ کنید و مجددا همون عکس رو با مثلا فرونتیر فوجی که دستگاه چاپ دیجیتال هست چاپ کنید کیفیتی بسیار بهتر خواهید داشت! من کف کردم! ولی تفاوت بسیار بسیار محسوس بود...چون بصورت دیجیتال تصویر نگاتیو شما رو شارپ میکنه و بعد چاپ میکنه...
اما اصولا در مورد دوسالانه هیچ صحبتی ندارم...چون سر تا پای اون برنامه اشکال داشت... چاپ دیجیتال مخصوصا با دستگاههای که در این چند ماهه در تهران اومده تقریبا با آخرین تکنولوژی روز انجام میشه... و قیمت مشابه و کیفیتی بهتر از چاپ معمول نگاتیو داره...
باز بگم... با توجه به تست هایی که من گرفتم... S2 pro در ایران! کیفیتی بهتر از نگاتیو داره و بهتر میشه عکسهاش رو بزرگ چاپ کرد. این قضیه دقیقا برای 300دی و دی هفتاد و اصولا دی 50 صدق خواهد کرد.
(حتی 717!!!)