جناب قشقایی عزیز
به نظر من در وضعیت فعلی دنیا، "توانایی" ملاک نیست، چه توانایی یک شرکت کوچک، یا یک شرکت بزرگ، یا حتی یک کشور...
ناسا می توانست تمامی بخش های دو Rover ای را که به مریخ فرستاد خودش بسازد و مهندسی تک تک آنها را به طور کامل با متخصصان خودش انجام دهد، اما کمتر از 50% کار مهندسی و ساخت قطعات در خود ناسا انجام شد. مسئله این نیست که نیکون میتواند یا نمیتواند، مسئله این است که کدام یک با توجه به تصمیمات و خط مشی و برنامه هایش برایش به صرفه تر است.
از طرفی در وضعیت فعلی که سنسور دوربین های نیکون در هر رنجی از نظر Dynamic Range و Noise و سایر معیارهای کیفیت تصویر از رقبای خود با مگاپیکسل بالاتر بهتر هستند، حرف این شخص در مورد خط مشی نیکون برای من پذیرفتنی است. اگر نیکون با نداشتن مگاپیکسل بالاتر، حتی در نیمی از رنج محصولاتش کیفیت بهتر را (از نظر همه معیارها جز سایز خروجی) از دست داده بود، این موضوع جای بحث داشت.
بنابراین به نظر من این خط مشی کاملا انتخابی بوده و اصلا مسئله توانایی در میان نیست. حال اینکه شخص من یا شخص شما این خط مشی را چه در بحث مگاپیکسل چه در بحث لنزها و ... میپسندیم یا خیر، موضوع دیگری است که باعث میشود مثلا من به نیکون بیشتر علاقه داشته باشم و شما به کنون.