صفحه 36 از 83 نخستنخست ... 26 32 33 34 35 36 37 38 39 40 46 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 351 تا 360 , از مجموع 828
Like Tree3905تشکر

موضوع: نگاهی به وضعیت بازار و محصولات عکاسی

كاربر همراه arash1988 آواتار ها
    تشکر کرده
    1119

نقل قول نوشته اصلی توسط QashQai نمایش پست ها
    سلام:
    ولی در صورتی که فرض کنیم شرکت نیکون میتواند طراحی یک سنسور از اول تا انتها تولید را خود انجام دهد یا به بیان ساده یک سنسور ساز هست یا توانایی سفارش ساخت یک سنسور طبق استاندارد های داخلی خود را خواهد داشت ...
    عدم پا گذاشتن نیکون به این وادی مگاپیکسل طبق نظر ایشان"دست اندر کار نیکون اروپا "منطقی، یا پذیرفتنی است.
    جناب قشقایی عزیز

به نظر من در وضعیت فعلی دنیا، "توانایی" ملاک نیست، چه توانایی یک شرکت کوچک، یا یک شرکت بزرگ، یا حتی یک کشور...

ناسا می توانست تمامی بخش های دو Rover ای را که به مریخ فرستاد خودش بسازد و مهندسی تک تک آنها را به طور کامل با متخصصان خودش انجام دهد، اما کمتر از 50% کار مهندسی و ساخت قطعات در خود ناسا انجام شد. مسئله این نیست که نیکون میتواند یا نمیتواند، مسئله این است که کدام یک با توجه به تصمیمات و خط مشی و برنامه هایش برایش به صرفه تر است.

از طرفی در وضعیت فعلی که سنسور دوربین های نیکون در هر رنجی از نظر Dynamic Range و Noise و سایر معیارهای کیفیت تصویر از رقبای خود با مگاپیکسل بالاتر بهتر هستند، حرف این شخص در مورد خط مشی نیکون برای من پذیرفتنی است. اگر نیکون با نداشتن مگاپیکسل بالاتر، حتی در نیمی از رنج محصولاتش کیفیت بهتر را (از نظر همه معیارها جز سایز خروجی) از دست داده بود، این موضوع جای بحث داشت.

بنابراین به نظر من این خط مشی کاملا انتخابی بوده و اصلا مسئله توانایی در میان نیست. حال اینکه شخص من یا شخص شما این خط مشی را چه در بحث مگاپیکسل چه در بحث لنزها و ... میپسندیم یا خیر، موضوع دیگری است که باعث میشود مثلا من به نیکون بیشتر علاقه داشته باشم و شما به کنون.
    Mashhadi Vahid، Amin Zarif، LightBox و 8 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    آرش شاهکار

كاربر آشنا bakhshandeh آواتار ها
    تشکر کرده
    330

سلام
    ممنون از پست خوبتون ولی در متن عنوان نشده که نیکون به افزایش پیکسل ادامه نمیده . عنوان شده در زمینه دوربینهای slr احتمالا این رو ادامه نخواهد داد. ولی در زمینه compact ها 16 تا 18 مگاپیکسل رو درنظر دارند.
    On compacts, we'll maybe go to the sensors at 16 or 18 megapixels per request, but the reflex is another story
    از نظر منهم این یک واقعیت هست که تنها پیکسل در حال حاضر تمام کار نیست . مخصوصا که در بخشی از متن که پرسیده میشه آیا بعنوان مثال شما برروی کاهش نویز در iso ها کارخواهید کرد عنوان میشه که تغییرات بر اساس نظرات حرفه ایی هاست.
    Digital Focus: So you work on other characteristics than the simple definition? Can you imagine going even higher for the ISO for example
    Tôru Uemastu: It's a request professional and we are listening to them. So yes, we work in this direction, but other manufacturers also. The limits are not reached

در مورد سازنده بودن سنسور هم کاملا با آقای شاهکار موافقم. در دنیای کنونی همه کاره بودن معنای خاصی نداره. مهم تمرکز برروی مشکلات موجود و قدم گذاشتن در این مسیر برای پیشرو شدن است. با این روش از نظر من سالهای آینده رو نیکون با کیفیت مناسبش ، بخودش اختصاص میده مخصوصا که با دید جدیدی که در زمینه slrها داره کار میکنه
    daryoosh-zal تشکر می‌کند.
    کامبیز بخشنده

كاربر ويژه farhad44 آواتار ها
    تشکر کرده
    13937

نقل قول نوشته اصلی توسط arash1988 نمایش پست ها
    جناب قشقایی عزیز

.......

