سلام
دیشب که از فوروم بیرون اومدم, فکر نمی کردم این بحث ادامه پیدا کرده باشه, اونهم این همه!
به هر حال چون در این پست آخر یاسر اسم من دوباره برده شد, چند مورد رو توضیح میدم و دیگه این قضیه رو کش نمیدم....
خب اینجا سوال من, همون سوال آرشه که بی جواب موند
ولی بسیاری از کننی ها در ممالک دیگر برای داشتن همان کنترل فلاش کم ارزش, حاضر بودند ترنسیمتر ST-E2 را با قیمت 250$ بصورت جداگانه بخرند.... در همین مملکت خودمان و همین فوروم هم خیلی ها حاضر به این کار بودند, ولی آن وسیله را در ایران پیدا نکردند!در صورت امکان دو سه مورد از آن امکانات جانبی کوچک رو که شما به عنوان هوادار متعصب کنون خواهان آنها نیستید و فقط برای بازار گرمی و گران کردن محصول بر روی دوربینهای نایکون وجود دارند رو بشمارید.
اتفاقا ً مدتیه برام سوال شده که کنن چطور قیمت بدنه هاش رو اینطور پایین نگه میداره و روز به روز هم ارزونتر میشه , یا اینکه چرا اینقدر 40D با شاتر خراب دیدم, ولی یک D300 مشکل دار ندیدم.فكر ميكنيد چرا كنون اين دوربين را با اين همه امكانات با اين قيمت ارائه داد ( قيمتي كه مطئنا بر خلاف بدنه هاي نيكون ، افت قيمت خوبي هم خواهد داشت )
یا اینکه چرا باید دوربین گرانقیمتی مثل EOS-1Ds Mark III مشکلی مثل " پاشش روغن روی سنسور" داشته باشه ؟؟
دقیقا ً به همین دلیل دوربین یکی از دوستان عزیز بنده الآن در تعمیرگاه کانن است,البته آنور آب
کانن و مشتری مداری ؟؟؟؟ :cool:کد:http://www.usa.canon.com/consumer/controller?act=PgComSmModDisplayAct&fcategoryid=215&modelid=15710&keycode=2112&id=57853
در جاییکه شما هود لنزتان را باید جداگانه بخرید (البته اگر باز هم بتوانید گیر بیارین ) اطلاق چنین صفتی به این کمپانی بیشتر به مزاح میماند!
نمونه اش همین لنز 100 Macro L f2.8 که با 7D ارایه شد .... با وجود پرداخت 1000$ برای آن, هود و رینگ 3 پایه اش جزو لوازم اختیاری اش قرار گرفته!
البته دوستان کاننی بنده این اقدامات را در راستای حرفه ای بودن! و حرفه ای گری کانن عنوان میکنند, احتمالا ً از مدتی دیگر نیز LCD دوربینها جزو لوازم اختیاری قرار میگرفت.
تا قبل از این کلاه هوادارانش را بر میداشتدر يك كلام ميتونم بگم كه كنون با اين دوربين ، هم نياز بازار را تامين كرد و هم كلاهش را به احترام هوادارنش برداشت
وجدانا ً من همچین چیزی گفتم ؟
فقط دیدم بعضی از دوستان بیش از حد ذوق زده شدند و اگر چیزی نگیم, احتمالا ً 7D را تا یکی دو روز دیگر, بهترین دوربینی میدانند که دست بشر لمسش کرده, گفتم یک سری از مواردی را که به نظرشان دوربینهای رقیب نداشتند را یادآوری کنم....
تا جاییکه حافظه ضعیف من یاری میده, زمانی که فیلم برداری روی D90 ارایه شد, بسیاری از دوستان آن را مورد تمسخر هم قرار دادند و پیش بینی کردند در آینده نزدیک قابلیت استفاده از سیم کارت هم روی دوربینهای نیکون ارایه شود ( که به نظر من این هم نه مضحک است و نه دور از ذهن)جناب عاشوري نيا يادتون هست كه در مورد دي 90 و فيلم برداري چند دقيقه اي اون ، چه غوغايي در اين فروم شد طوري كه در اين فروم تبديل به نياز درجه اول عكاسان خبرنگار شد؟ و همين طرفداران روشنفكر فروم تا مرز ساختن فيلم تبليغاتي با اين دوربين جلو رفتند
خب الان اين نياز برطرف شده؟
ديگه كسي نميخواد فيلم بسازه و ارائه اين همه انعطاف در سيستم فيلم برداري اين دوربين به كار كسي نمياد؟ فيلم برداري باز اخ شد؟
ولی به محض اینکه 5D II با این امکان عرضه شد, همگی آنها! با ذوق و شعف فراوان به دنبال استفاده از این قابلیت به حق مفید, به راه افتادند.
(الحمدلله تاپیکهاش موجوده)
من کی باشم که در مورد سیلینگ بدنه های کنن چیزی بگم؟ ولی مایکل ریچمن صحبتهایی در مورد سیلینگ 5D II در مقایسه با D700 و A900 در قطب جنوب کرده بود که اگر دوستان تا حالا ندیدند, یک سری بزننددر مورد سيستم Focus Color Luminance metering كه كنون روي دوربينش ارائه داده و يا سيلينگ بسيار خوب در حد بدنه هاي حرفه اي كنون ، كسي نطري نداره؟
خرابی های متعدد در 5D II از مونت لنز گرفته تا top lcd و ... در تعداد بالا!
الآن لینکش را نتوانستم پیدا کنم, اگر لازم بود ارایه میکنم.
ما هم دقیقا ً تو این چند روز همین رو گفتیم, هر نیکونیی که در این تاپیک پست زد, تبریک نگفت؟ تعریف نکرد؟علت اينكه ميگم كنون در اين دوربين خوب عمل كرده تعصب نيست . قيمت ارائه شده با توجه به ديگر برندها و قيمت اونها ، به نظرم خيلي منصفانه است همچنان كه اگه نيكون هم چنين بدنه اي با اين قيمت ميساخت باز هم همين نظر رو روي اون داشتم
صحبت من این بود که مشخصات و قیمت بسیار عالی است, برای کیفیت عکسهایش هم باید کمی صبر کرد , به شرطی که هر ایرادی که دیده شد (نویز و دیفرکشن و...) را با مگاپیکسل بالایش و نیاز بعضی عکاسان به این رزولوشن, توجیه نکرد و نادیده نگرفت, همین
من مخلص یاسر عزیز هم هستم (که به حق, خیلی چیزها رو ازش یاد گرفتم) , این بحثها نمک فوروم اند :biggrin: البته به شرطی که زیادی شور نشه
تمام.