سلام
یادم نمی اد در این چهار سال و نیمی که عضو سایت عکاسی بودم در خصوص اینکه این بدنه خیلی بهتر یاسرتر از فلان بدنه است پستی زده باشم همیشه فقط پست های دوستان را می خواندم و استفاده می کردم .هنوز هم همین نظر را دارم که بهتر است خوانده باشم .علت هم این است که دانش دوستان را در خصوص بدنه و لنز ها و کلا عکاسی را ندارم.اما حالا فکر می کنم یک مورد را به تجربه دریافتم که شاید بدرد دوستان بخورد.
همه دوستان می دانید رفتار نویزی اغلب بدنه های جدید مناسب است بخصوص برای عکاسی هایی مثل منظره و استودیو و وووو...........
اما بحث عکاسی حیات وحش و عکاسی شب وعکاسی در محیط های کم نور و رفتار نویزی بحثی جداست.
من فقط در خصوص حیات وحش و تاثیر عواملی مانندنویز ومگا پیکسل بر روی انتخاب بدنه صحبت می کنم.
اول مگاپیکسل .
اینکه مگاپیکسل بیشتر باشد یا کمتر, در عکاسی حیات وحش کدام بهتر است .مسلما مگاپیکسل بیشتر بهتر است علت هم مشخص و واضح است بدلیل ثبت جزئیات بیشتر (کاری به حجم عکس ونیاز به امکانات سخت افزاری بهتر برای ویرایش ندارم) اما در کنار افزایش مگاپیکسل داینامیک رنج هم باید درنظر گرفت.بنابراین افزایش مگاپیکسل را به قیمت کم شدن داینامیک رنج را اصلا جالب نمی دانم.
اما موضع مهم تر بخصوص در کشور ما که بی ارتباط با موضع عکاسی حیات وحش نیست بحث لنز های تله است.نمی دانم تاحالا چقدر دنبال خرید لنز های تله و سوپرتله بوده اید ولی واقعا دوندگی برای خرید اینگونه لنزها در اغلب مواردنامید کننده و بیهوده است.بحث اینکه اگر لنز مورد نظر را برای شماسفارشی بیارند و شما چقدر اضافه
باید بپردازید هم جای خود.
حالا موارد بالا را گفتم که بگم برای عکاسی حیات و حش ایزو و رفتار سنسور در ایزوی بالا بسیار حیاتی است.بنابراین اگر دوربینی از نظر رفتار سنسور در خصوص نویز در ایزوهای بالاو داینامیک رنج مناسب نباشد به نظر من مناسب عکاسی حیات وحش نخواهد بود واین مشکل در کشور عزیزمن نسبت به کشورهای خارجی بیشتر هم میشود.
دلیل.
شما اکثر مواقع باید قید لنز های تله و سوپر تله کانن و نیکون را بزنید نتیجتا مجبورید بسراغ لنز های سیگما و گاهی دیگر لنز های تامرون وووو بروید.اغلب لنز های سیگماو غیره اف بسته ودارند و لرزه گیر هم یا ندارند و یا کم کارایی دارند.نتیجه اینکه شما باید از ایزوهای بالا برای افزایش سرعت استفاده کنید.حال اگر دوربین شما رفتار نویزی مناسبی نداشته باشد تو بخوان..............
در خصوص 7دی نباید 8 فریم در ثانیه و 14 بیت بودن رافراموش کنیم و یا همچنین وقتی بحث از استفاده
حرفه ای از بدنه و لنز می شه دیگه حرف از لنز های اف بسته سیگما و بدون لرزه بزنیم.اما فراموش نکنیم مواردی که در بالا گفتم روی خرید این دوربین برای عکاسی حیات وحش تاثیر گذار خواهد بود.
من فکر میکنم که 1DmIIIبدنه بسیار مناسب برای عکاسان حرفه ای حیات وحش است.واکثر عکاسان حرفه ای از ایزوی 400 و 600 و 800 این بدنه خوب , بسیار استفاده می کنند حال باید دید که این بدنه(7D) می تواند
توقعات عکاسان حرفه ای حیات وحش را در
بخصوص ایزوهای فوق الذکر و بقیه موارد که جزء نقاط قوت 1DmIII را بر اورده کنه.
به نظر من باید منتظر ریویو های بهتر و دقیقتر 7Dبود همچنین شایدبا یک فریمورجدید وضعیت بهتر هم شود.
بشخصه منتظر بدنه 16 مگاپیکسلی با نویز کم و بالاتر از خوب تا ایزوی 800 با ثبت جزئیات و داینامیک رنج و 14بیتی با 8 فریم در ثانیه خوب هستم فرقی هم نمیکند نیکون باشه یا کانن.
پایدار باشید
یا حق