از طرفی در وضعیت فعلی که سنسور دوربین های نیکون در هر رنجی از نظر Dynamic Range و Noise و سایر معیارهای کیفیت تصویر از رقبای خود با مگاپیکسل بالاتر بهتر هستند، .........

....... حال اینکه شخص من یا شخص شما این خط مشی را چه در بحث مگاپیکسل چه در بحث لنزها و ... میپسندیم یا خیر، موضوع دیگری است که باعث میشود مثلا من به نیکون بیشتر علاقه داشته باشم و شما به کنون.
    البته جمله ي اول هم به نوعي زاييده ي علاقه ي مورد اشاره در جمله ي دوم است
    Hajiabadi، QashQai، aksavaran و 4 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    فرهاد حسيني

كاربر همراه arash1988 آواتار ها
    تشکر کرده
    1119

این لینک را نه به خاطر ادامه ی بحث، بلکه به خاطر منبعی نسبتا معتبر برای پست قبلیم قرار می دهم:

http://dxomark.com/index.php/en/Came...ensor-rankings

فکر میکنم نگاهی به فهرست مرتب شده ی موجود در وسط صفحه هم کافی باشد.

با تشکر
    farhad44، ashkan 78، Anoosh-Em و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    آرش شاهکار

كاربر ويژه farhad44 آواتار ها
    تشکر کرده
    13937

این لینک را نه به خاطر ادامه ی بحث، بلکه به خاطر منبعی نسبتا معتبر برای پست قبلیم قرار می دهم:

http://dxomark.com/index.php/en/Came...ensor-rankings

فکر میکنم نگاهی به فهرست مرتب شده ی موجود در وسط صفحه هم کافی باشد.با تشکر

آرش جان تعداد منتقدين DXO از تعداد موافقينش بيشتر است. بنده سواد آكادميك كافي براي موافقت يا مخالفت با تستهاي اين موسسه و يا تاييد و تكذيبشان ندارم ولي دنياي واقعي هميشه با دنياي لابراتوار خيلي متقاوت بوده و هست. ضمن ابراز ارادت مجدد نسبت به تمام طرفداران هر دو برند بايد عرض كنم كه اصولا علف بايد به دهان بزي شيرين بيايد و خوشبختانه هردو برند تا به حال توانسته اند طرفدارانشان را خشنود نگه دارند.

با تشكر
    Kourosh Kahal، QashQai، aksavaran و 6 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    فرهاد حسيني

كاربر ويژه Persian آواتار ها
    تشکر کرده
    6066

در مورد سنسور ساز بودن و نبودن نیکون بحث زیاد شده که فکر کنم نتیجه گیری اش چندان قطعی نیست.
    وقتی سال 2003 نیکون بلد بود سنسور دوربین D2H را بسازد احتمال دارد که الان هم توانایی فنی ان را داشته باشد. در ثانی بسیاری نظرشان این است که بسیاری از مراحل ساخت سنسورهایی که نیکون به سونی یا شرکتی دیگر سفارش میدهد با مهندسی مشترک است که البته چون من اطلاعات داخلی از شرکت نیکون ندارم به قطع نمیدونم و فقط شنیدم و مدعایش هم همینکه در بسیاری از موارد سنسورهای به ظاهر مشترک در دوربینهای سونی و نیکون خروجی بسیار متفاوتی دارند . در ضمن به نظر نمیاد نیکون بدون انکه از ابتدا تا انتهای ساخت یک سنسور را به طور دقیق کنترل کند حاضر باشد ریسک گذاشتن یک سنسور را در دوربینهایش بپذیرد. در مورد سنسور D3 اگر یک جستجوی اینترنتی بکنبد تعداد زیادی جوابهای مختلف میبینید از اینکه سونی ساخته است تا اینکه نیکون طراحی کرده و سونس ساخته تا اینکه Keebler Elves ساخته است دیده میشود. مسئله خود کفایی هم در کشور ما از همه جا بیشتر طرفدار دارد اما در دنیای کنونی کسب و کار مهم ترین عامل برای اینکه شرکتی وارد تولید یک محصول بشود یا نشود مسایل فنی نیست بلکه محاسبات تجاری و مالی است یعنی اینکه اصلا ساخت یک محصول صرفه تجاری دارد یا خیر و اگر نداشته باشد کسی به خاطر اینکه ممکن است روزی مورد تحریم قرار گیرد یا مثلا دشمن جلوی دسترسی به کالا را میگیرد وارد ان کسب و کار نمیشود. در نهایت هر شرکتی هدفش ماکزیموم کردن سود است و در دنیای اقتصاد که همیشه منابع محدود هستند این منابع جوری تخصیص میابند که بیشترین سود دهی را داشته باشند. فاکتورهایی مانند سایز یک شرکت - میزان نیاز به محصول خاص و برنامه دراز مدت و استراتژیک ان هم میتواند بر این برنامه اثر بگذارد.

در نهایت مهم نیست که گربه سیاه است یا سفید مهم این است که موش بگیرد.
    Arash، Amir Mohebi، Kholeno و 22 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    علیرضا غفاری
    لینک مقالات سایت
    "Travel is the graduate school of life" Joe McNally

كاربر ويژه QashQai آواتار ها
    تشکر کرده
    5125

جناب قشقایی عزیز

به نظر من در وضعیت فعلی دنیا، "توانایی" ملاک نیست، چه توانایی یک شرکت کوچک، یا یک شرکت بزرگ، یا حتی یک کشور...

ناسا می توانست تمامی بخش های دو Rover ای را که به مریخ فرستاد خودش بسازد و مهندسی تک تک آنها را به طور کامل با متخصصان خودش انجام دهد، اما کمتر از 50% کار مهندسی و ساخت قطعات در خود ناسا انجام شد. مسئله این نیست که نیکون میتواند یا نمیتواند، مسئله این است که کدام یک با توجه به تصمیمات و خط مشی و برنامه هایش برایش به صرفه تر است.

از طرفی در وضعیت فعلی که سنسور دوربین های نیکون در هر رنجی از نظر Dynamic Range و Noise و سایر معیارهای کیفیت تصویر از رقبای خود با مگاپیکسل بالاتر بهتر هستند، حرف این شخص در مورد خط مشی نیکون برای من پذیرفتنی است. اگر نیکون با نداشتن مگاپیکسل بالاتر، حتی در نیمی از رنج محصولاتش کیفیت بهتر را (از نظر همه معیارها جز سایز خروجی) از دست داده بود، این موضوع جای بحث داشت.

بنابراین به نظر من این خط مشی کاملا انتخابی بوده و اصلا مسئله توانایی در میان نیست. حال اینکه شخص من یا شخص شما این خط مشی را چه در بحث مگاپیکسل چه در بحث لنزها و ... میپسندیم یا خیر، موضوع دیگری است که باعث میشود مثلا من به نیکون بیشتر علاقه داشته باشم و شما به کنون.
    سلام:

بگذارید به گونه ای دیگر مطرح کنیم احتمالا منظور شما اینست اگر شرکت نیکون، سنسور نمیسازد شاید نیازی به این کار نیست و برای این موضوع استدلال شما اشاره به شرکت های معتبری دیگری در صنایع مختلف است که این کار را انجام میدهند و نیازی به تولید جز به جز قطعات نیست. احتمالا منظور شما این باشد. خوب این موضوع کاملا موردی دیگر است.

تا جاییکه خاطرم هست، کارخانه فراری موتور ماشین هایش در همان کارخانه ساخته میشود از آلیاژ تا طراحی مهندسی.

ممکن است لاستیک هایی که روی ماشین هایش استفاده میکند نوع و تکنولوژی ساخت لاستیک را از شرکت دیگری استفاده کند یا حتی سفارش ساخت بدهد یا حتی نوع رنگ مورد استفاده. این موارد نه تنها ایراد نیست بلکه با سیاست های شرکت ها در راستای اهدافشان میتواند درست هم باشد.

ولی من فکر میکنم اگر مدیر شرکت فراری در مورد موتور ماشین هایش و قابلیت آنها و مواردی از این دست صحبت کند، پذیرفتن آن منطقی تر باشد تا در مورد مواد و تکنولوژی که برای ساخت لاستیک استفاده میشود، موضوعی که خود نقشی در آن نداشته و در این خصوص به شرکت های سازنده لاستیک با تکنولوژی های روز وابسته خواهد بود.

یا اینگونه بگویم در این خصوص اگر مدیر عامل شرکت سونی ( با پذیرفتن فرضیات 8 پست قبل ) صحبت میکرد پذیرفتن آن منطقی تر بود.

خوب صحبت من در آن پست بیشتر تاکید روی این موضوع بود و کاملا با موردی که شما اشاره فرمودید متفاوت.

موفق باشید
    Kourosh Kahal، M.Mobin، lamagra و 3 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر همراه Soheil Qoddusi آواتار ها
    تشکر کرده
    1639

سلام.جناب غفاری با صحبت های شما موافقم و شاید عرض بنده با عنوان تاپیک همخوانی نداشته باشد,اما
    وقتی سال 2003 نیکون بلد بود سنسور دوربین D2H را بسازد احتمال دارد که الان هم توانایی فنی ان را داشته باشد.
    بحث داشتن دانش فنی نیست بحث تولید و استفاده در مقیاس بزرگتر است.اگر نیکون امکانات بیشتری داشت

همانطوری که اپتیک هایش را خودش میسازد میتوانست سنسورهایش را هم تماما انحصاری کند و احتمالا زمانی هم

برسد که این عمل را انجام دهد و تمام سود و زیان و کنترل کیفی و ... تحت کنترل باشد,بگذریم برای من مصرف کننده خروجی مهم است و بقیه اش به من ربطی ندارد!

با تشکر
    ویرایش توسط Soheil Qoddusi : Friday 1 October 2010 در ساعت 23:41
    Persian، M.Mobin، hite_alireza و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    6D | Canon 35 f2 IS | Canon 70-200 f2.8 IS II | Canon 100 f2.8 macro

كاربر جديد
    تشکر کرده
    35

تعداد منتقدين DXO از تعداد موافقينش بيشتر است.
    پس لطفا در تاپیک DXOMARK کمی ویرایش اعمال کنید.جناب قبادی و روشن و ...این سایت را تایید کرده اند.جسارت نمیکنم اما قسم یا دم خروس...
    داریوش زال

كاربر ويژه Arash آواتار ها
    تشکر کرده
    4010

جناب قشقائی بگذارید راحت صحبت کنیم

من نوشته شما را اینگونه خواندم:

گربه دستش به گوشت نمی‌رسه میگه پیف پیف بو می‌ده!

نیکون سنسور نمی‌تواند بسازد و سنسورهایش ضعیف هستند و مگاپیکسل کمی دارند و نیکون نه توان ساخت چنین سنسوری را دارد و نه به عنوان یکی از بزرگترین (احتمالا دومین) تولیدکننده DSLR در جهان امکان سفارش سنسور مورد نظر خود را هم ندارد.

فراموش می‌کنیم که سونی(احتمالا تصور می‌کنید تمامی سنسورهای نیکون را این شرکت می‌سازد) دوربینی نزدیک به D3s هم ندارد.(خروجی را می‌گویم و نه امکانات بدنه)

پس بهتر است مدیرانش در مورد سنسور صحبتی نکند و در مورد صدای شاتر و اینها حرف بزند؟

با سایت DXO هم کاری ندارم. سوالی دارم که دوست دارم جوابش را از شما بشنوم:
    از D3x تا D3100 نیکون را بگذارید کنار 1dIII تا 1000d کانن
    نیکون کجاست؟ اگر عقب است چند درصد؟
    PS_Trend، Meisam، Amir Tavakoli و 9 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    آرش عاشوری‌نیا
    www.arashnia.com/blog
    www.kosuf.com

صفحه 36 از 83 نخستنخست ... 26 32 33 34 35 36 37 38 39 40 46 ... آخرینآخرین